Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 611
  • 951
  •   1
Отговори
# 765
Утре съм на лекар PraynigСтискайте палци всичко да  е ок. PraynigЦелувам ви Hug

# 766
Гретхен, ще стискам. И на краката!
Успех! Praynig
Пиши после да споделиш какво е казал доки.

# 767
  • София
ivka 76, не се отказвай:) Ще има и други добри дни Laughing Желая ти хубави дни и усмивки Hug

Ooo, не съм се отказала  Wink
Успех и на теб  Praynig

# 768
Докторът каза,че всичко ми е наред  newsm44 Сега само ни остава да уцелим подходящите дни и...шайлялииии Praynig Ама чак другия месец, така де той е след 2 дни:) Ох, толкова съм щастлива,че всичко е ок:) Благодаря ви за подкрепата HugЩе пиша пак като има новини HugА сега luvbed

# 769
  • Сфия
Хайде успех и не се вторачвай много в симптоми и мисли. Не бъразй с тестове и знай, че не винаги става от първия път и това е нормално. Естествено ти пожелавам да се случи чудото в най-скоро време!

# 770
starlet, прекрасна си HugБлагодаря!

# 771
Гретхен, това са чудесни новини   bouquet Сега само спокойствие и всичко ще се получи  Praynig От сърце ти желая скоро да ни зарадваш с новина за две чертички  Hug

# 772
Да,Фики, чудесни новини Grinning От утре съм най-спокойната жена в София...хахаха...хайде да видим колко ще издържа Party

# 773
  • В градината...
Няколко дни се бях почти побъркала - следях си температурата, която беше височка и имах голяма надежда. Но днес, сутринта, рязко спадна и си знаех - преди малко ми дойде. и този месец нищо. Искам да съм бременна! А кога ще имам време и за второ.... Започвам да полудявам. Чувствам, че всичко се изплъзва от ръцете ми...

# 774
perunika,Успокой се сега,пий едно кафе, усмихни се и не се поддавай на негативизма StopВсичко ще се подреди- трябва да вярваш, но и да си спокойна HugПрегръщам те за кураж!!!

# 775
  • В градината...
Гретхен Закмайер, благодаря ти, и аз те прегръщам и ти връщам надежда! Каквото трябва, ще се случи. Може би така по-силно после ще му се радваме.

# 776
О,да със сигурност ще му се радваме и то мнооооого Grinning Прегръщам те Hug

# 777
  • София
perunika ще стане ! Който не се е хванал той не е успял! Ето,сега ще минат дните с цикъл и пак идва време за лов! Ах колко е хубаво и това,като се сетя само каква тръпка ми беше Heart Eyes целия процес вкл и следенето на овулация,надеждата след това- това са хубави моменти също:) а гадната леля е само няколко дни,може и да  е последна  Praynig

# 778
И аз се записвам при вас момичета  newsm44
На навършени 34 години съм и чуствам вече че времето лети...ние пробваме едва от 3 месеца, за сега нищо...след като спрях противозачатъчните/9 години съм ги пила/, имах 2 месеца мензис , след това 5 не и съответно овулация също, проверих си хормоните и ми изписаха прогестерон, сега от юни съм ок, но много се притеснявам че хич не е лесно да стане бебче когато човек иска...
Успех на всички, страхотно е да имаш чуството че не си сам със страховете и надеждите си  newsm51

# 779
Ех, чудесно е, че темичката ни се пооживи. Добре дошли на новите момичета и ви пожелавам спокойствие и кураж.
Аз никога не съм мерила температури, следяла овулация и такива подобни. Струва ми се много стресиращо и някак си, като че ли създава допълнително напрежение в целия процес на бебеправенето. Ние с мъжа ми като правехме дъщерята, имахме контакт на всеки трети ден и на шестия месец бях бременна (на 29 години бях). Така, че според мен спокойствието и позитивното мислене са много по-важни от постоянното мерене на базална температура и дебненето на овулацията. Но това е моето мнение, никого не задължавам. По друг начин обаче, сигурна съм, стоят нещата, ако бебето не става в продължение на година да речем. Тогава вече посещение при лекар е необходим и т.н.
Аз вече две вечери сънувам, че съм бременна. Тежи ми това, че за сега ще трябва да отложим опитите за второ. Така ми се иска да си имам бебче. Сигурно ще стана на 40 години до като ме огрее... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт