Подсъзнанието може всичко 28 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 444
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз се пообърках, че предните дни все изтървам часа...но май в 21:08.

# 211
raliko, маргало- благодаря! Hug

raliko, добра идея- спиране- не съм имала намерение да правя нещо особено събота и неделя, обичайните неща в удома- чистене, пране, готвене и почивка. Но истината е, че съм преуморена, а не си давам почивка. Днес къщата стои непочистена и аз нямам сили - вероятно ме спират да си почина. Grinning Направих някои неща-Малгало, дървото оставям за утре! Днес просто нямах сили да  стана от леглото , нежели да стигна до природата. За кратко се чувствам по-добре и после пак.
Странно, а бих казала и интересно, много ми е интересно. Grinning
Благодаря ви!  bouquet

# 212
  • BG
Чакаме с нетърпение 21.08 часа, нали така Wink

# 213
darena Почивка от домакинската работа също е нужна от време навреме  Hug

# 214
darena,има нещо тези дни мен пък ме боли главата, леко,но неприятно, без причина.Защо не опиташ с ТЕС, може да ти помогне или с някакво утвърждение ,пробвай и с водата да я помолиш да изчисти напрежението и негативната енергия-някой беше писал за това преди време, съжалявам не помня кой.Пробвай и техниките от първа страница за защита от негативната енергия от Ленни.На мен ми помага тази с балона и яйцето. Peaceи бързо оздравяване!

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 22:41 от sweta

# 215
  • Costa Rica
дарена, а може би нещата са много по-прозаични - на път е да те събори някакъв вирус (някои започват със зверска умора, гадовете Sick). Каквото и да е - пожелавам ти бързо оправяне Hug

# 216
аз пък точно улучвам да си погледна часовника когато е полунощ /когато съм будна/, но тълкование за това горе в линка не видях /комбинация от 1 и 2, но не се казва вечер или сутрин/

# 217
Спуканата делва

Една възрастна жена имала две големи делви, които носела на кобилица на врата си. Едната делва имала пукнатина, а другата била идеална и винаги доставяла цялото количество вода. В края на дългия път от извора до къщата, спуканата делва пристигала наполовина пълна. Цели две години жената така донасяла вода до вкъщи – по една делва и половина. Разбира се, здравата делва била горда със своята цялост. Бедната спукана делва била засрамена от своята непълноценност и се чувствала отчаяна, че правела само наполовината от това, което се очаквало от нея. След тези две години на служба, спуканата делва казала на жената:
- Срамувам се от себе си, защото през пукнатината ми изтича вода по целия път обратно до твоя дом.
Възрастната жена се усмихнала:
- Забелязала ли си, че има цветя от твоята страна на пътеката, но не и от другата страна на кобилицата, където е другата делва? Това е защото, знаейки за тази пукнатина, аз засадих цветни семена от твоята страна на пътеката и всеки ден, когато се връщаме от извора – ти ги поливаш. За тези две години аз берях тези красиви цветя и украсявах масата вкъщи. Без да си това, което си, до сега нямаше да имам тази украса.
Всеки от нас си има своята уникална пукнатина… Но именно недостатъците и пукнатините, които имаме правят живота ни заедно така интересен и възнаграден. Просто трябва да възприемеш всеки човек такъв какъвто е и да търсиш доброто в него.
  Hug

# 218
# 219
VIKI, много ме развълнува притчата!Наистина всеки си има недостатъци и те ни дават по нещо, но дали ние го вземаме?наистина Господ с едната ръка дава толкова, колкото взема с другата- или т.нар Закон за равновесието. Но тъй като не винаги виждаме в неудачите възможности- им се противим вместо да ги използваме.

Благодаря на всички за подкрепата.  bouquet  Не знам дали е вирус- истината е,че на моменти се чувствам сдухана отвсякъде, а на моменти по-добре. Пробвах доста неща, ще се възползвам и от съветите на Света. Мисля си да ви попитам обаче- как мислите, винаги ли  винаги ,когато за едно нещо се поставят прегради, трябва да се откажем от него т.е да приемем , че преградите и препятствията са знак да спрем. Аз не мисля, че е толкова просто. И как да разчетем правилно знаците, които срещаме по пътя си?
Всичко ли трябва да приемаме , като знак?  Казваме- няма случайни неща ? -всяко ли удряне , препъване в буквалния смисъл  не е случайност? Абсолютно всяко ли?защото понякога не мога да си отговоря защо ?

хубава неделя!  bouquet

# 220
Мисля че неудачите не са знак за спиране, а са знак че трябва да променим отношението си, да променим начина си на действие или да минем по друг път, но да опитваме.
Бог не се радва когато се изживяваме като жертви или когато се примиряваме, Той се нуждае от решенията, от действията ни, защото те са енергията, която движи света  Hug

# 221

darena
Радвам се,че ти хареса  Hug

Двата пътя

Един ден, когато се върнал от сутрешната си разходка, Учителят заварил учениците си да спорят ожесточено. Учудил се и ги попитал за причината.
- Спорим Учителю, как да различим Доброто от Злото. Знаем, че това, което е Добро за един човек, може да е Лошо за друг. Знаем, че едно нещо може да е Добро днес, а утре да е Лошо. Как да ги познаем тогава? Как да ги различим?
- Както във всяко нещо и тук има два пътя. - отговорил учителят. - Пътят на Сърцето и Пътят на Разума.
- А кой от тях да изберем, Учителю? - попитали учениците.
Учителят се засмял и ги накарал да завържат очите си. После ги помолил да протегнат ръце напред и да преценят Добро или Лошо докосват.
- Това е Добро! - отговорили в един глас учениците. - Топло е, меко и нежно.
- Сега свалете превръзките и погледнете! - засмял се Учителят. - И пак преценете.
- Но това е кожа от тигър! - възкликнали учениците. - Най-свирепото създание в джунглата. Носи страх и смърт. Това е Лошо!
- Преди малко вие извървяхте двата пътя на познанието. Когато бяхте със затворени очи, все едно следвахте пътят на Сърцето и сгрешихте. Дори зад най-приятното усещане може да се крие Злото. Когато отворихте очи, все едно следвахте Пътят на Разума и пак сгрешихте. Защото дори в най-жестокото същество, може да има нещо Добро. За да направите разликата, трябва да изминете и двата пътя.
-Но Учителю, човек не може да върви едновременно по два пътя!
-Не можете и никой не може. В живота на човек има достатъчно време да извърви и двата. Когато е млад бърза и тръгва по Пътя на Сърцето, а когато остарее му остава само Пътя на Разума. Затова вървете по пътя, който е пред вас в момента, но винаги помнете, че има и друг.

# 222
  • BG
 ♥VIKI♥ , много добре казано.

# 223

Благодаря на всички за подкрепата.  bouquet  Не знам дали е вирус- истината е,че на моменти се чувствам сдухана отвсякъде, а на моменти по-добре. Пробвах доста неща, ще се възползвам и от съветите на Света. Мисля си да ви попитам обаче- как мислите, винаги ли  винаги ,когато за едно нещо се поставят прегради, трябва да се откажем от него т.е да приемем , че преградите и препятствията са знак да спрем. Аз не мисля, че е толкова просто. И как да разчетем правилно знаците, които срещаме по пътя си?
Всичко ли трябва да приемаме , като знак?  Казваме- няма случайни неща ? -всяко ли удряне , препъване в буквалния смисъл  не е случайност? Абсолютно всяко ли?защото понякога не мога да си отговоря защо ?

хубава неделя!  bouquet

В повечето случаи да,тези знаци са да ни спрат,не случайно се казва-не се знае какво губим,когато печелим и обратното.Ето защо   е по-добре да се осланяме на тези знаци.

# 224
вместо запис да се похваля, че си намерих пентаграм за врата Wink оказа се че е голяма отговорност да се носи, но исках от година  Simple Smile сега си намерих на брега на морето от един пловдивчанин. Не му взех телефона и ме е яд малко сега, защото имаше всички окултни знаци. Бях на север да си лекувам душата и попаднах и останах на Балчик. Лени, благодаря за прекрасната темичка  bouquet Heart Eyes сега ще си я чета с удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт