Лакове за нокти - тема 10

• 47 371
  • 700
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Пфу! както е тръгнало ще си купя холограмен като свърши лятото. е, нищо де - за следащото Simple Smile

# 436
Лелееее  този уайлд ет харт на Опи ли е? Страхотен цвят е!  Shocked
И синичкото на Перфект много ми допада.
Хубаво е да си в отпуска, нали?  Sunglasses

# 437
  • София
Лелееее  този уайлд ет харт на Опи ли е? Страхотен цвят е!  Shocked
И синичкото на Перфект много ми допада.
Хубаво е да си в отпуска, нали?  Sunglasses

Екстра е отпуската, ако можеше да е цяло лято  Mr. Green

http://www.lacquerized.com/2010/03/color-club-wild-at-heart.html
Wild At Heart както и Revvvolution са на Color Club

Напоследък си взех 4-5 лака на Перфект, които страшно ми харесват, много интересни цветове, ще гледам утре да ги покажа.

# 438
Лаковете на Color club къде ги има  и на каква цена са Rolling Eyes харесват ми доста цветове, но при нас ги няма Confused

# 439
Момичета, моля помогнете.  Имате ли проблеми със свалянето на тъмните лакове? Защото ей сега свалях едно тъмно синьо сигурно половин час. Ноктите, ръцете, под ноктите-цялата бях омацана, и още има. И това се случва с всички по-тъмни цветове. Чудя се дали леснотата на свалянето на лака зависи от самия лак или от лакочистителя? Използвам най-обикновени лакочистители-на Форте, сегашният ми е някакъв на Jankar,ж без ацетон. Но съм виждала някакви лакочистители по 7-8 лв, въпреки че си мисля, че цената им е толкова висока, защото са без ацетон. Или проблемът е в лаковете-не са от рода на Опи или Орли, например този, с който се мъчих днес, беше на Lovie. Също имам едно лилаво н аФлормар, което доста маца. Смисъл от по-евтините са. Та ако е въпрос на лакочистител бих купила и някакъв по-скъп за тъмните лакова само и само да не си играя да трия лак половин час, защото вече направо ме хваща страх да се  лакирам с тях.

# 440
Аризона Цветът е сложен микс от зелено, сиво, кафеникаво и лилаво  Peace
Оххх от новите на Мак искам зеления  Mr. Green
Виждам, че сте редактирали снимчиците преди мен, другия път ще пускам линковете   bouquet

Rainboww_ Като цяли тъмните цапат повече нормално е, а относно лакочистителя аз преди купувах разни скъпи, но пробвах евтин мисля на Перфект без ацетон и останах впечатлена. Сега купих на ebelin, но още не съм пробвала  Peace

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 22:22 от Lalu

# 441
  • София
Лаковете на Color club къде ги има  и на каква цена са Rolling Eyes харесват ми доста цветове, но при нас ги няма Confused

Купувам ги от и-бей, около 8$ струват холограмните.

# 442
Аризона Цветът е сложен микс от зелено, сиво, кафеникаво и лилаво  Peace
Оххх от новите на Мак искам зеления  Mr. Green
Виждам, че сте редактирали снимчиците преди мен, другия път ще пускам линковете   bouquet

Rainboww_ Като цяли тъмните цапат повече нормално е, а относно лакочистителя аз преди купувах разни скъпи, но пробвах евтин мисля на Перфект без ацетон и останах впечатлена. Сега купих на ebelin, но още не съм пробвала  Peace
Е да, нормално да цапат, но при мен беше огромна цапаницата. Та затова се чудих дали е нормално чак толкова много. Този на Перфект на каква цена е и ако намериш снимка в интернет може ли да пуснеш линк да го видя , че аз нищо не открих?

# 443
лакочистителят на Перфект е Форте
http://beautycosmetic.biz/images/forte%20nail%20remover.jpg

# 444
Rainboww_ bubanka го е показала, розовия. Купих го от аптека Ремедиум в София, по спомен около 1,50лв  newsm78

# 445
  • София

Момичета, моля помогнете.  Имате ли проблеми със свалянето на тъмните лакове?

и аз имам, но установих, че има значение основата.
имам прозрачна база - заздравител, които използвам при лакиране с по-светли тонове.
имам и една на лореал пак заздравяваща, но е мътна една такава цвета и е телесен. на нокътя седи малко матова - с нея нокътя ми отдолу по - малко жълтее. забелязах, че и маникюристката, при която ходя от време на време слага база според цвета.

правя и друго - слагам памука с лакочистител за съвсем малко на нокътя да се размекне лака и после не търкам а с леко притискане издърпвам в посока върха на нокътя. така пада доста голяма част от цвета и после леко изтърквам де...

# 446
Аа, Форте ли бил. Аз него съм го ползвала, както написах, ама не помня кой цвят. Май синьото, ноотдавна, тогава не ползвах толкова тъмни лакове. Благодаря ви, значи да разбирам, че проблемът с триенето не е въпрос на лакочистител?

I.Ivanova, благодаря и на теб. Аз пропуснах да кажа, че използвам за основа заздравителя на Перфект. Може ли да ми кажеш какво по-точно е тази основа на Лореал и цената. Може да пробвам, ако това би улеснило почистването. Също това, което сподели за начина на почистване, ще го пробвам следващия път. Аз си трия лака с памучно тампонче, че така ми е по-удобно сякаш, но не вярвам в това да е проблемът.

А нали попринцип може д аси ползвам заздравител като основа постоянно? Защото на моя на Перфект има някакви срокове написани за ползване, но пък съм чела и доста други момичета да го ползват постоянно.

# 447
  • София
ами не знам дали има срокове за ползване то си е основа...
на Лореал нещата са малко скъпи не помня за колко си я купих - вероятно повече от 10 лв.
имам подобна мътна основа и на орифлеим. сигурна съм, че ги има и на другите марки.

не знам колко помага, но поне ноктите ми жълтеят по - малко

# 448
ами не знам дали има срокове за ползване то си е основа...
на Лореал нещата са малко скъпи не помня за колко си я купих - вероятно повече от 10 лв.
имам подобна мътна основа и на орифлеим. сигурна съм, че ги има и на другите марки.

не знам колко помага, но поне ноктите ми жълтеят по - малко

Мерси. Wink
А не знаеш колко помага за по-лесното почистване ли?

# 449
Rainboww_ Основата няма да помогне за по-лесно махане на лака, но ще предотврати пожълтяване. Просто добре "накисвай" ноктите с памука и тогава сваляй както написа I.Ivanova. Аз също махам по този начин   bouquet
В краен случай такова: http://maytheps.com/pic/na0005-1k.jpg

Общи условия

Активация на акаунт