Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 606
  • 951
  •   1
Отговори
# 735
Слънчице благодаря ти за светкавичната информация. Hug Hug HugТоку що говорих с една много любезна акушерка която ме информира че първо трябва да мина на преглед в Медикус Алфа -55 лв. а Д-р Даскалов ако прецени че съм за лапаро ще ме оперира в Селена където цената е 830 лв. #2gunfire #2gunfire #2gunfireЗа съжаление това е непосилно много за момента и пак съм в начална позиция.Трябва ми болница ноято работи с касата и приема направления.Но съм ти безкрайно благодарна за отзивчивостта и желая успех  и скорошно  EFP stork-boy newsm32

# 736
Извинявам се че пак пиша но току що установих че Св Георги работи със здравна каса и ако знаете за добър лекар при лапароскопии ще бъда много благодарна за име и координати. Hug

# 737
Мишел, Св.Георги наистина работят със здравна каса, но не знам дали правят там такива операции и дали ако си избереш екип/лекар пак няма да платиш нещо. Моята лапароскопия беше също в Селена миналата година, но ми я направи лекар от болницата и цената беше 830 лв.. И когато бях там, имаше момиче, което го оперираше лекар от ВМИ, но ползваха базата на Селена. Не знам дали е платила нещо и колко. Според мен питай твоя лекар къде правят такива лапароскопски операции или пък звънни направо на регистратурите на по-големите болници и попитай.

# 738
Момичета а за Варна имате ли информация.Ох не се изтрайвам аз самата.Майка ми и сестра ми са там но не исках да ги шашкам .Аз малко дива коза си падам и много много не искам да притеснявам дори и най близките.Днес обаче моят мъж ме убеди че трябва да им кажа/при операцията на гърдата никой не знаеше защото бях предупредила че ако каже на някой ще е убит  #2gunfire #2gunfire #2gunfire/.Дори ме нави да теглим спешно кеш/стария излезе този месец и си казахме че няма да теглим повече но човек предполага Господ разполага/.Та като претеглихме всички + и - то във Варна ще има къде да стои там са и близките ми и направо ме нави да не ходим другаде.Много се извинявам за многословието.Успех на всички.

# 739
Записвам се в темата  bouquet

# 740
Тази тема е и наша!
Запис!

# 741
  • Страната на чудесата
Mishell66  ,
Във Варна има такава техника за лапароскопски операции в Света Анна. За съжаление не мога да кажа дали правят такива операции, но можеш да се свържеш с тях и да питаш. Пиши и  fingerscrossed

# 742
Мишел, Кати, стискам палци момичета! Надявам се, борбата да ви донесе успех!

# 743
Вярно ли е, че бременност над 35г. задължително се води рискова, в смисъл наблюдаващия гинеколог може да издава болнични за такава, без да посочва друга причина, освен възрастта?

# 744
Здравейте момичета, включвам се да информирам, че родих преди един месец, но второто раждане мина доста по-трудно от първото и хич не ми се сядаше на дупето да пиша. Но сега вече всичко е наред при нас и слава богу гледаме се спокойно у дома. Имам си втори син Явор, пожелавам успех на всички борещи се за детенце и бог, и лекарите да са с вас и нас.

# 745
  • София
Вярно ли е, че бременност над 35г. задължително се води рискова, в смисъл наблюдаващия гинеколог може да издава болнични за такава, без да посочва друга причина, освен възрастта?

Да и не. Да, води се рискова и не, не може да се издава болничен без да се посочва причина.

Честито Яворче, Теди!

# 746
Честито бебче ,Теди !   bouquet

# 747
  • Страната на чудесата
Честит да ви е Явор, Теди! Дай Боже всяка от нас, борещите се за бебе, да има същият късмет Hug

# 748
  • София
Честит Явор на Теди! Жив и здрав да бъде, много радост да носи на мама и тате!  Hug

# 749
Честит син Теди!
Да расте здрав и силен като името, което си му избрала и да ви носи много радост и прекрасни мигове!!!
   bouquet  bouquet  bouquet
Бончил1 бременността в общия случай не е заболяване и поради това не се налага да се срещаш с лекари и да ти издават болнични.
Дай боже повече бременни на тази прекрасна възраст и повече бебчета.
Не съм имала болнични с най-малкия си син нито ден - имах малки проблеми ( може би, а може би не ) свързани с възрастта, но наблюдаващият бременността ми гинеколог беше изключителен и решаваше всичко в движение  Simple Smile - резултата е в подписа ми  Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 10:28 от Lennyh

Общи условия

Активация на акаунт