Отговори
# 60
  • София
Уха, КАрбо, добре ни напомни ти, че скоро ще чакаме тортичка  Whistling Party баш в неделя  Wink Аз защо бях останала с впечатление, че си дева, а ти лъвица се падаш  newsm78

Аз бе Гал, не Надето Hug

Гал, аз съм

# 61
Мечи, честито! Да сте живи и здрави, много да се обичкат двете слънчица и да ви греят!!!  bouquet

Честито на всички рожденици! Много здрави и щастливи да сте!!!  bouquet

larakroft1, и на теб много щастие и обич желая! А за магията - най - сигурният начин да не се случи нещо е да не се връзваш на такива неща!!! Ако, много, много те притеснява - направете освещаване на апартамента, или отидете да ви прочетат едни специални молитви против такива неща. Peace

# 62
Дани, честита ви годишнина. Още дълги години щастлив семеен живот и още едно попълнение в семейството.

Марина, честита придобивка. А кога ще се местите на Ами Буе?

Йоан го преспиваме в креватчето му, т.е. той сам се преспива вече.
Но пък миналата неделя заспа в колата. Докато го качим се разбуди и трябваше да легна с него, за да заспи отново и за да не се разсъни. Полежах аз известно време, той накрая заспа и реших да го оставя на спалнята не обезопасен. Така след около час чух само как нещо тежко се строполи на земята. Търча към спалнята, а нашия на земята. Доста се беше постреснал, защото е паднал спейки, но пък се разминахме без травми.

Дани, много гадно това с конците. Но и според мен по-добре игнорирай случката след като ги изхвърли според указанията. Колкото повече го мислиш, толкова повече причини и доказателства ще си намираш, че нещо не е наред.

Миме, ама Мишето много говори. Имам чувството, че Йоан е на светлинни години от тези прости изречения.

Другото Миме, я вземи си качи снимките и във Фейса, за да мога и аз да ги видя.  Embarassed

# 63
Дани,честита ви годишнина Heart Eyesоще много дълги години ви пожелавам да се обичате и уважавате. за другото,кофти и аз не вярвам в такива неща,но си ме втресе като прочетох Confused

Маринче, и теб мила те тресе нерва някаква Thinkingда не си бремена Laughingшегичка.И аз бих била доволна да родя в неделя,т.е. събота срешу неделя през ноща,аз самата съм родена в неделя.

Десика,изпълнено ти е желанието,има нови десет снимки във фейса ми,в албума ЛЯТООООО. Hug

Адашче, разби ме твойта кифла ooooh!ама верно много плямпа Hug Heart Eyes

Мая напоследък хич не иска да говори,така както яко беше почнала сега не иска,и то на пук според мен го прави Crazyняма на кой да прилича Whistling

Днес най-големия ми племеник има рожден ден и си е поръчал бебе за подарък от мен Mr. Greenда ми е жив и здрав,ако на неговата дата родя съм сигурна ,че ще имам най-доброто дете на светасрам не срам най-много него си го обичам. Blushта по този повод да джурнете по една бира за него,че и навършва 21пълно пълнолетие Laughing

# 64
Миме, много ме тревожиш, като се появяваш поне веднъж дневно и докладваш, че не си родила още. WinkТи взе, че устиска всички големи жеги и тъкмо ще позахладнее и ти ще вземеш да родиш.   Пожелавам си утре или в неделя сутринта да се появи Алхимиков, вместо Алхимикова и да докладва, че е пиян, защото си родила, ти и бебето сте ОК и всичко е било супер бързо и лесно.
Вчера такава разходка му дрпнахме с Дани и децата, много беше приятно, обаче ни стопиха лагерите от търчане напред-назад. И да изпортя, че Дани нищо не спомена за годишнини от сватби, затова на патерица "Дани, още поне 70-тина години да сте заедно и да се обичате". Деси06, честита годишнина и на теб, да сте мнооооооооооого щастливи Hug
Понеже скучая и си преглеждам летните снимки, сега ви очаква СПАМ!!!

# 65
Аз малко със закъснение, но...

Мечи, честита ви радост!!! Да расте здрава, умна и красива малката принцеса и само да ви радва!!!

Ние сме на вилата, ходим на плаж, Ванеса се престраши да влиза във водата, но само когато някой я гушка. Аз съм със схванат врат вече 3-ти ден и ми е супер гадно. Ходя като Робокоп.

Честито и на останалите с повод!

Връщам се да чета...

