Лакове за нокти - тема 10

• 46 378
  • 700
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
И ся к'вооо - хептен ме объркахте и пак нЕма да си взимам топченца значи Crossing Arms Пак ще друскам като гламава, щото да си купувам специално Перфект за бъркане няма да стане, нито пък да си събирам топченца от някой друг такъв лак Tired

Апропо, за оловото - тези топченца дето са си в даден лак от какъв материал са, някой да не би да знае Rolling Eyes

И за крок-ефекта тип "олющен лак" (с което хич не съм съгласна) - мен си ме кефи и да ви кажа, че при друг тип декорации като декупажа, примерно, този ефект на напуканост е търсен и ценен Peace Тук зависи с какви цветове би се направил - примерно черно със златно и ли сребърно би стояло чудесно (според мен де), а пък кафяво с бежово ще е като на жираф шарката горе-долу Wink

# 541
Аризон, няма да го изпровождам никъде - ще си го къткам, за да плаша децата със зомби вида си  Mr. Green

пп планът е близък, за това ти изглежда така  Wink

ппп идеален лак за Хелоуин  Whistling

# 542
Който има регистрация във фейсбук, може да погледне това
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Konkurs-naj-gotin-MANI … 53467123?v=photos

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 13:51 от bubanka

# 543
Вчера си поръчах топ лака Seche Vite oт този сайт www.beautyshop.bg,но още не са ми се обадили за потвърждаване на поръчката.Някой поръчвал ли е от там и кога ви се обадиха?

# 544
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30769755&fbid=13619746 … amp;id=1245172568
това червено много ми харесва
някой да знае подобен цвят

# 545
Купих си Парадоксала и видях, че лаковете от новата колекция на Шанел са не два, а пет. Всичките много хубави. Heart Eyes

# 546
Дени със здраве да си го носиш  Hug  какви са другите цветове? Аз още му се чудя, само да не свърши като синия  Tired

# 547
  • Варна
Купих си Парадоксала и видях, че лаковете от новата колекция на Шанел са не два, а пет. Всичките много хубави. Heart Eyes
Ахххх, завид  Cry Честито, за поздравления си е /от моя гледна точка  Wink/
Кога ще стане другата седмица  Cry Cry Cry
какви са другите цветове?   bouquet

# 548
Вчера си поръчах топ лака Seche Vite oт този сайт www.beautyshop.bg,но още не са ми се обадили за потвърждаване на поръчката.Някой поръчвал ли е от там и кога ви се обадиха?

Аз поръчах миналата седмица! И на мен не ми се обадиха, но ми донесоха лака още на другия ден  Peace

# 549
Дени със здраве да си го носиш  Hug  какви са другите цветове? Аз още му се чудя, само да не свърши като синия  Tired
Ахххх, завид  Cry Честито, за поздравления си е /от моя гледна точка  Wink/
Кога ще стане другата седмица  Cry Cry Cry
какви са другите цветове?   bouquet

Благодаря ви много. Hug Ще свърши със сигурност бързо, защото има страшен интерес към него специално и дамите в Прити шоп са толкова любезни, че лакират изцяло само и само да се харесаш. Няма начин да не го направиш просто при такава любезност. Да не говорим за обслужването и подаръците, които ти дават при покупка.
Другите цветове са бледо розовия, червен, един по-ярко розов, той е страхотен Heart Eyes и един нюд май беше не си го спомням добре, не му обърнах внимание. Цялата колекция е много хубава и изкушаваща.

# 550
Аз от Прити шоп си взех Дракона, дадоха ми доста подаръци, изненадаха ме приятно.  Сега да видим кога ще стигна до там пак, трябва да е скоро  Crazy

# 551

Аз поръчах миналата седмица! И на мен не ми се обадиха, но ми донесоха лака още на другия ден  Peace
Туко що ми го донесоха newsm44.А на теб без опаковка ли го донесоха? newsm78

# 552
Момичета, малко оф, но къде има Прити шоп?  Thinking Вчера минах и видях, че този на Витошка и Позитано се ремонтира, а знам само него.

# 553
В The mall на Цариградско.

# 554
  • София
Аз днес веднага се намърдах в магазинчето срещу спирката на 72.
Имаха доста малък избор от лакове на Мода, но пък аз си харесах и забърсах 3. Mr. Green
Някой вчера питаше за матово черно, там има.

Общи условия

Активация на акаунт