Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 565
  • 951
  •   1
Отговори
# 840
  • Сфия
Леле, Шарки, не знам какво да кажа... Направо ще се разплача! Толкова сме малки хората и толкова крехки. Мислим си, че нещо зависи от нас, но но е факт, че не е така. Успешна бременност ти желая и честита сбъдната мечта!   bouquet

# 841
  • В градината...
Sharky,  Hug Hug Hug, ти си наша гордост!

# 842
Аз за съжаление не мога да се похваля този месец. Гадината не само че ми дойде, но и по- рано дойде...да не би да взема да си помисля нещо....да му се не види...как ме е яд само #Crazy Ама няма да се отчайвам, ще дойде другия месец и пак ще се пробваме за беб4е. Няма да се дам така лесно аз. Прегръщам ви  HugHug

# 843
Sharky, браво мила, това наистина си е чудо  Hug Леко бременеене ти желая и живо и здраво бебче на финала!

Гретхен, кураж, мила, не се отчайвай  Hug  bouquet Praynig Praynig После продължавате с нови сили и все в един момент и при вас ще се получи.

# 844
Не се давайте,девойки,лека-полека мечтите се сбъдват.!

Аз след десетина дни ще направя тест за по-сигурно,че сега съм с температура и не се чувствам никак добре.

# 845
Sharky, така се развълнувах от твоята история!  bouquet
кураж на всички. и да не се предават!
ние се разделихме с мъжа ми още през май.имаме 2 деца- на 4 и на 7 г./третото пометнах през април/.
сега съм с друг мъж, не се пазим. ако има да става - ще стане, Божа работа! хем ми се иска, хем ... пия си редовно фолиевата киселина, знам ли може и да се разпиша тук. Rolling Eyes
на 36 г. съм.

# 846
  • В градината...
Гретхен,  #2gunfire на лошите мисли и  Hug на положителните! Всеки е сам по свой си начин в проблемите, но тук поне малко да си вдъхнем кураж!
desilosha, добре дошла - и аз съм почти с твоята история.

# 847
Sharky, страхотно!!!   много се радвам  за теб  и ти желая едно прекрасно бебче!!! passifier

И аз за съжаление не мога да се похваля този месец, след 2 дни закъснение и голяма надежда, ми дойде с пълна сила....опитите ще продължават, няма как, ще се опитам да не го мисля толкова и упражненията все пак са приятни  Joy
Гретхен и всички останали тук, хайде с нови сили и енергия да се впуснем в новия месец!!! Praynig

# 848
Здравейте, аз съм на 34 сега, сама съм от 2-3 години, животът ми така се стече, че имах 8 годишна връзка, която прекратих преди 4 години, просто защото разбрах, че сме много различни. Оказа се, че човекът до мен не искал деца особено много, променихме се и се разделихме по мое желание, за което не съжалявам изобщо. Предпочитам да съм сама и да дочакам истинската любов или поне някой, с когото ще ми е добре и спокойно, отколкото да се мъча с човек, когото вече не обичах. Дадох си няколко години да съм сама, имах краткотрайни връзки, мога да кажа, че се чувствам дори щастлива. Надявам се скоро да срещна пак любовта и да стана мама  Mr. Green Не съм се отчаяла, макар, че за нашето доста привидно модерно общество вече минавам за "остаряла". Изглеждам на не повече от 27-28 години, но явно за хората около мен животът свършва на 30 години. Започнаха подмятания, сватосване, клюки, всичко това ме обижда, а може би не трябва изобщо да с занимавам с това. Дали ще се омъжа и ще имам деца все пак винаги съм си мислела, че е личен избор, но се оказа, че семейството ми и колегите, приятелите не мислят точно така Laughing. Аз самата имам нужда вече от стабилно мъжко рамо до себе си, но не насила. Искам да се влюбя и ще създам семейство, когато Господ е решил, мисля да родя поне 2 деца с много малка разлика, майка ми вече чака на полусъединител, така че очаквайте ме пак  Hug Hug  bouquet

# 849
  • София
Къдрокосче, понякога нещата се случват, когато най-малко ги очакваш. Не трябва да губиш надежда.
Аз съм на 33, онзи ден един доктор ме вбеси, защото се "навика" какво съм бляла до сега, но в крайна сметка не дължиш данък обществено мнение.
Май съм за тази тема, защото карам 34 и се "татъркам" по каналния ред на искащите бебе. Simple Smile

# 850
 Hug
Аз изобщо не съм загубила вяра, даже съм доволна, че се наживях, още не съм пуснала обява, че търся татко да не уплашим кандидатите  Mr. Green Mr. Green
 Hug

Една колежка така роди под натиска на един гинеколог, който й се беше накарал. Обаче тя имала 1-2 аборта като млада, после като й се накараха, още един спонтанен и си нави на пръста, че ще роди, хвана там един "татко". Тя роди на 30 години, има страхотно детенце, сега се върна на работа след 1 година майчинство, но един път се изпусна "по-малката ми сестра роди преди мен, изведнъж се почувствах много стара, е сега си имам детенце, обаче сме закъсали в заеми, постоянно се караме вкъщи, едвам дочаках да мине 1 година, че да се върна на работа..., можех да си поработя още някоя годинка..." разни такива. Стана ми много тъжно за нея, аз не искам така насила, защото някой си нещо ми бил казал  Laughing

Просто не мисля, че бебето трябва да е самоцел, а по-скоро резултат от любов.

# 851
Къдрокосче, хич не им се връзвай на приказките.Айдеееее, когато ти решиш и си готова- тогава. И на мен много дълго ми говореха какво ли не, но в крайна сметка животът си е мой и аз решавам как ще го живея и с кого, какво ще правя и кога. ПОжелавам ти усмихнати дни и да срещнеш този, на когото на имаш доверие и да обичаш, да те разбира и подкрепя и обича. И нека щастието бъде с теб Grinning Прегърната Hug

# 852
Прегърната  Hug Hug

# 853
Iskam da dam kuraz na vischki nas zenite koito mechtaem, koito se optvame i nadjavame edin den da stanem maiki! Uspex na vichki ni! I blagodarnaosti za podkrepata na vsichki vi!

# 854
Къдрокосче, браво за решителността ти  Peace и че си взела живота си в свои ръце. Не слушай никого, живота си е твой, още по-малко пък колеги. Хората кога ще се научат да бъдат по-тактични и толерантни не знам.

Милинка, добре дошла в темата.   bouquet А от кога бебеправите?

2011 mama - моля те, пиши на кирилица & добре дошла   bouquet

Аз да си изтиписам въпроса тук, дано получа мнения.
Значи преди време бях писала, че отлагаме с мъжа ми бебеправенето, до като ни се уредят нещата с нова работа и т.н. Обаче пак го мислихме и решихме да не отлагаме повече - ами то може и година да се проточат опитите до като стане бебето. То ако чакаме всичко да ни се подреди...
Та така, сега чакам да дойде лелката, защото знам, че този месец не е станало и после с нови сили се впускаме в бебеправенето Grinning.

Обаче тук чета във форума, че хормоналните смущения можело да възпрепятстват едно евентуално забременяване. При мен има намалена функция на щитовидната жлеза, което се отключи по време на бременността с дъщеря ми или след това, не се разбра точно кога. Сега си пия лекарството всеки ден и хормоните ми са в норма. Нямам Хашимото. При моето положение, при условие, че с лекарства контролирам нивата на хормоните на щитовидната жлеза, не би трябвало да имам проблеми със зачеването. Вие какво мислите?  newsm78
Или да взема аз да отида при ендокринолога си на преглед за всеки случай и да му кажа, че бебеправим, да видим той какво ще ми каже. Ама че съм, питам и сама си отговарям Joy Много дълго стана. Спирам.

Общи условия

Активация на акаунт