Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 141
  • 951
  •   1
Отговори
# 630
Честито МАГНИТЧЕ!
ти си герой,
първо пребори се за да забременеш, а после и успешно се справи с раждането въпреки възникналите в последствие трудности.От сега нататък нека всичко върви гладко и да си изживееш щастието си в пълен размер.
Чакаме подробности за малкия Гошко тук или в някоя друга тема.Интересува ме и как върви възстановяването при теб .

Честита рожба и на SPASDIDI!Възстанови ли се и ти бързо, адаптирахте ли се вече с Ирина!

Ваче, ако бързате да се гушкате с бебко има и бързи тренировки-например качване на стълби, изчистване скоростно на дома, миене на прозорци и др.

# 631
  • София
Момичета, благодаря ви!!  Hug Hug Hug
Там е работата, че аз не спирам  Crazy Ремонта до вчера си вървеше  нас и аз лепих тапети, шпакловах.. абе какво ли не правих  Mr. Green Май от утре почвам да ходя мнооогооо  Sunglasses

# 632
Здравейте, от няколко дни влязох в категорията "над 35"...а в категорията бебеправещи съм от както навърших 26. Преди това имам едно дете...пораснало вече. Мислех си, че няма да има проблеми, НО само аз така си мислех. Незнам вече дали имам време, но продължавам борбата.

# 633
  • София
Ваче, почивай си, сега ти се е паднало! От много ходене, най-много да вземеш да се преумориш... А трябва да имаш силички за раждането. Така че почивай!  Hug Hug Hug То ще си дойде бебчето! Тия дни ще е!  Wink  Praynig  Hug

# 634
  • Страната на чудесата
Ваче, почивай си, сега ти се е паднало! ...

Пък и, привилегия на всяко създание от женски пол е закъснението Wink
 Hug Скоро ще е, леко и лесно fingerscrossed

# 635
Здравейте, от няколко дни влязох в категорията "над 35"...а в категорията бебеправещи съм от както навърших 26. Преди това имам едно дете...пораснало вече. Мислех си, че няма да има проблеми, НО само аз така си мислех. Незнам вече дали имам време, но продължавам борбата.

А някакви изследвания правени имаш ли? Има ли открита причина за "неставането"? Защото наистина 9 години са си доста време. Успех в борбата  Hug

# 636
Изгубих доста време в залъгване - щом веднъж е станало пак ще стане Sad Посещавах различни гинеколози... всички казваха няма проблем. Отидох и при ендокринолог - там ми беше надеждата...пак не се намери причина. Изследвания на хормони, спермограма, цветна снимка...всичко в норма. Единствено хламидиите излязоха положителни и лекаря, при когото съм сега препоръча лапароскопия...та сега чакам дата за нея и вече и на това съм готова. Това, че причината е в главата ми ... не вярвам вече... За тези 9 години съм преминавала през различни етапи - от отчаяние, до пълен непокизъм дали и кога ще стане...но никога не е ставало...като се има предвид, че все засичам овулации, температури, тестове и куп още методи.

# 637
Определено причината не е в главата ти. Хубаво е, че си отметнала някои от изследванията и вървиш напред. Предполагам, че АГ-то ти е специалист по стерилитет. И наистина изобщо не трябва да лежим на кълката, че щом един път е станало, то пак ще стане. За съжаление има и понятие "вторичен стерилитет". Трябва да се търси причината и да се преодолее и ако се налага и с АРТ-процедура. Hug

# 638
  • Сфия
Vache, и аз, като теб при първата бременност бях решила, че ще раждам по-рано и се бях подготвила 1 седмица преди това. Бях се снишила и чаках... Но-нищо. Почнах да се изнервям, да маам нагоре-надолу по цял ден, бесен секс и пак-НИЩО!!! Почнах да преносвам и вече съвсем се бях отчаяла. Даже почнах да вдигам леглата в родилното(бяха ме приели по-рано), една вечер имах и някакви уж контракции и викам почва, но на сутринта и спомен нямаше от тях. Та накрая преносих с 1 седмица... Мисълта ми е, че човек не знае кога. Когато-тогава! Само всичко да е наред! Стискам ти палци!  Praynig

# 639
  • София
starlet(marrdata), мерси за успокоителните думи!  Hug
Дъщеря ми е родена 3 дни рпеди термин и затова аз сякаш и сега очаквах да се случи така...Абе когато - тогава... лекарят ще каже какво ще правим ако запреносвам и толкова. Rolling Eyes

# 640
Ваче  Hug всяко следващо е по-мързеливо и по-едро ( това на теория де)  Hug
Гушкам те и ти желая -скоро -бързо -леко!

# 641
  • София
Ваче  Hug всяко следващо е по-мързеливо и по-едро ( това на теория де)  Hug
Гушкам те и ти желая -скоро -бързо -леко!

Лени, изглежда и на практика  Tired Tired Tired Сашата беше 3900. Това и то тям някъде, че и май надхвърля... Rolling Eyes

# 642
Една интересна статия, ако не сте я чели
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4004

Вачееее, какви са тез моми бе - 3900 бръххххх!
Аз като си помисля с мойте по 3 кила що зор видях  Tired Rolling Eyes
Ама няма да го мислим сега това - от мен да знаеш - второто раждане е песен направо! Hug

# 643
  • София
Лени, такива... убавици!!!  Twisted Evil
Сашата нищо, че беше 4 кила близо сега да я видиш, една издължена, фина, слабинка.. Мадама  Mr. Green

# 644
  • София
Хахаха, Кати.. горката... как те е отрязал  Mr. Green Mr. Green
В спермата има някакви вещества,. със сложно име са... и те изглаждат шийката. Отделно си е механичното дразнене.  Wink
Иначе това за разгонването си е нормлано. И с хормони е съврзано, и с кръвоснабдяване на органите  Crazy

Ох, големи разсъждения му ударих.. ми не взема да ходя да раждам  newsm78  Laughing

Ами хайде - от днес имаш, дет' се казва, зелена улица...

Общи условия

Активация на акаунт