Daum-exol - отзиви?

• 9 388
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте! Днес взех на дъщеря си въпросното мазило, защото смятам, че вече й е време да се отказва от смукането на палците. Намазах й и двата палеца, но въпросния препарат мирише ужасно на лак за нокти  Shocked Предполагам, че е безвредно за детето, но доста ме шокира миризмата.
Както и да е ... моля да споделите за колко дни вашите дечица са успели да се откажат от смученето на пръстите след ползването на този или подобен продукт?

# 1
Не знам доколко и дали е безвреден, но наистина мирише ужасно и според мен няма как да е безвреден каквото и да пише на опаковката. Thinking Добре, че дъщеря ми се отказа от гризането още след първите мазания на ноктите, тя си гризеше ноктите дълго време, а беше голяма 4-5г. Дано и при вас се получи бързо. Praynig

# 2
  • Бургас
Моята дъщеря се отказа чак на 20я ден.Аз мажех само нокътната плочка и малко около нея.

# 3
  • София
И аз имам от въпросното мазило, позната ми го даде. При нас целта е да се откаже от бибата. Вярно, че мирише меко казано ужасно, освен това е адски горчиво. Първия път, когато намазах бибата на Алекс и тя я лапна, повърна на секундата. После само я близкаше и й се гадеше, докато в един момент я послуче и изплюе, но така и не се отказа от нея. Може би трябва постоянство, но на мен в момента нервите са ми опънати до краен предел, за да изтърпя хленченето за "бибка".
Доколко е безвреден...идея нямам, на етикета пишат друго......
Иначе явно е ефикасен, вече няколко мами споделиха, че с негова помощ са преодоляли лоши нявици. При нас явно ще е нужен Даум Ексол Макс Супер Форте Joy Mr. Green

# 4
Благодаря ви за мненията, момичета!
Дъщеря ми току-що заспа доста нещастна. Като си лапна палеца последва рев, след това плюене и бърсане на езика. Пробва още един-два пъти, разбра че е гадничко и заспа без палец в устата. Дано бързо да се откаже от този вреден навик, защото вече е на 1 г. и 10 м. и смятам, че е време вече да заспива без палец. А пък и много познати са ми казвали как не им е обърнато внимание на време и така до 7-годишна възраст са си смукали пръстите.

# 5
Аз имах 2 съученички, които така заспиваха (до 12ти клас със сигурност), но това не значи, че е хубаво  Laughing
С Даум Ексол, отказах големия от гърдата, но беше наложително. Казвах му само лекичко да близне, да види как горчи и не е лапал гадорията. То само от миризмата ми се  Sick

# 6
Мазах с него показалеца на сина ми с идеята да го откажа да го смуче, но така и не се получи. Продължава с пълна сила, даже и Цитросепта не го спира. Питам се дали това дете има рецептори за горчивото?!  Shocked

# 7
Абсолюто безвреден е, отказах дърщеря ми ня 10 месеца за два дни буквално. Мажех сериозно целия пръст. Преди това опитах с моя. Колкото повече смучеш, толкова по- горчиво и отвратително става. Перфектното лекарства за мен.

# 8
Мазах с него показалеца на сина ми с идеята да го откажа да го смуче, но така и не се получи. Продължава с пълна сила, даже и Цитросепта не го спира. Питам се дали това дете има рецептори за горчивото?!  Shocked
Леле, странно наистина. Бая си е горчивичко мазилото.

# 9
Запис - и аз се надявам с това мазило да я отказвам от палеца. Чакам да стане по-голяма, нали било за деца над 2г.  newsm78.

# 10
Не е така. Peace Колкото по-рано, толкова по-добре и по-лесно се отучват децата.

# 11
Ползвах го при отбиването на големия ни син, на нощните кърмения..обаче той беше вече захитрял-наплюнчваше ми зърната, избърсваше ги с плика на одеалото и продължаваше да си суче Crazy

# 12
Северинка, пожелавам ти успех с отказването от вредния навик, обаче даум-ексолът просто посмъртно не може да е полезен, той си е яка химия.
По-горе някой мимоходом беше споменал един по-добър вариант - също много горчив! - няколко капки цитросепт в зехтин  (задължително е да е разреден).

# 13
и нашата много бързо се отказа от удоволствието ПАЛЕЦ чрез него

# 14
За около седмица престана, малчо беше около 2 год.

Общи условия

Активация на акаунт