Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 543
  • 951
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте момичета, не се вясваме много-много насам. Пиша в една друга тема, където 20-годишните постоянно бълват постове, давайте и ние да се активизираме и да споделяме повече, че да се подкрепим  Peace
Ами, хайде! Съгласна съм! Нещо есенна умора май ни е налегнала Grinning От два дни сме в затишие,дайте да обсъдим някоя тема newsm78, макар и времето да е GrinningПрегръщам ви:) Hug

# 886
  • София
И аз имам тестове за уволация,но по-добре усещам тялото си от всеки тест.Гледам да мога да се наслаждавам, не мисля много дали и кога.Дала съм си 5 години срок,докато стана на 40.Ако стане-стане,ако не-не.

Когато ходих този месец на фоликулометрия, питах лекарката как най-добре да следя овулацията - с тестове, с измерване на температурата или с прегледи. Тя каза, че най-лесно е с тестове, но покрай тях жената лесно се вманиачавала и се фиксирала само върху това. Лекарката препоръча да следя  физиологичните промени и засега да задържа с тестовете... Не зная дали е права.

# 887
  • В градината...
Милинка, аз меря температура от 5 месеца. Преди 2 седмици ходих на фоликулометрия и докторът ми каза- я се успокой и спри да мериш - това са методи от миналия век. Достатъчно е да идваш на всяко 12-то число за фоликулометрия и да правите контролиран коитус. И престани с напрежението и стреса. Ама как да спра?!...

# 888
  • София
perunika  а да бе и да плащаш всеки път за фоликулуметрия,хитрец е този лекар Mr. Green и с тея методи от миналия век,4 пъти забременях Wink
И от опит-нито напрежение,нито стрес,нито прекаленото мислене се отразяват на забременяването, освен смъртен случай например...
Как да не мислиш като часовника тиктака,еми няма как!Тия дивотии от сорта-не го мислете,успокойте се, правете любов то само ще дойде са за 20-годишните Simple Smile

# 889
  • В градината...
magnet_for_happiness, не е чак толкова скъпо - 20лв. Лично аз психясах с това мерене - няма събота, няма неделя. Като мисля чисто технически за нещата, вече почти не се сещам за романтичната част - да не кажа, че даже ми опротивя. Трябва все пак да има някакъв баланс. Никой не може да ми каже, че мозъкът не командва всичко. Естествено, че за 20-годишните нещата стоят по-иначе, но има и  много неща, които ни карат да зацикляме и да блокираме. Ти също пишеш в темата за хашимото мисля, та ето, едни хормони как се влияят от стреса.

# 890
.... Лично аз психясах с това мерене - няма събота, няма неделя. Като мисля чисто технически за нещата, вече почти не се сещам за романтичната част - да не кажа, че даже ми опротивя. Трябва все пак да има някакъв баланс. Никой не може да ми каже, че мозъкът не командва всичко.

И аз психясах  #Crazy
И спирам вече с меренето на БТ. Ами побърках се. Само една седмица мерих и чувствам как нещо не съм добре Mr. Green Само за овулация мисля Crazy, дали е станало, не е ли станало, дали не изпуснахме подходящия момент, да се побъркаш малко е. Толкова много стрес ми се събра покрай това бебеправене този месец, че си казах Стига толкоз. То ако ще става, ще стане и без да го мисля толкова много. Ще наминавам да пописвам по малко, но ще гледам и разума си да запазя, че ще ми трябва като стане бебето, да няма луднала майка Joy

# 891
Здравейте момичета, как сте милички?
Аз почти всеки ден отварям, но не пиша, защото няма нищо ново...ние тоя месец хич не бяхме редовни , освен това аз реших да не се впрягам вече...сега чакам да видим пък дали с няколкото опита не сме успяли  ooooh!
Аз почнах с тестовете ама нещо не ми излезнаха както си мислех, почнах ги на 13ти ден по препоръка на лекаря ми, и още на 13тия и 14тия ден като че ли имаше бледа втора черта (това го установих в следващите дни), но в никакъв случай не и толкова ярка като контролната...цикъла ми е 31 дни и по мои изчисления  овулацията ми е на 17ти ден, но на тестовете от 15тия до 18тия нищо, само контролна черта..как мислите, овулацията  на 14тия ден ли ми е????...странно нещо е организма на човека.... Rolling Eyes
приятна вечер и прегръдки на всички!!! Hug

Фики, изпревари ме....само така, я, не психясвяй!!!прегръдка Hug

# 892
Оф и аз тотално съм психясала, само за това мисля!
Когато забременях със сина ми преди 11 години, дори не разбрах кога е станало т.к се пазихме и имах много спокойна бременност.Сега само за това мисля ooooh!

# 893
Aliciana, какви тестове използваш? Аз съм по-доволна от OVIEW. В комплекта има подробно обяснение - таблица от кой ден да ги започнеш (ти си ги започнала на правилната дата). Трябва да спазваш точно указанията - по възможност по едно и също време и т.н. Това, което не го пише ( аз го научих тук, във форума) е, че трябва да правиш тестове от "-" до "-" . За да е "+" тестът тестовата линия трябва да е по-тъмна или еднаква по цвят с контролната. Общо взето не е трудно тестуването и определянето на резултата. Имай предвид, че може да имаш и ановулаторен цикъл (средно на всеки 13 цикъла, един е такъв).

Аз пък откак меря БТ съм по-спокойна.  Simple Smile Миналия месец засякох овулацията с тестове, БТ и ЦС. Този само ще меря БТ и ще си следя ЦС. Да видим какво ще стане.  Grinning
Иначе е важно спокойствието, но за съжаление ежедневието не ни го предлага.

# 894
Fortuna, ползвах Clear Ovu , защото не намерих други и като за първи път  реших че са ок, ама следващия месец ще си търся и аз OVIEW, четох за тях по- добри отзиви, ето и ти си на това мнение...Иначе си спазвах точно указанията - по едно и също време, не първа урина...Това,че трябва да правиш тестове от минус до минус , не го знаех и аз , мерси за инфото, ще  пробвам този месец пак и сигурно ще придобия чувство;-)

Какво става при вас момичета???Кога не чакате М този месец?  Praynig
Аз имам още една седмица #Crazy

Спокойствие и позитивни мисли за всички Hug  bouquet Hug

# 895
  • Сфия
Това с меренето на температурата е абсолютно индивидуално. Едни се психират от него, други се чувстват пък по-спокойни. Аз лично съм от първия тип. За мен е прекалено голям стрес да ставам всяка сутрин в точен час с термометър в д-то. Да правя графики, таблици и секс по разписание. Вижда ми се безмислено. Мисля, че момичетата, които имат точн цикъл нямат нужда от подобни гимнастики. Зачестявш опитите след 10-11-ти ден и нещата ще станат, ако има овулация. Ако няма и да мериш и да не мериш... Вече, ако дълго време не стават нещата е друг въпрос. Не важи и за жените, които имат проблем-нередовен цикъл, липса на овулация, лоша спермограма и прочие.

# 896
Здравейте момичета.Не съм писала но все още съм във шок.Ходих на контролен преглед в средата на този месец.Тръгнах с надеждата и нагласата че вече всичко е ОК а доцента направо ме попари-предраково образование на шийката на матката и нова операция newsm45  newsm45  newsm45.Сега чакам цикъла като  приключих с Полижинакс-са и като дойде  започвам да пия антибиотик.А той закъснява с 6 дни и не знам направо съм ужасена smile3511.Сега се питам накъде.Вярно операцията е с лазерна примка и след венозната инжекция и самата манипулация ще стоя докато мине упойката но докато дойде цитологията  smile3511 smile3511 smile3511.Пожелавам Ви  EFP EFP EFP.Дерзайте не се отказвайте и успех.Аз ще стисна зъби/колкото останаха/ и ще се боря.

# 897
  • София
О Mishell66 кураж момиче Praynig Hug всичко ще се нареди!

# 898
  • В градината...
Мишел, с теб сме  Hug Praynig Peace

# 899
  • София
Мишел, кураж! Имам 3 биопсии на шийката. Страшничко е чакането на резултата, но в по-голяма част от случаите става дума точно за преканцерози. Ще махнат образуванието, полипче или каквото е там и ще си на фронта!!

Общи условия

Активация на акаунт