Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 546
  • 951
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте!   bouquet
Декември ще стана на 35, горе-долу от тогава ще опитаме за второ бебе.
Имам желание и аз да си направя изследвания за щитовидната жлеза.

Лека бременност на всички бременни момичета!  Heart Eyes

# 871
Валентина, браво, мамче! Ето такива окуражителни истории имам нужда да чета. Успех ти желая и лека бременност!  bouquet

basis, добре дошла! Късмет и на теб в бебеправенето! Hug Praynig

# 872
Айде, пращайте положителна енергия:))) Започват ми важните дни Praynig Praynig Praynig А скоро и новини- дано да са добри! Започнах и в рими да пиша LaughingАйдееее HugПрегърнати всички Hug

# 873

Joyха-ха-ха, Гретхен, римите супер са се получили, накара ме да се усмихна Grinning
И при мен е така - важните дни предстоят тази седмица Praynig

Пращам много-много положителна енергия и позитивни мисли към теб, към себе си  Laughing и към всички, които имат нужда от магията да се получи този месец.
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 874
  • София
Валентина, супер! Дано повече такива новинки да четем. Simple Smile
Моята половинка е в чужбина, така че до края на годината ще го играем "моряшко" семейство. Дано след това нещо да се получи, надявам се, като чета такива новинки. Simple Smile 

# 875
Гретхен Закмайер ,Фики и на мене са ми сега важните дни макар че с тоя месец нещо хич ни няма, много стрес в ежедневието и незнам дали ще уцелим точно...а и тия тестове за овулация дето почнах нещо хич не се оправям, ама то ако ще става чудото , ще стане и без тях  Rolling Eyes
Оставам си непоправим оптимист и ви пращам много усмивки, позитивни мисли и стиснати палци милички!!!! kiss dancing kiss

# 876
Момичета, пращам ви много позитивна енергия в тези важни дни!!!

bouquet  Hug  Heart Eyes

# 877
  • В градината...
Валентина007, наборе,  Hug Ти си цяло чудо!

# 878
 Hug Hug Hug
И от мен   bouquet

# 879
Здравейте мацки, тук съм и все още се надявам. Не пиша често, но ви изпращам цялата си любов.  Hug Hug Hug

Валентина, поздравления мила!  bouquet Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче догодина!

basis Успех в бебеправенето, когато сте решили, тогава да стане Simple Smile

Aliciana, Гретхен, Фики,   Peace дано се е получило! Ще очаквам търпеливо да се похвалите с добри нивинки.  Hug

Милинка, сигурно не ви е лесно разделени  Hug И вашият момент ще настъпи много скоро, късмет!

# 880
Ех, lili7, дано тръпението да е за добри вести Grinning И аз сега чакам търпеливо- колкото е възможно де:) Нещо се обърках с тестовете за овулация този път,ама ние сме упорити с добрия човек,който спи от другата страна на спалнята Grinning Прегръщам ви и дано да има добри новини и и по този повод веселби! А на мене тия дни се във рими ми върви Laughing /Поздрав за всички и за Фики най-вече:)

# 881
Гретхен  Hug

Аз меря температура (реших се, въпреки че в началото не ми се занимаваше), но нямам тестове за овулация. Нещо хем съм положително настоена, хем имам чувството, че няма да се получи чудото този месец Thinking Иначе вярвам, че все в един момент ще се получи! Praynig

lili 7 - включвай се по-често! Hug

# 882
Ох, Фики, то това с усещането не съм сигурна колко е правилно.Аз миналия месец бях абсолютно убедена,че е станало, ама толкова силно усещане имах,че си викам" Ей, късметлийка"..ама не, не стига,че ми дойде, ами ми дойде и 3 дни по- рано,ей така, да ми е по- ясно:) Така че...хубаво е да си мислим положителни неща, а дали е станало или не- то...времето ще покаже.Прегърната! Силно! И с късмет! Hug  bouquet

# 883
  • В градината...
Здравейте момичета, не се вясваме много-много насам. Пиша в една друга тема, където 20-годишните постоянно бълват постове, давайте и ние да се активизираме и да споделяме повече, че да се подкрепим  Peace

# 884
Аз забременях със сина ми тогава,когато с мъжа ми решихме,че и с дете и без дете искаме да сме заедно.И даже не усетих кога съм забременяла.Но и двамата си спомняме една много мила нощ,която наистина беше много различна от всички останали.Не опит за бебе, а просто удоволствие,че сме се срещнали.

Гинекологът ми от това време ми каза,че до тогава не е имал случай на забременяване от хапче, но със секс ставало винаги тогава,когато не очакваш. Sunglasses

И аз имам тестове за уволация,но по-добре усещам тялото си от всеки тест.Гледам да мога да се наслаждавам, не мисля много дали и кога.Дала съм си 5 години срок,докато стана на 40.Ако стане-стане,ако не-не.

Общи условия

Активация на акаунт