За възпитанието аз много пъти съм се замисляла как да процедирам. Дарко малко балък си пада - не е агресивен, яде бой, взимат му играчките, реве като някой му направи нещо. Аз побеснявам от това поведение и първо спрях да му обръщам внимание, ако реве - пращам го да се оправя сам. После съм му въвела едно важно правило - никога да не започва първи боя, но да не бяга от боя и да не се страхува. Аз също съм се била много добре като малка и това ми помагаше да се справям с момчетата. Уча го, че момичетата не се удрят
Руси пък е другата крайност - затваря очите и влиза в мелето, без значение батковци ли са или набори
ПАзи си играчките, не се дава...от едната на другата крайност...Зари, Деси, бъдете много щастливи и никога да не губите вяра в половинките си
Ние отпразнувахме нашата осма годишнина на 24-ти, явно авкуст месец е много вървежен за сватбите
Утре ще кръщаваме РУси и малко ми е притеснено и се вълнувам
Толо, не се включвах много тези, ама да не забравя да кажа - страшна мацка, страшна
снимките са супер
за децата няма какво да ги коментирам, те са си просто прекрасни всичките наши деца, умирам да ги гледам
аз ще полудея до тогава,ще се метна в перловец и да ме няма
ще викаш: що ли не си го поносих вътре на топло още ден два, ами трЕбваше толкоз рано в джаза да влизам
:
, не искам повече да коментирам, че само се ядосвам.
, нито пък от мн години сме заедно 

аз до тогава провеждам едно бабешко лечение, дано да помогне.