Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 593
  • 951
  •   1
Отговори
# 795
Кати, Гретхен, ... съжалявам. Малко хубава храна за тялото и душата и продължаваме, нали?
Аз все още се надявам  Praynig
Старлет, съвсем вярно си го описала мила  Hug

# 796
lili7, благодаря за подкрепата HugРазбира се,че продължаваме Grinning И в изобилие има храна за тялото/ най-вече Crazy/ и за душичката Laughing Успех на всички Hug

# 797
  • София
Хормонални изследвания /с давност 6 месеца- при отклонения контролни или назначени от специалист повторни изследвания/:
Полови хормони
на 3 ден
 LH Лутенизиращ хормон
 FSH Фоликулостимулиращ хормон
 E2 Естрадиол
 Тестостерон
 Пролактин

Момичета имам въпрос- тези изследвания се правят на 3 ден от менструацията или трети чист ден след нея?

# 798
Здравейте, момичета. Не се сърдете, че нахлувам неканена тук.
Искам да се опитам да вдъхна малко кураж и надежда на всички тук, които чакат с трепет появата на двете чертички.
Аз съм от тези, които са правили опити за бебе след 35 годишна възраст. Имаме и други деца, но тогава тъкмо беше отраснал малкият ни син и преценихме, че имаме желание и още малко време, за да опитаме пак (бях си поставила сама ограничение – опитите до 40 г., после спираме). При предишните ми две бременности всичко ставаше от раз, но този път опитите продължиха близо две години! През това време се лутах между отчаяние и надежда. Не съм мерила температура, но ходих на лекар – той каза, че имам овулация, имам и "прекрасни " яйцеклетки, че всичко е ОК, но бебето все не идваше. Накрая, почти загубила всяка надежда, при поредния тест, видях две ясни чертички. Дори не можах да се зарадвам истински в първия момент, но всичко си беше истина. Сега имаме една малка дъщеричка, която се роди точно два месеца, преди да навърша 40 г. Сега си давам сметка, че съм се вторачвала прекалено в резултата и не съм обръщала достатъчно внимание на другите необходими неща. А най-необходимо е спокойствието на бъдещата майка. Знам, че е невъзможно да си заповядаш да си спокойна, но това е разковничето. Опитайте, всяка според своя характер и нагласа, да си внушите, че този месец сигурно няма да стане, правете необходимите … хм … действия така, сякаш ги правите само за удоволствие и … може би … сигурно…ще бъдете приятно изненадани от резултата.  Praynig
Пожелавам успех на всички ви. Не е невъзможно, момичета. Вярвайте.
 Hug

# 799
О, Пролетна фея, благодаря за подкрепата:))) Съгласна съм с теб за спокойствието и положителните мисли:) Прегръщам те:) Hug

# 800
Пролетна фея,  благодаря и аз. Въпреки че при всеки нещата се развиват по различен начин, наистина е хубаво да знаеш положителни истории на майки минали по този път   bouquet
На мене майка ми също роди сестра ми на почти 40 години (не беше планирана Laughing) и все пак си мисля че е различно ако ти е първо или следващо дете, не само физически , но най вече по отношение на спокойствието и положителните мисли...Но аз имам надежда и дори да не стане бързо, поне живеем във време когато медицината много може да помогне да ни се сбъдне тази мечта Hug Praynig

А сега по същество....на мене ми свърши вчера и опитите започват отново по-редовно luvbed

Весело на всичи! Радвам се че ви има и   bouquet  за подкрепата

# 801
Aliciana, и аз така...след ден- два отново започваме усилено да работим luvbed Но съм настроена положително и всички тук много ми помагате да се чувствам така Grinning Много ви благодаря. Приятни мигове, момичета Hug

# 802
 Hug Успех момичета, стискам ви палци  работете по въпроса  Wink ! Колкото и да ми обясняват всички ...аз си го мисля всеки път  Praynig . Ние този месец наблегнахме на дните около овулацията ми сега чакам да ми" (не)  дойде "  Crazy  Правих си разни хормонални  изследвания и понеделник ще се опитам да се вмъкна в графика на моя доки  #Crazy  дано да успея  newsm78.
   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed newsm17    Стискам палци на всички, да се похвалим с резолтат  съвсем скоро  ...  bouquet

# 803
Добро утро  момичета Hug
Аз ще ставам за ТРЕТИ път майка на 36 години това е най-голямото щастие Hug
Двете чертички от раз се появиха когато си направих тест след 3 дена закъснение на 03.09.
ЖЕЛАЯ НА ВСИКЧИ ВИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ОПИТЕ И ДА НЕ СЕ  ОТКАЗВАТЕ И НАЙ-НАКАРЯ ВСЯКА ОТ ВАС ДА ГУШКА ПО ЕДНО ИЛИ ДВЕ БЕБЕТА! Hug Heart Eyes

# 804
  • София
Аз ще ставам за ТРЕТИ път майка на 36 години това е най-голямото щастие Hug
Двете чертички от раз се появиха когато си направих тест след 3 дена закъснение на 03.09.
ЖЕЛАЯ НА ВСИКЧИ ВИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ОПИТЕ И ДА НЕ СЕ  ОТКАЗВАТЕ И НАЙ-НАКАРЯ ВСЯКА ОТ ВАС ДА ГУШКА ПО ЕДНО ИЛИ ДВЕ БЕБЕТА! Hug Heart Eyes

Дай Боже  Praynig

# 805
  • В градината...
Tetka_74, честито, щастливка си!
Аз с тази температура, дето взе да откача, пак започвам и аз да откачам.

# 806
Tetka_74, честито, щастливка си!
Аз с тази температура, дето взе да откача, пак започвам и аз да откачам.

HugПеруника дръж се , знам какво ... #Crazy  Прегръщам те силно и дано скоро да се похвалиш с много хубави резолтати  Peace Hug Flutter

На Тетка_74,  Честито и леко бременеене ! baby_neutral

# 807
Момичета,започват ми важните дни! Стискайте палци и изпращайте добра енергия Praynig А дано да има с какво да се похваля HugПрегръщам ви!

# 808
Гретхен, и на мене са ми сега важните дни Praynig за сега добре го даваме, а дано има и резултат  luvbed  Wink

Стискам палци дори и на краката и ти пращам мнооогооооооооо положителни мисли и енергия!!! Hug hug

Тетка_74,  Честито!!!! А дано ни повлечеш крак на всички   bouquet

# 809
Момичета здравейте Hug
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ !ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ ГУШКАТЕ БЕБЕТА ИДНАТА ГОДИНА!
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт