Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 131
  • 951
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ваче, по вода да ти върви!  Hug Hug Hug То най-добре си знае бебчето кога, а ти си пийвай чайче, няма лошо  Wink

# 616
  • София
Ваче, по вода да ти върви!  Hug Hug Hug То най-добре си знае бебчето кога, а ти си пийвай чайче, няма лошо  Wink

Тия дни ако ще е, ще е по вода  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 617
  • София
Благодаря на всички за прекрасните пожелания. Влизам телеграфно,все още се нагаждаме с бебчо, няма такова щастие момичета,пожелавам го на всяка която се бори за тази мечта
С две думи- на фона на всички проблеми направих и прееклампсия и нещата се развиха много бързо,но най-най-най важното е,че и двамата сме живи и здрави, благодаря на Бог.
Ще пиша по-натам като влезна в релси, операцията иначе мина повече от перфектно,както и престоя в Тина Киркова- благодарна съм на д-р Ослеков и д-р Игов

# 618
Магнетче, Спасдиди, честито мамчета!   bouquet Hug Hug
Нагушкайте силно и мноого дълго малките сърчица. Да са ви живи и здрави да ви радват и да палавеят. А един ден да ви направят и внучета.

# 619
Привет, момочета! Не съм по темата но неможах да се здържа и реших да ви пиша.
Благодаря ви, за куража който ми додохте докато ви четях
На кратко да ви кажа аз съм на 31 и все отлагаме второто, преди години защото детето беше малко и няма кой да ни помага и докато се усетим, детето порасна ний също. Сега сме решили да изчакаме още 2 години ( изплащаме кредит за жилище с голяма вноска - който се надяваме до 2 години да изплатим). Живеем в малък град и от всякъде ти давът акъл ама за кога чакате твойте години си отива разликата м/у децата ще е голяма. Аз това го знам, искам да изчистим кредита защото преди 3 години и двамата с мъжа ми останахме без работа и си продадохме колата, златото и др неща за да оцелеем и да не закъсняваме с банката, за това сега когато нещата се надявам че започват да се нареждат искам да изчакаме. Но всички тези приказки който слушам от страни ме плашат.
 Докато ви писах даже малко си поплаках - Благодаря ви още веднъж за куража който ми вдъхнахте че и на по късна възраст може да си мама.

# 620
Кати, благодаря ти!!! Чакам си аз тихо и кротко с чаша малинов чай  Crazy Crazy Crazy
Добави и щипка босилек към малините  Hug Peace

# 621
  • На планетата Земя
Ооооо, Магнитче Нюклиърско!  Grinning

Много се радвам за вас! Браво!  Hug

Ваче, от мен спокойствие на финалната права!  Praynig Peace

# 622
  • София
Кати, благодаря ти!!! Чакам си аз тихо и кротко с чаша малинов чай  Crazy Crazy Crazy
Добави и щипка босилек към малините  Hug Peace

Тюх! Утре съм на лекар да видим дали е имало ефект от малините, в което честно казано не вярвам да стане за 2 дни  Rolling Eyes Ама това щото все се шубелисвах да не родя преди 1 юни. На ти сега.. на термин...  Crossing Arms

# 623
  • София

Ех, Ваче, какво му е лошото на термин да е?

Иначе за малините не знам, ама разправят, че хубавия секс помага. Дали е така не знам, но пък после доста време е далечна мечта, та... ако не помогне, поне (както и малините, де) нещо хубаво от цялата работа остава...  Mr. Green

# 624
  • София
Кати, абе тия дни попаднах на инфо, че в Австрия си ги изписват малините да се пият преди термина, защото спомагали да се отпусне шийката на матката и респективно се изглажда по-лесно и безболезнено. Аз не съм много по билковите истории, ама и обичам тия ароматните чайчета. Та пих.

За секса знам, при това не секса като такъв, а семенната течност. Обаче да си призная нямам никакво желание Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Като кит съм и така се чувствам...
Днес бях на лекар. Имам 2 см. разкритие и много изгладена шийка. Доктора вика, контракции си трябват и това е! Всичко друго си е налице. Контракции имам безболезнени, на моменти доста силни. Прегледа също никак не ми беше болезнен. Чак взех да се чудя дали съм наред  Rolling Eyes

За термина няма лошо, просто се размина с моите очаквания  да родя по-рано. То, не че е допъл термина  Crazy има още малко, та може и да се включа  Mr. Green

# 625
  • София
Е, пожелавам ти все така безболезнено да го караш... кой знае? - може пък просто да си излезе леко и безпроблемно...

Аз не знаех, че семенната течност била причината, честно... просто хич и не съм разбирала май за какво става дума,

Аз накрая бях разгонена като... ами, като онези особени шимпанзета, забравих как се казваха, дето като цяло когато не ядат се... забавляват.  Laughing Добре де, не само накрая бях разгонена, ама особено последния триместър... олеле. Пък последната вечер съкровището ме отряза като краставица. А аз не спрях да му го натяквам това... докато свършиха лохиите.  Flutter

А по малиновия въпрос - в най- лошия случай ще си с вкусен чай или плод напред. Все е кяр...

# 626
  • София
Хахаха, Кати.. горката... как те е отрязал  Mr. Green Mr. Green
В спермата има някакви вещества,. със сложно име са... и те изглаждат шийката. Отделно си е механичното дразнене.  Wink
Иначе това за разгонването си е нормлано. И с хормони е съврзано, и с кръвоснабдяване на органите  Crazy

Ох, големи разсъждения му ударих.. ми не взема да ходя да раждам  newsm78  Laughing

# 627
  • Сфия
я обяснете пак, че нещо не разбрах...

# 628
  • София
я обяснете пак, че нещо не разбрах...

Кое по-точно не разбра?  Laughing

# 629
Vache, от сърце ти пожелавам да мине леко и неусетно, раждането имам пред вид.
Имам една позната, която и за двете си раждания се хванала да пере килимите в къщи - нарочно, разбира се. В двата случая свършила с раждания, до час-час и нещо. Иначе кльощава мацка, откъде сила да пере килими.... newsm78
Аз пък си влязох в десети месец и накрая един приятел на мъжа ми ме погледна и каза - утре ще родиш, слушай ме мене, аз много познавам - верно родих "утре".  Laughing
Дали да не намериш някой така да ти каже...

Общи условия

Активация на акаунт