Отговори
# 240
Мимето се е отчела, спокойна съм сега  Mr. Green аз залагам на 10-ти, защото моят Дарко е прекрасен. Ама и 7-ми не е зле  Wink

За възпитанието аз много пъти съм се замисляла как да процедирам. Дарко малко балък си пада - не е агресивен, яде бой, взимат му играчките, реве като някой му направи нещо. Аз побеснявам от това поведение и първо спрях да му обръщам внимание, ако реве - пращам го да се оправя сам. После съм му въвела едно важно правило - никога да не започва първи боя, но да не бяга от боя и да не се страхува. Аз също съм се била много добре като малка и това ми помагаше да се справям с момчетата. Уча го, че момичетата не се удрят  Mr. Green Сега го уча на приятелство. ЧЕсто си задавам въпроса колко смисъл има от моето учене, дали характерът не си е просто характер... мен никой не ме е учил, сама съм се справяла на площадката, но явно сега времената са други  newsm78 Руси пък е другата крайност - затваря очите и влиза в мелето, без значение батковци ли са или набори  ooooh! ПАзи си играчките, не се дава...от едната на другата крайност...

Зари, Деси, бъдете много щастливи и никога да не губите вяра в половинките си   bouquet  bouquet  bouquet Ние отпразнувахме нашата осма годишнина на 24-ти, явно авкуст месец е много вървежен за сватбите  Joy hahaha

Утре ще кръщаваме РУси и малко ми е притеснено и се вълнувам  Embarassed  Blush

Толо, не се включвах много тези, ама да не забравя да кажа - страшна мацка, страшна  Heart Eyes   bouquet снимките са супер  Wink за децата няма какво да ги коментирам, те са си просто прекрасни всичките наши деца, умирам да ги гледам  Hug Heart Eyes

# 241
Галееее, нЕма да се разберем така,на 10,ти ЛУДА ли си smile3527аз ще полудея до тогава,ще се метна в перловец и да ме няма smile3533 Heart Eyes Laughing Mr. Green

# 242
Зари, Галче, честити ви годишнини. Бъдете все по-обичащи, обичани и щастливи.

Миме, аз снощи също бях от солидарната група и така като гледам колко много членове набира клуба, разлюляхме земята Wink

И по тази тема имам едно въпросче, според вас колко често правят секс дългогодишни/женени партньори?
А) 1 път седмично
B) 2-3 пъти седмично
C)  над 4 пъти седмично
D) секс, какво беше това?  newsm78

Благодаря! За награда може да пиете по една студена вода Wink

Йоан го оставям да се оправя сам сред децата. Но опита ли се да бъде агресивен го спирам и дърпам настрана и обяснявам. Чужди играчки не му позволявам да взима . Е вече ако много иска , питам родителите и тогава аз му ги давам.
Занапред не знам как ще е . Според мен е прекалено малък още, но до половин - една година на дневен ред ще излезе и този въпрос.

Бисе, дано преборите разстройството. Ти шофьор ли си вече?

Tolo, тази рампа, която описваш никак не е от малките. Веднъж докато минавахме покрай там , едно мъниче така зловещо падна, че чак мен ме заболя. Така че си представям какво ти е.
Но пък по-добре борбени и амбициозни деца, отколкото затворени и примиряващи се.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 17:08 от ^desika^

# 243
Деска, средно два пъти в седмицата  Joy ама тук трябва да се отбележи "средно". Правим и по-големи паузи, а понякога малко като на маратон идва  Rolling Eyes

Абе, Миме, после ще си говорим  Party ще викаш: що ли не си го поносих вътре на топло още ден два, ами трЕбваше толкоз рано в джаза да влизам  Joy Joy

# 244
Добър ден!!
Ей, голяма солидарност пада  luvbed :
Мамо Зари, писах ти ЛЧ.
Още дълги години семейно щастие, любов и живот в разбирателство!  bouquet
 Митко ще се консултира  с адвокат тук, отделно имам приятелка в районен съд в друг. град и тя иска да хвърли едно око. Пари на сляпо, няма да даваме. Тези са кожодери големи, дето ходят да раждат децата си Англия заради помощите. Смешници #Cussing out, не искам повече да коментирам, че само се ядосвам.

Десика
,не мога да се включа в анкетата ти Joy Нито съм married, нито пък от  мн години сме заедно hahaha
И аз стягам багажите, ще съм чак на 7.09 пак в Сливен, ама има от къде да ви чета Whistling
Водих Сияна на лекар, добре е. Само ще си пие сиропа за гърло до неделя. На 10. 09 си запазихме час за ваксината по случай година и 6м. Whistling
Гал, весело изкарване на кръщенето утре и чакаме photo

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 16:23 от ♥ Камелия ♥

# 245
Привет!

Мамо Зари,Гал пожелавам ви още много години да сте обичани и уважавани от съпрузите си и да имате един уютен семеен живот.

