КАРТИ ТАРО- 9

• 45 817
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Хах, интересно  Grinning
А иначе по първия въпрос - някаква насока за това коя тема ще се падне ...  Rolling Eyes
Пентаклите се свързват с финансите, с материалната част на нещата. Кралицата е упорита и търпелива, а пажът разкрива нови възможности. Хрумвами идея за проект, за финансиране някакво...ти по-добре ще се ориентираш.

# 721
Луан,виждам,че днес си активна.Хайде тогава и аз да се включа.
10 чаши,10 мечове, Асо пентакли - колода на Уейт
 Въпроса ми е : В правилната професионална посока ли вървим?
Благодаря ти предварително   bouquet

# 722
Луан,виждам,че днес си активна.Хайде тогава и аз да се включа.
10 чаши,10 мечове, Асо пентакли - колода на Уейт
 Въпроса ми е : В правилната професионална посока ли вървим?
Благодаря ти предварително   bouquet

Картите имат ли позиции? Като  цяло картите са добри,но ще изчакам отговора ти.

# 723
Минало,настояще и бъдеще

Знам,че асо пентакли е много обещаваща карта. постигане на успех, приятен завършек, за който са полагани усилия дълго време, но и откриване на нови възможности.

# 724
ЛуАн, благодаря за бързия отговор ... но по Литература просто няма как да ми се падне тема свързана с финансите  Grinning
На 3.04 ще се разбере истината  Grinning

# 725
Минало,настояще и бъдеще

Знам,че асо пентакли е много обещаваща карта. постигане на успех, приятен завършек, за който са полагани усилия дълго време, но и откриване на нови възможности.

Миналото е свързано с голяма радост, може би от стартирането на професионалното начало. Настоящетое свързано със сериозни затруднения и чувство за безизходица.За бъдещето - Според мен асо пентакли не е завършек, а начало , възможност,  даване на шанс в професионалното развитие.

# 726
ЛуАн, благодаря за бързия отговор ... но по Литература просто няма как да ми се падне тема свързана с финансите  Grinning
На 3.04 ще се разбере истината  Grinning

Кралица пентакли е типажа на Неновица от "Мамино детенце", а паж пентакли си е  Хамлет  Wink
Ама знам ли дали картите дават такива буквални отговори, нямам идея Rolling Eyes

# 727
Тц, няма как просто да се падне Каравелов или Хамлет - няма ги в конспекта  Grinning
Нищо - ще ви се похваля какво се е паднало на 3.04  Grinning
Ако някой все пак има някаква идея по въпроса - нека се включи  Wink

# 728
Здравейте момичета!Много ви моля,да ми хвърлите едни карти! Предстои ми много важен изпит към средата на април,дали ще се справя? Ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите.

# 729
Светла, Кралица Жезли - Рицар на мечовете - Смърт и съвет - Дяволът

Малко са ми трудни, за да дам категоричен отговор, но съветът ми е да подходиш задълбочено и да не се поддаваш на съблазнителната илюзия, че ще е успееш да го вземеш между другото и без необходимите усилия.

# 730
препиши

# 731
Ха-ха Вятър ти направо рече и отсече. Ех тоя Дявол ...

# 732
Момичета,напоследък постоянно ми се появяват 10 чаши.
Кажете нещо повече за тази карта. В повечето пъти ми е в съчетание с големи аркани-Влюбените,Страшния съд ...

# 733
Може и с преписване, но ако отдели все пак някакво внимание на изпита, всички карти ще се променят и изобщо няма да й се налага да прибягва до услугите на Дявола. Laughing

Мими, 10 чаши е щастлива карта, какво повече да се каже. Simple Smile В съчетание с Влюбените и Страшния съд може да означава сключване на брак, създаване на дом и семейство, начало на нов важен етап в отношенията с любимия човек, време за бране на плодовете на любовта...

# 734
Момичета!Погледнете,ако обичате:как ще се представят на конкурс мои ученици към 09.04Готвим се отдавна,но вече започвам да си мисля,че....Благодаря предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт