Лакове за нокти - тема 10

• 47 355
  • 700
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Може ли да ми препоръчате хубав топ лак, но на някоя  марка, която се намира по-лесно-нещо от рода на Мейбълин, Макс Фактор и т.н.+приблизителна цена, също да не е прекалено скъпарска като Опи. Взех си на Перфект, но един път го ползвах, е то такова мацане няма и се отказах да го пробвам втори път, и без това видях, че има и други недоволни от него. Аз сега започнах да преглеждам старите темички и там видях за топ лака на Мейбълин, че имаше някой доволен. Какво ви е мнението за него?

Аз съм доволна и от флормар. (около 2 лева)
и от мейбълин... (мисля, че го купих за около 7, но толкова отдавна, че миналата седмица го изхвърлих)

# 256
Момичета, какво ще кажете за лаковете на Pupа. Сега  ги видях, те имат симпатични цени  и много разнообразни цветове вк. с поднюанси и различни видове боракетени частици. Как са като качество, като трайност и като нанасяне.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 23:22 от densi

# 257
Аз съм доволна и от топ лака на Гош....всъщност и от Перфект нямах оплакване, но исках да го пробвам този на Гош и нямам проблем с него.

# 258
Rainboww_, изчисти си кутията  Peace

Готово.
А I.Ivanova, хубав ли е на мейбълин?
А Гош как са като цена и някакъв конкретен магазин, където ги има? Сякаш не съм ги мяркала.

# 259
При нас Гош вървят на 7, 40лв.
Денси, какви са тези лакове Rolling Eyes. Аз за първи път ги чувам или поне нищо не ми говори името...имаш ли някоя снимчица да видя как изглеждат.

# 260
Е как ще ти говори като съм го изписала грешно. Pupа са. Laughing

# 261
От къде ги взимате тия Муудчета? Някъде в Пловдив може ли да се намерят или само в eBay? Simple Smile

# 262
От къде ги взимате тия Муудчета? Някъде в Пловдив може ли да се намерят или само в eBay? Simple Smile
Май в България ги няма. А те всъщност какво им е толкова особеното-нещо гледам, че цветът се мени сякаш?

# 263
  • USA, Steak State
Мени се при температура, не при настроение както ги водят.
Аз съм си ги купувала от магазина на марката, а съфорумките от Ибей, само че в Ибей е голяма борба, понеже трябва да се бидва.

# 264
  • София

доволна съм.

# 265
Чак сега се сетих да питам  ooooh!  , Лу беше пуснала тази снимка в предната тема.Става въпрос за калната гама   Wink , дайте идеи освен Шанел за такива цветове  Thinking .Аз единственно за средния пръст имам Desert Fox на Essence

П.П  Сега като гледам ,май на показалеца го докарва този но Есенс. newsm78 , а за средния Зулуту.

# 266

доволна съм.
И аз от скоро използвам  топ лака на Мейбълин - Protecting top coat Long-wearing shine и съм доволна. Grinning
Купих си го за 7лв. и нещо по препоръка от приятелка.

# 267
Момичета, какво ще кажете за лаковете на Pupa. Сега  ги видях, те имат симпатични цени  и много разнообразни цветове вк. с поднюанси и различни видове боракетени частици. Как са като качество, като трайност и като нанасяне.

Аз от Pupa съм много доволна плътността е добра , а трайността не мога да кажа кой знае колко защото не издържам един и същи лак на ноктите си повече от 3-4 дена , със сигурност издържат и повече .Имам 8 лака на Pupa , но апарата ми е развален и не мога да снимам от линка който съм пуснала имам лилавия и синия , и двата цвята са превъзходни  http://beautifulwithbrains.files.wordpress.com/2009/02/pupa-plastic-shine-06.jpg

P.S Досега не съм търсила в Бургас , но има ли лакове на Orly и china glaze , че сякаш аз досега не съм забелязвала да има , може да има в Дъглас , но не съм се заглеждала  досега ooooh!  Embarassed

# 268
Момичета, какво ще кажете за лаковете на Pupа. Сега  ги видях, те имат симпатични цени  и много разнообразни цветове вк. с поднюанси и различни видове боракетени частици. Как са като качество, като трайност и като нанасяне.

Densi,  ползвала преди точно 10 години Pupa и в единият толкова бях влюбена,че скоро му изметках шишенцето!Беше много хубаво червено с брокатени частици вътре.Разкош! За мен беше траен,но аз не съм и критерий, де!А ,сега каква им е цената?

# 269
Момичета откъде си купувате заздравителя на Мавала ?

Общи условия

Активация на акаунт