Раде,чакаме снимки и от морето и от сватбата

m@m@,има начин ама там има много неща за пипане и не е много удачно
)) ), та надали ти е до излизане в тия жеги, ама като родиш задължително ще се видим
)))

Руси беше много спокоен в църквата, не е плакал, а на мен много ми олекна, защото исках да го кръстим непременно и отлагането на кръщането само ме притесняваше

идея си нямам защо толкова лошо гледам на тази снимка

Вчера нали беше голяма жега,та изпратих мъжа ми до ОМВ-то да купи някакво малко басеинче или лодка да сложим Ралица да се разхлажда.И понеже от него винаги може да се очаква неочакваното,той се завърна с един басеин с диаметър 3,66 м...
Тази сутрин,по закона на Мърфи,беше вече облачно и хладно и приготвеният най-накрая басеин остана като украшение в двора.Децата все още се надяват да го използват поне веднъж до другата неделя...когато пак ни чака същата хамалогия,този път по прибирането.Питам го мъжа ми защо го е купил,като го изпратих за надуваема детска лодчица,а той ми отговаря,че в бензиностанцията нямало,изпратили го до местния аналог на Метро и там това бил единственият наличен басеин! За сетен път се убеждавам,че мъжката логика е ...странно нещо...Утре ще ви пусна снимки. 
Това е втория случай от месец насам. Както и да е , оправих се уж. Парих се, щавих се, налагах със зелеви листа, цедих, на доктор отидох, но накрая имаше резултат. Добре, че и мама дойде и за пръв път от както Крис е роден спа у нас, за да ми помага. 
Надявам се и се моля
да стане чудо и все пак проклетите химиотерапии да окажат ефект и да я излекуват.
, а то и при други не била розова ситуацията.
, че отдавна не се беше случвало. Как изкарахте в България?