# 66
Вчера на бързо минах и драснах само един ред  Embarassed но днес разглеждам от два часа снимките и клипчетата и ми дойде музата - всички февруарчета са порастнали и са се променили много, да са ни живи и здрави  Praynig
Ние общо взето сме добре като изключим пъпчиците от горещините дето си ги влачим вече два месеца и гадната синехия, за нея още не съм взела твърдо решение.... ooooh!
На 1.08 бяхме на ДК - 12.300кг. и 80см. Не яде нищо сладко освен захарта в попарата и кремчетата - нейно решение  Naughty
Памперса го махнахме на 8.03 свикна за 1-2месеца и вече си казва, че има чиш.
С говоренето сме на две фази:
1-ва - перфектен патагонски, никой нищо не разбира  Rolling Eyes
2-ра - по една две думички придружени с няколко жеста, всичко схващаме.
Това е за сега  Hug  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 22:44 от betunga

# 67
Ааахахахах Албенка това с двете фази ме разби  hahaha
 То и Ачо е на тия фази така като се замисля, но нямаше да се сетя така да го обясня.
 Аз малко на патерици да честитя на трите ни рожденнички и на Дани за годишнината.
 Яна е прекрасна на снимките. Доста е пораснала или поне така изглежда. И на снимките фъв фейса ви се радвам, ама и там не ми се пише много много. 
 Миме хаиде не остана до края на лъва. Давай - тая нощ ,най-късно утрешната да си съобщила новината. Хайде стискаме палци да е скоро и да е лесно.
 Дани това за магията няма как да го коментирам. И аз не знам дали вярвам в такива неща. Само знам, че има разни изкукали индивиди, който си мислят че правят такива. Едва ли, но поне пращат някаква лоша енергия, което според мен си е престъпление. Аз мога само да им пожелая стократно да им се стовари на главата това, което пожелават на другите хора.

# 68
Честита годишнина на Дани! Пожелавам още много, много години семейно щастие и още 2-3 деца, за да си има Алекс другарчета и за да увеличим февруарската дружина Laughing  bouquet

Аз какво да ви кажа едвам съм жива, много, много, много ми се спи, а малките зверчета не ме оставят и за секунда, особено Софито Wink чакам да стане 8 и всички ще си лягаме. За капак едва вървя, май си счупих или пукнах кутрето на десния крак, днес децата станаха в 7 и аз с тях, за да им направя закуска и понеже още спях се треснах в ръба на една стена ooooh! и оттогава много ме боли пръстчето, едвам ходя, а гледам и че яко се е подуло, ама ако отида на лекар дали няма да ми се изсмеят Tired оф ще го мисля утре Tired лека  bouquet

# 69
  • Пловдив
Добро утро

Рени,този номер с кутрето и аз съм го правила.Месеци и половина ме болеше и куцах.На снимка отидох-не беше счупено,но много лошо натъртено и затова така дълго боляло.Отиди на лекар да те видят

# 70
Няма никой???Къде сте хорааааааа.

Аз съм още тук Crossing Armsмоля ви се,направете един молебен за мен да се разраждам довечера,пратете ми всички такива мисли Laughing

Всичко ми е готово,вече нямам какво да правя.Скучно ми е искам да влизам в джаза Party

И понеже все ме нахокват ,че не обличам Мая в розово,ето ви на да видите една принцеска Heart Eyes
ей така се язди баба,дииииии

# 71
Що така бе Миме  Mr. Green още си си тука  Naughty
 Аз сега се прибирам от кино по женски и сядам да видя какво става в сектата и гледам последния пост е Алхимиковски. Вкам си адееее нашта се е похвалила сега с Алхимика-джуниър или поне е тръгнала за родилнот. А то -скучно и било  ooooh!
 Хайде стиснати палци да свършиш работата до сутринта за няма и час - два.
 Пък Маичето си е хубаво дори и в розово  Mr. Green то нали знаеш и чул да му метнеш на дятето като си е хубаво си е .

# 72
Ох, момичета, да ви се оплача - в момента Фокси е тук във Варна и има среща - гореща, а аз си седя в къщи, защото Гого повърна след обяд. Имам съмнения, че е лепнал гадния вирус, понеже има едни "гости", които се натрапват всяка година и снощи се оплакаха, че имат някакво неразположение, но днес сутринта разбрахме, че цяла нощ мъжа е вардил WC-то. Изстреляхме се от там възможно най-бързо, но ето че ни споходи. Сега се моля Ванеса да не го пипне и тя, че в събота ни чака кръщене и в същото време ги кълна и нареждам ония  #2gunfire

Миме, стискай кълки и си лежкай, че после ще има моменти, в които ще се молиш да се върне обратно вътре малкия мишок, ама нЕмааа...  Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 19:09 от ˙·٠•●kremucka●•٠·˙

# 73
  • София
Аре бе, Миме Simple Smile Аре, че пак замря темата Simple Smile)

Мечииии, няма ли да се прибирате вкъщи  Heart Eyes

Аз си мисля, че "видението" на Пепи за 19-ти се отнасяше за нежното цвете.. но да видим кога ще се похвали

# 74
  • Пловдив
Креми,бързо ще се оправите-зора е първия ден.Давай Смекта,Хидрасек,чай от шипка

Миме,много хубави снимки
мързелувай и се наслаждавай на еднодетитието ти Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт