Милва

• 26 297
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Аз ползвам катранения от около 2 години, не ми се омазнява косата и нямам "параходи"  Crazy

Имам коса дълга до кръста, преди да ми препоръчат този шампоан ползвах какво ли не за какви ли не суми, а резултата беше наранен от сърбежи скалп  Stop

С миризмата се свиква  Wink с времето косата започна да не ми се омазнява...  Peace

# 16
Аз ползвам катранения от около 2 години, не ми се омазнява косата и нямам "параходи"  Crazy

Имам коса дълга до кръста, преди да ми препоръчат този шампоан ползвах какво ли не за какви ли не суми, а резултата беше наранен от сърбежи скалп  Stop

С миризмата се свиква  Wink с времето косата започна да не ми се омазнява...  Peace

Супер, а изсушава ли ти косата по дължината?
И слагаш ли след него маска или балсам?

# 17

Не ползвам нищо като маска или балсам.
А, дали се изсушава в краищата - еднаква е по цялата дължина

# 18
В аптеките казвате да го търся този шампоан?Някой да знае сигурно място, където го има в София?

# 19
А кой вид е за суха коса и има ли (не)доволни от него?

# 20

Не ползвам нищо като маска или балсам.
А, дали се изсушава в краищата - еднаква е по цялата дължина

Идеално, защото и аз не искам да използвам както ми е тънка косата от маски и балсами още по-бързо се омазнява, дори и да не слагам в корените... така че ще го пробвам  Grinning

# 21
Щом има толкова много доволни от тези шампоани, които честно казано на мен не ми вдъхват особено доверие /от бг шампоани не веднъж съм оставала недоволна/, може ли някой да напише състава на някой от шампоаните.

# 22
Незнам дали има точно за суха коса  Rolling Eyes
 Аз съм пробвала само този с прополис и беше доста отдавна така че не мога да кажа точен ефект,но помня че бях останала много доволна и не помня да ми е изсушавал косата, мека беше, та може би е подоходящ  Thinking

Иначе да само в аптеките съм ги виждала и струват към 1 лев и 60 някъде  Shocked

# 23
Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Panax, Ginseng, Cocamidopropil Betain, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, 2 Bromo 2 Nitropropane 1.3 - Dol.

# 24
И аз съм си патила от бг шампоани. От Арома например ми излизаха пъпки по главата,
а от Билка,който много ми го хвалеха получих пърхот още на второто измиване,а преди това съм нямала...
И бях много учудена като видях цената на Милва, а много добре ми подеиства,затова и питам за мнения има ли и други доволни   

# 25
Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Panax, Ginseng, Cocamidopropil Betain, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, 2 Bromo 2 Nitropropane 1.3 - Dol.
Благодаря ти за труда bouquet  SLS и последната съставка не ми харесват. За последната съм чела не много хубави неща.

# 26
за SLS и аз знам,но последната нямам представа какво представлява. Вредна ли е? Ако има някой по-компетентен да обясни...

# 27
това ли е въпросния шампоан? ако е той направо ще си го поръчам от тук, няма да обикалям аптеките Simple Smile
http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … a218a7e9d320b131d

# 28
Да, това е. Чакаме отзиви после  Simple Smile

# 29
С доставка от 6.60 лв та ми излиза 9 лв тоя шампоан хаха но пуст мързел... ще кажа после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт