Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 615
  • 951
  •   1
Отговори
# 750
  • В градината...
Честито, Теди!

# 751
  • Страната на чудесата
Лени, кой ти наблюдава бременността с №3?

# 752
Пламче, ходих при д-р Даниел Георгиев - МЦ Медрал - горещо го препоръчвам Peace

# 753
И аз да се запиша.Преди 12 дни станах на 35 и искрено се моля пак да забременея.Имам момченце на 5.

# 754
Честито бебче на мама TTEDDY!Да е жив и здрав Явор!Да расте щастлив,послушен.Да е умен,весел,да радва мама,тати и бати!

Добре дошли на МАМА РАЯ и KARTINKA в тази прекрасна тема.Желая ви успех и много положителни емоции в нея.

# 755
Аз да споделя че преди дни станах на 37  Grinning и вярвам в чудото.

Между другото няма ли кой да пусне новата тема Grinning

# 756
Здравейте, бъдещи и настоящи майки:) И аз се включвам в темата с опити за бебче! А дано да стане!Срокове не съм си поставила, но ако е по- скоро, ще съм много щастлива. Прегръщам ви! Hug

# 757
  • На гарата
Момичета след 1 година и 3 месеца опити днес разбрах,че съм бременна.Ще си имаме второ бебче.Толкова много искахме а то все не ставаше.Обръщам се към всички които правят опити да не се отказват.При нас се получи едва след една година но все пак стана.Сега вече ще започнат притесненията.Аз съм на 37 години а таткото на 40.Дано да нямаме проблеми с бебчо така се моля. Praynig

# 758
Естрея Hug Честито!
Лека и безпроблемна бременност Hug

# 759
  • Сфия
Естрея, честито! Сега няма да мислиш глупости, всичко ще е наред! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на финала!
Гретхен Закмайер, дано в най-скоро време се похвалиш с двете чертички!

# 760
starlet, благодаря за пожеланието Hug Толкова го искам,че само за това мисля Laughing Аз съм на навършени 35 и голямото тиктакане ми е в главата постоянно Twisted Evil Но ще се справя. Дано да мога да се похваля с новина скоро Hug
Естрея, честито!!!! Бъди здрава и горе главата- няма да мислиш негативно:)

# 761
  • На гарата
Благодаря за пожеланията.Нека всички които се надяваха като мен ги сполети моето щастие!  bouquet

# 762
  • София
Хайде и аз при 35 годишните  Wink Започнахме да правим второ бебче, когато бяхме на 34, ама ето на станахме на 35 Simple Smile
Опитите са ни 9 месеца, много се надявам да сме на финалната права, но то ще си покаже, хем че този месец май проспуснахме и най-добрите дни, ама здраве.

Имаме едно момченце на 5  Heart Eyes

Графика
 http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

# 763
Честито на Естрея!  bouquet
На всички други момичета пожелавам да ги споходи щастието в най-скоро време  Hug Praynig
Аз отдавна не съм писала. При нас станаха 4 месеца опити и до сега нищо. Аз не съм си и мислила, че за толкова кратко ще стане. Аз съм на 36, таткото на 40.
При нас за сега се налага да преустановим опитите. Нямаме здравословни проблеми (да чукна на дърво), но от друго естество ще имаме неща да решаваме, а после ще мислим пак за второ дете. Живот и здраве ни предстои нова работа свързана с местене в друг град, продаване на къща и ей такива неща. Но да не ви занимавам с моите проблеми.
Хубав ден на всички!

# 764
ivka 76, не се отказвай:) Ще има и други добри дни Laughing Желая ти хубави дни и усмивки Hug

Общи условия

Активация на акаунт