На мен ми откриха стафилококус ауреус и в носа и гърлото и сега съм на Аугментин - първо за 7 дни,а после ще видим.Не ме боли,но от много време ми е зачервено и сега когато Белослава се разболя реших все пак да дам секрет за антибиограма.Ама като знам какви са упорити тези стафилококи да видим как ще се развият нещата след първия АБ.За пробиотици се спрях на ентеросан и днес ще взема за мен и детски за Белослава.А също така и удължих на своя глава Суметролима за 7 дни,че тези 5 ми се виждат недостатъчни.

# 246
Благодаря ви за хубавите думи за Дани  Hug Много сте мили както винаги.
Тя май само изглежда спокойна и хрисима, определено е доста по-ревлива от Мишо, със събуждането си започва да реве неистово, днес сутринта в 6:30 през 2 врати успя да събуди и баща си и брат си  Shocked
Снощи е стояла будна 3 часа, през които рева и гледа умно, не е ли рано още зе колики?! Защото според мен това е причината, пръцка много.... Аз се шашкам, че не и стига кърмата, няколко пъти я дохранвах, тя повръща. Просто от вчера реве след всяко ядене! Дайте акъл, че започнах да се шашкам, моля  Praynig

МамаЗ  и Деси - да сте щастливи и заедно още дълги години, в спокойствие и разбирателство.
МамаЗ, аз не съм се отказала от идеята си да ходим при твоя благоверен на 40-ия ден, само да сметна кога е и що е, и ще ти пиша на лични  Hug

П.С. Днес изведохме Дани за първи път!

# 247
Привет и от нас!
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА МАМА З, ДЕСИКА И ГАЛЛ!
Мечи, снимката на теб и Дани е просто размазваща -с толкова любов се гледате и двете! Според мен не е рано за колики -и на двамата им почнаха рано, а Чавдар и в болницата още много се присвиваше. Не че вече са ни минали, даже за разкош като батко си спря и да ака Crazy
За секса при дълга връзка и с две деца - мираж #Crazy Blush Laughing
Мими, чакане му е майката - кофти е, но няма начин, ако много ти писне отиваш и ще ти помогнат да стане по-бързо Hug 5 е хубава дата - баща ми е роден тогава Laughing Laughing
Айде стига съм досаждала, че трябва да прибирам баткото от ясла!

# 248
Миме, аз залагам на 5-ти, пък за да е доволна родата ще ги помолиш да го запишат на 7-ми  Joy
десика 17 години женени - отговор В, но с големи молби и обещания от негова страна  Praynig ако зависи от мен ще е един път месечно  Embarassed
Анди я оставям вече да се оправя сама. В квартала е най-малката и е бита, бутана, хапана и ограбвана доста, сега аз не си чупя краката да ги разтървам, защото много правилно преценя на кой какво му трябва. Хубавото е, че тя не взима чужди играчки и не започва битка първа.
И аз се замислям да я давам на ясла, защото зимата ще лудним в къщи  Crazy
Пъпките ги оправихме, като спряхме многобройните бани на ден и кисненията в тетри, лайки, хуми, соди и т.н. по препоръка на ЛЛ Благодарение на тези процедури си докарахме синехия, заради която пък хирурга ни препоръча да се къпем прави веднъж на ден. На 15 септември ще ни правят операция  Sad аз до тогава провеждам едно бабешко лечение, дано да помогне.
Щях да пиша още нещо, но дребната се събуди и ще ствам. Аха за заспиването вечер - 21.30 става в 7.30 на обяд спи 3 часа и няма вариант да ги намаля, това най-много ме притеснява за яслата  Thinking
naiema за топлото чело и студените крайници, случвани се често. При нас е от изпотяването, само лицето не й е мокро и като я полъхне вятъра цялото тяло бързо се охлажда.
Mecholana аз мисля, че момиченцата са по-настоятелни и търсят повече внимание, искат всичко да става на секундата, затова до последно исках и третото да е момче, но сега не съжалявам  Heart Eyes
Утре ще кача някоя снимка, не бързайте да ме питате - коя е Анди?  Wink
На болничките - бързо оздравяване  Praynig

# 249
Пате, добавих още една опция за гласуване. Сори за дискриминацията.  Wink

Миленка, дано ти помогне АБ-то. Предполагам го пиеш след направена антибиограма?

betunga чакаме обещаните снимки на Андито.
Пожелавам ви успешна операция, ако се стигне дотам.  Praynig

Мечи, слагай топли кърпи на коремчето и прави масажче, пък дано я облекчи. Иначе за коликите препоръчвам Лефакс. Нас определено ни спаси, всичко друго, което съм давала беше с краткотраен успех.

Оооо, Галче и да не забравиш снимките от кръщенето. Дано времето е с вас и да имате незабравим празник.

Мими леко раждане!!!

# 250
  • София
И по тази тема имам едно въпросче, според вас колко често правят секс дългогодишни/женени партньори?
А) 1 път седмично
B) 2-3 пъти седмично
C)  над 4 пъти седмично
D) секс, какво беше това?  newsm78

Отговор Д и водата, моля... А връзката ни хич не е дълга  Sad
Надявам се когато Зелка започне да си спи в леглото да се оправят нещата... За сега сме 1-2-3 пъти месечно  Tired

# 251
  • в гората
 Честита годишнина на мамаЗ и на Гал!Много любов и разбирателство!  bouquet

Ха-ха, Деска, какви са тези анкети?Ще ни сложат знак забранено за лица под 18г. Joy.
 При нас е отговор Б, ако зависи от мъжо ще е В, а ако зависи от мен - А. Ама с пазарлък сме в златната среда  Mr. Green.

А) 1 път седмично
B) 2-3 пъти седмично
C)  над 4 пъти седмично
D) секс, какво беше това?  newsm78

Отговор Д и водата, моля... А връзката ни хич не е дълга  Sad
Надявам се когато Зелка започне да си спи в леглото да се оправят нещата... За сега сме 1-2-3 пъти месечно  Tired

Ами сега, като се замисля, когато бяхме в началото на връзката, нещата се случваха доста по-рядко, но пък и ние много се карахме  Whistling.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 18:02 от m@m@

# 252
Ей, Деска, каква тема подхвана ... и при нас нещата са както го е описала Галчето - ту мноооого рядко, ту маратон  Mr. Green  зависи от много неща, но дребната най-малко пречи  Peace

Честита годишнини на Зари, Галя и Деси! Все повече да се обичате и уважавате!   bouquet

Мечи, като гледах снимките Дани ми се стори толкова мъничка, сякаш не съм гушкала и аз такова мъниче преди година и половина. Много е нежна снимката с двете ви!  Hug
Иначе не е късно за колики, и Плами я започнаха веднага след прибирането ни в къщи. Давах само Био Гая, и масаж на коремчето, топлене - слагах я по коремче върху моя корем. А кога повръща, след дохранването ли? С какво дохранваш?

Бетунга, много неприятно, и то точно да се предизвика от друго лечение  ooooh! Стискам палци да помогнат бабешките методи  Praynig

# 253
Отново благодаря за милите думи, така са ми нужни в момента....  Embarassed Hug

От вчера и давам Лефакс и Colic tablets (хомеопатични, американски, открих ги още с Мишо, на него мупомагаха, колкото и да не вярвам в хомеопатията). На него все още му давам от време на време като го замъчат зъби.
Взели сме и една нова из..зица - възглавничка против колики, пълна със спелта http://www.spelta.biz/ (този линк специално за чакащите бебета, останалите - може да погледнетте от любопитство и с облекчение, че не ви се налага да се справяте с този проблем, пък има и други продукти).

Миа, дохранвам обикновено с изцедена кърма, 1-2 пъти се подхлъзнах и с АМ заради мъжа ми... Не съм наясно все още колко изяжда и дали и стига. Но мисля, че повръща най-вече когато я боли,  май няма връзка с дохранването. Днес след последното ядене бая повърна, а не бях я дохранвала. Но суче мнооооого дълго, успива се и цялата къща се изнервя  Rolling Eyes

Извинете, че ви занимавам с такива далечни за вас теми, но имам нужда да споделя със сродни души   bouquet

ОТГОВОР Д

# 254
betunga,благодаря че ми отговори за топлото челце  Hug Hug Hug Незнам какво точно е синехия,но се надявам силно бабините илачи да помогнат и да не се стига до операция  Praynig

Десика,направих антибиограма и се лекувам по нея.Дано ги преборя тези гадини или поне почнем мирно да си съжителстваме  Mr. Green

И аз гласувам с отговор Д за съжаление,защото като си легне Белослава в 01.30 ч. и ние докато вземем душ и то минало 2 и половина.Мъжо става в 5 за работа и докато легне и е заспал.

Общи условия

Активация на акаунт