Лакове за нокти - тема 10

• 46 202
  • 700
  •   1
Отговори
# 105
Младост 1А  пред училището има един блок в него има козметика и от там. Заведоха ме за Здрач ама само сенки им бяха останали, ама намазах от новата серия - самоцитирам се от старата тема  Peace

# 106
  • Варна
viv_pl, какво искаш за по тъмно розовия mood

# 107
  • USA, Steak State
Къде е това училище?  Rolling Eyes

Момичета.. дайте ми продавача от който купувате на Клари Мууд лаковете, че аз нещо в Ибей не намирам, а искам да видя този сивия лак. Оказва се, че в щатско го няма този цвят  Shocked

# 108
  • Стара Загора

Имам въпрос за този. Би ли си изчистила кутията?  Flutter

А това е текущата ми колекция http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20174089.big + заздравители и разни други http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20174121.big + това , което бях забутала и неможах да намеря по-време на фотосесията  Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 22:27 от iv4enceto_91

# 109
Ми то в квартала е само едно друго няма и срещу него - утре ще ходя за една друга съфорумка, ако някой нещо иска да проверявам да казва Simple Smile  145 СОУ

# 110
  • USA, Steak State
За 145то ли говориш?

# 111
  • Стара Загора
Треската по лаковете на Есенс пак започва, както беше с Лисицата и Зулу-то.  Mr. Green  Ако козметичните марки произвеждат само лакове за нокти сигурно няма да фалират скоро, особено Есенс. Такова чудо не съм виждала .... Не ви е срам.  Laughing Утре всички ще се юрнат да купват Сърфър Бейбе.  hahaha

# 112
  • Ст Загора
iv4enceto_91 кои номер е лака на Катерин арли от тази снимка - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20172357 много ми хареса

Аууу този ли, аз не отворих снимката понеже мислех, че ме питаш за холограмния. Този е 915.  Peace
Между другото ще го пускам в размените, не е моя цвят.  Peace
мерси много

# 113
Да ви имам проблемите, ако щете вярвайте аз имам само 2 лака, един на Ейвън на 3 години и един на Катерин Арлей.Всичко друго се сгъсти и се отзова в кофата.Докато бях бременна не понасях такава миризма, сега пък не ми остава време да се лакирам.Иначе лаковете ми бяха на Орифлейм предимно.

# 114
  • София
Като горда притежателка на около 50-ина лака... мога да кажа, че редовно си се лакирам с тях. Преди да почна да чета темата бяха около 40-ина, но ми бяха писнали цветовете та сега си ги подновявам отново.
Аз съм на прнципа, че в някакви моменти много купувам (премерно 20-ина) ползвам, ползвам примерно година... менкам ги на около 4 дни и като ми писнат просто подарявам на приятелки, ползвам за украски някакви (примерно на великденски яйца). ако им изтече срока на годност или се изхабят - в кофата!
мързи ме да фотна квото имам...

# 115
Аз винаги съм имала много лакове...поне около двайсетина ми е била най-малката бройка. Не мога без лак...дори и бременна, и сега с детето пак намирам време да се лакирам....дори като съм без лак ме болят ноктите. Вися по тези часове на нощта и си направих омбре ноктенца Heart EyesУтре ще фотна и ще покажа...като за първи път май не се получи зле Sunglasses

# 116
  • Бургас
Да ви имам проблемите ... аз имам само 2 лака...
Що щеш тогаз в нашата сектантска тема Whistling

# 117
Noir двата лака на Зоя са страхотни!

# 118
  • Варна
Добро утро, момичета! Днес, бързайки за работа, но не щото закъснявам, а защото много ми се пиеше кафе, а и както знаете кафето най-много върви с четене на любимата тема  Wink, влизам, засилвам се към кафемашината, периферното ми зрение засича едно малко пакетче на бюрото ми, обръщам се и какво да видя - КОЛЕТЧЕЕЕ!  Party Party  Crazy Забравих, и кафе и всичко, бързайки да го отворя  Laughing Получих Orly Luxe - златния. Страхотен на пръв поглед, не толкова натрапващо се жълто злато, а по-убито, по-меко.
Сега като се замисля, обаче, в нета съм виждала една страхотна комбинация от злато и Black velvet на Шанел  smile3511

# 119
Къде е това училище?  Rolling Eyes

Момичета.. дайте ми продавача от който купувате на Клари Мууд лаковете, че аз нещо в Ибей не намирам, а искам да видя този сивия лак. Оказва се, че в щатско го няма този цвят  Shocked

Това намерих - и мнооого му се зачудих и аз....
http://cgi.ebay.com/Claires-Mood-Color-Changing-Nail-Polish-Silv … H_DefaultDomain_0

Peace

Общи условия

Активация на акаунт