Лакове за нокти - тема 10

• 46 218
  • 700
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да явно това им е проблема, перфектни цветове, но слаба трайност.

Аз съм с гел и не ме притеснява, въпроса обаче е принципен, не може лак от класата на Шанел да е толкова нетраен!

# 571
Да абсолютно, аз нямам гел и очаквам качеството, за което давам толкова пари. Защото освен, че плащам за името и заради личен гъдел, защото съм голям Шанел фен, си трябва и съответно качество.

# 572
Някой питаше по нагоре дали ще стане от черно и бяло- сиво
http://www.album.bg/qncheto87/images/24813788/
аз пробвах мисля,  че ефекта е добър, мн ми харесва за сега ми става любим Laughing newsm44

# 573
  • София
аз пробвах мисля,  че ефекта е добър, мн ми харесва за сега ми става любим Laughing newsm44

Дааа чудесен е Heart Eyes
точно такова искам и аз да получа
Може ли малко инфо,какви са лаковете,какви съотношения,всичко.Ако искаш може и на лично Wink

# 574

Дааа чудесен е Heart Eyes
точно такова искам и аз да получа
Може ли малко инфо,какви са лаковете,какви съотношения,всичко.Ако искаш може и на лично Wink

Купих си за целта две мини лакчета за проба на голден роуз черно и бяло, махнах половината от черното в празно шишенце и добавих бяло, но не до горе, разджурках мазнах малко видя ми се тъмно и капнах още няколко капки  и стана този неуписуем цвят, нямат топчета нямат нищо хубаво се разбърка дори през шишето си личи, че е сиво. Бързо става капваш бели капки в черното разбиваш и пробваш който цвят ти допада така го иставяш  Laughing

# 575
  • Стара Загора
Момичета кой топ лак на Мейбълин обсъждахте преди време и бяхте доволни от него ? Днес в Дм загледах 2,3 вида , но не си спомних точно кой.  Tired Нямам никакъв хубав топ, освен 1-2 на Пърфект, от който ми се получават балончета.  #Cussing out

# 576
iv4enceto_91 и аз съм така с балончетата, аз преди си купувах на Мейбълин Forever Strong прозрачния..не е база или топ, но го ползвах като такъв и бях много доволна, в интерес на истина като се сгъсти лака пак се получаваха балончета, но много по-малко отколкото с перфекта, който е нов...

# 577
  • София
iv4enceto_91 и аз съм така с балончетата, аз преди си купувах на Мейбълин Forever Strong прозрачния..не е база или топ, но го ползвах като такъв и бях много доволна, в интерес на истина като се сгъсти лака пак се получаваха балончета, но много по-малко отколкото с перфекта, който е нов...

ако е един леко зелен такъв - за същия става дума.

# 578
I.Ivanova Не, моят е прозрачен.. speed dry. Всичко е прекрасно, но балонищата развалят всичко  #Cussing out

# 579
Момичета кой топ лак на Мейбълин обсъждахте преди време и бяхте доволни от него ? Днес в Дм загледах 2,3 вида , но не си спомних точно кой.  Tired
Иве,ето този ползвам в момента и съм доволна - Protecting top coat long-wearing shine

# 580
  • Стара Загора
Я сложете по една снимка, че от зелени и безцветни немога да разбера нищо.  Laughing Аз иначе днес си взех това. Дано ми се пооправят малко ноктите, че много се цепят и дори днес ги поизрязах малко.  Tired

# 581
Момичета кой топ лак на Мейбълин обсъждахте преди време и бяхте доволни от него ? Днес в Дм загледах 2,3 вида , но не си спомних точно кой.  Tired
- Protecting top coat long-wearing shine

Страхотен е, и аз скоро си го купих.  Peace

# 582
Зеленият е база(и от него съм доволна)

# 583
# 584
  • Стара Загора
Иве,ето този ползвам в момента и съм доволна - Protecting top coat long-wearing shine

Много благодаря. Страх ме е, че няма да ми стои дълго лака пак, че нали ми е мазна плочката.  Hug Чудя се за Сеш Вит.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт