Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 603
  • 951
  •   1
Отговори
# 720
  • София

Благодаря ви за подкрепата и утехата...

А координатите на вашия доктор ги има в началото на темата за Хашимото, нали - т.е. нали е същия... Може би и там ще отида - но хормоните ми са били в граница... октомври... ще потърся първо някой, който може да ми ги изпише по ЗК - поне което може (ФТ 3 и 4 и ФСХ се плащат, нали така)... а колко чини консултацията? По- добре да се появя поне с всякакво инфо... и май ще е най- добре да се прехвърля с всичките си въпроси, да не задръствам тук темата, ама хайде утре да се престраша...

Аз качих 20 кг за... ами, по- малко от 2 години - но ги отдавах на серията кортикостероиди (заради астмата) и клостилбегита и М2-ТОН и... всевъзможни витамини... спиране на цигари... да, ама от март съм основно на плодове каквито има, сокове и кафе с мляко... а не свалям - изобщо...

# 721
katiABV,добър ендокринолог  в София е и д-р Катя Тодорова,която също е помогнала на много момичета с Хашимото и отклонения в ТСХ да имат деца. Не съветвам,изказвам мнение.

# 722
  • София
А работи ли със ЗК?

# 723
Не, не работи за съжаление,а и  часовете и са заети за доста време напред. Ако не откриеш неин тел. във форума ,ще ти го напиша.

# 724
  • София
Благодаря, но няма смисъл - едва ли ще имам нужда от повече от един лекар без договор със ЗК...

# 725
  • София
Кати дори личната ти лекарка има право 2 пъти годишно да ти пуска талонче за изследване на ТСХ и ФТ4. ФТ3 не се поема от касата.

# 726
Ми не, не бях пускала... гледаха я тази жлеза на ехограф октомври миналата година и... ехографистът препоръча да си ги направя, ама каза, че не е особено належащо пък и да са завишени едва ли има какво да се направи...

TSH 0.567...
FT4 - пак октомври миналата година - 13.6 (реф. 10.3 - 25.Sunglasses

... А случайно съществуват ли добри ендокринолози, работещи със ЗК?

ПП
Един мисед имам на 21 - 25 май и едно 4 годишно слънчице.

Препоръчаха ми като добър ендокринолог работещ по здравна каса д-р Карамфилова от поликлиниката на Александровска болница, като влезеш през арката, в ляво.

# 727
  • София
Ходих... Има си проблем жлезата, но за момента щом хормоните са в норма нищо не се прави... освен да се гледа през 45 дена къде е отишло - понеже след раждане / аборт се очаквало много да флуктуира... И ако забременя трябва веднага да го меря... и може и това да е причината за миседа - но не и а температурата...

# 728
# 729
Ходих... Има си проблем жлезата, но за момента щом хормоните са в норма нищо не се прави... освен да се гледа през 45 дена къде е отишло - понеже след раждане / аборт се очаквало много да флуктуира... И ако забременя трябва веднага да го меря... и може и това да е причината за миседа - но не и а температурата...

При Карамфилова ли отиде? Какви са ти впечатленията?

# 730
  • Сфия
Кати, това е... Просто ще трябва да я следиш вече. А ти при Начев ходи ли?

# 731
Здравейте момичета.Днес ходих на 3D видеозон и бързам да ви пиша.За съжаление новините никак не са добри.Имам киста 88/76 мм която вече притиска и избутва нагоре матката и лекаря е на мнение че спешно трябва да се оперира.Чест му прави че още при прегледа каза да си избера сама къде да се оперирам но лапароскопски ще е най добре защото метода е щадящ а той може да ми предложи само класическа операция.Знае за борбата за 2-ро дете и затова както сам се изрази класическата операция ще те дръпне много назад.Сега спешно ми е необходимо име и координати на добър лекар в ВМИ Пловдив.Сетих се за Д-р Даскалова и опитах да позвъня на телефона на клиниката но е сменен.В понеделник ще взема направление и до  1 седмица трябва да вляза в болница.Ужасена съм от предстоящото но се успокоявам че ако е лапароскопия ще е по леко от кошмарната операция когато направих руптура и ми отнесе половината яйчник а аз оцелях по чудо.Извинете ме ако съм досадна и многословна .Тресат ме яки нерви.

# 732
  • Страната на чудесата
Mishell66 , не си досадна, нормално е да си притеснена. Но при лапаросскопията се оперира много щадящо и възстановяването е също много по-лесно. Аз също имам киста, но на бъбрека, и четох доста за операцията (лапароскопската). За съжаление нямам идея за координати на ВМИ Пловдив, но ако успея да разбера нещо повече, ще ти пиша ЛС(мъжа ми работи в тази сфера) При всички случаи ти стискам палци и очаквам добри новини!

# 733
  • София
Да, при Начев...

# 734
Мишел, намерих това -  Медикус Алфа - дано са координатите, които търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт