Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
-
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
За докторите Владимиров, Стаменов и Щерев се чака няколко месеца, но при последващите членове от екипните им може да се спести време. В повечето реномирани клиники лекарите са на високо ниво, като записването на часове може да отнеме няколко седмици. В Пловдив д-р Иво Тодоров е специалист, на когото се чака за следващата седмица-две. Важно е да вземете предвид личните преживявания и препоръките на други пациенти при избора на лекар.
-
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди зачеване?
-
Какво е състоянието на авторката, която споделя, че е бременна?

От два дни сме в затишие,дайте да обсъдим някоя тема
, макар и времето да е

, дали е станало, не е ли станало, дали не изпуснахме подходящия момент, да се побъркаш малко е. Толкова много стрес ми се събра покрай това бебеправене този месец, че си казах Стига толкоз. То ако ще става, ще стане и без да го мисля толкова много. Ще наминавам да пописвам по малко, но ще гледам и разума си да запазя, че ще ми трябва като стане бебето, да няма луднала майка 

.Сега се питам накъде.Вярно операцията е с лазерна примка и след венозната инжекция и самата манипулация ще стоя докато мине упойката но докато дойде цитологията