Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 573
  • 951
  •   1
Отговори
# 825
perunika, пожелавам ти само хубави неща да се случат Grinning От цялото ми сърце ти го желая Heart

А на мен сега ми остава да чакам да видя дали ще има загнездване на 26ти  Praynig

Прегърнати всички! Hug

# 826
  • В градината...
Успех на 26-ти, Гретхен! Желая ти узрял плод от хубавото лято!  Sunglasses

# 827
Здравейте момичета.При мен отново проблем-трябваше да ми дойде на 23.09 а още никакъв намек за цикъл.Оперираха ме на 25.08 а на 27.08 точно на датата ми дойде цикъла.Лекаря каза че това е много добре а вчера като ходих при моята генеколожка за да оправим документите за ТЕЛК тя каза че цикъла е бил провокативен и може да не е редовен.Да но датата на овулация по моите сметки  отдавна беше минала и въобще не сме се пазили.Той опериращия лекар предупреди поне 2 месеца за пазене но за да се възстанови матката.А сега като се замисля може и от операцията датата на ОВУ-то да се е преместила по назад или е от операцията  Thinking  Thinking  Thinking Сега незнам какво става направо съм шах с пешката.Как мислите какво може да е?

# 828
  • Сфия
мишелче, що не направиш тестче вместо да се чудиш?

# 829
Здравейте момичета EmbarassedМного се радвам ,че я има и тази тема тук.Аз съм на 36г.след лапаро,заради огромни дермоидни кисти.Лекарят ми каза че те са били пречката за забременяването ми.Днес ще ми махат телчетата след операцията и дано всичко е наред.Готова съм за бебеправенето LaughingМалко ме е страх ,че вече съм на тези години и тепърва.....ама годинкити имат и положителни страни Simple SmileПожелавам си успех ,както и на всички вас.Дано се сбъдне мечтата ми и аз най-сетне да имам бебенце.

# 830
phoenixF, добре дошла, и важното е, че всичко вече е минало, а ти предстои само хубавото.  GrinningПОжелавам ти сила и положителност, усмихвай се и ако има нещо дай знак- насреща сме:) Hug

# 831
  • В градината...
Гретхен, какво става с теб, има ли хубавиновини  Hug

# 832
Привет милички, на мене тези дни ми е доста напрегнато, до неделя трябва да ми дойде и ще се разбере дали опитите са били успешни  Praynig вече почти само за това мисля и не си намирам място от вълнение и неизвестност , а нямам никакви признаци...силно се надявам да ме пропусне!!!
Прегръщам ви всички  и дано и аз и вие момичета скоро се похвалим с най-желаната новина Hug

# 833
Гретхен, какво става с теб, има ли хубавиновини  Hug
Ами аз съм в изчаквателна позиция- до 6ти:) Надявам се да мога да се похваля, но засега новини няма Crossing Arms Благодаря ти, perunika, че питаш Simple Smile В мога, в който стане нещо ще съобщя- каквото и да е. Прегърната! Hug

# 834
  • София
Влизам набързо да ви вдъхна кураж: След 4 опита ин-витро, от които последния с донорска яйцеклетка, и всичките неуспешни, този месец забременях естествено. Аз съм на 44 (ставам на 45 през февруари) и досега имам 3 деца - на 23 г., на 20 г и на 9 г.. Бебеправим с втория ми съпруг пълни 3 години и да си призная, след неуспешното донорско инвитро вече бях изгубила надежда. Ама съвсем я бях изгубила...и то взе, че стана чудо...

Сега броя дните Simple Smile само и само да са  наред и бременността,  и бебето.

# 835
  • София
Sharky*, много ме развълнува твоята история!  Hug Hug Hug Стискам палци всичко да си върви нормално с тази бременност!  Praynig Praynig Praynig Всичко е Божа робота! Ти си доказателство!   bouquet

# 836
Ех, Sharky*, изпълни ми душата! Хайде, леко да я караш до финала!

# 837
  • София
Влизам набързо да ви вдъхна кураж: След 4 опита ин-витро, от които последния с донорска яйцеклетка, и всичките неуспешни, този месец забременях естествено. Аз съм на 44 (ставам на 45 през февруари) и досега имам 3 деца - на 23 г., на 20 г и на 9 г.. Бебеправим с втория ми съпруг пълни 3 години и да си призная, след неуспешното донорско инвитро вече бях изгубила надежда. Ама съвсем я бях изгубила...и то взе, че стана чудо...

Сега броя дните Simple Smile само и само да са  наред и бременността,  и бебето.

Това ако не е, окуражителна история, не знам кое е  Wink

Браво, Sharky!!! Успех с бебчо!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 838
Sharky, желая ти само хубави емоции и здрав бебок:))) Бъди щастлива и спокойна- всичко ще бъде наред Peace Прекрасни новини са това. Прегърната Hug

# 839
  • София
Много ви благодаря! То за мен е още едно такова странно, предполагам ще си "повярвам", че съм бременна едва като прерита бебето. Аз я карам толкова леко, че нищо не усещам, нито ми се гади, нищо Rolling Eyes...

Общи условия

Активация на акаунт