Къде в Пловдив??? - 14

• 53 974
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Много време ли съхна дивана? Иска ми се да изпера холовата, но не знам дали ще дойдат до Асеновград. Thinking

# 301
  • Пловдив
Дивана изсъхна по-бързо от матрака,5-6 часа някъде. Защо да не дойдат,звънни и ги питай.

# 302
Да ви кажа за DCC. Има нови, има и стари офиси /нали се делят съдружниците/. Ние имахме малшанса да платим в стар офис и резултатът е - телевизия имаме, нет - не. Само че аз съм си платила сметката и трябва да си получа услугата. Сега трябвало да отидем да си вземем парите от стария офис и да платим в новия. А дали от стария офис ще ми ги върнат? Това ме кара да си мисля за  разговор с комисията за защита на потребителите. Неразборията е пълна - в чуденка  съм какво ще правим. Проверявам за условията при другите доставчици. Кой знае докога ще им продължат делбите и саботажите.

# 303
Момичета имате ли някакво инфо от DCC? Вече 3-ти ден няма нет вкъщи, добре че от време на време се прикачвам към комшийските като забравят да го заключат. Уж изпратиха нов телефон за връзка, а на него най-нагло ми изреждат адресите на офисите им в Пловдив и Асеновград и след това прекъсва връзката. Нямам възможност да ходя до офиса им. Това е безобразие егати.
Извинете, ако съм досадна   bouquet
Ето инфо: http://marica.bg/show.php?id=34010
Ние платихме в новите офиси и имаме интернет. От старите офиси, доколкото разбрах, не връщали пари......От статията става ясно, че е сезирана и прокуратурата. Другото, което е, че масово хората се отказват от услугите на фирмата или си плащат в новите офиси, като там им правят отстъпка- за септември и октомври цената е за 1 месец.

# 304
DCC са само за  #2gunfire Старите офиси пари не връщат, а и нямат нет. При новите офиси има нет, но старите им режат кабелите и понякога спира и при тях нета.

# 305
Цирка е на Рум Родопи, до светофарите, билетите са по 10 лв - за възрастни, а за деца - не знам  Embarassed Представлението е всеки ден от 19 часа, а в неделя - от 17 ч. Мисля, че са тук до 7.09, но не съм сигурна.
Дано сте разбрали от обяснението, че аз самата не се разбрах Embarassed

Билетът за дете е 6лв.

# 306
  • в обкръжаващия ме хаос
Значи аз онзи ден съм платила в стария офис, а телефонът (от изпратения ми sms) е на новите. Смотана работа. Еми другия месец ще почакат да отида им платя тогава.
А тези от "новите офиси" какво предлагат само нет или пакет - кабелна, цифрова и нет?

Редактирам си поста, за да кажа, че прочетох статията от линка на МиленаД и какво да кажа ми думи нямам просто, поредната българска свинщина. Двама келеши се подиграват с цял град и надали някой ще ги и накаже за това.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 22:38 от МалинкаКалинка

# 307
А тези от "новите офиси" какво предлагат само нет или пакет - кабелна, цифрова и нет?
От "новите" офиси уж предлагат пакет.

# 308
Предстои ми да поднеса закуска за 10 човека, която ще се хапва ,,на крак,, (дълго е за обяснение Simple Smile ).Предложете ми откъде да напазарувам нещо по-хубаво- френски кроасани или банички,прясно приготвени,нещо от този тип.Трябват ми за неделя сутринта.Не се сещам за някоя по-хубава сладкарница или закусвалня.Закуските от OMV донякъде отговарят на това което търся,но не ми се иска оттам а и не ми харесват много

# 309
  • Пловдив
Предстои ми да поднеса закуска за 10 човека, която ще се хапва ,,на крак,, (дълго е за обяснение Simple Smile ).Предложете ми откъде да напазарувам нещо по-хубаво- френски кроасани или банички,прясно приготвени,нещо от този тип.Трябват ми за неделя сутринта.Не се сещам за някоя по-хубава сладкарница или закусвалня.Закуските от OMV донякъде отговарят на това което търся,но не ми се иска оттам а и не ми харесват много

Пробвай с форнети няколко вида................

# 310
Преди някоко години от Верди са ни правили много мънички коктейлни пици, но трябва да се поръча предния ден. Иначе аз най-много харесвам закусвалнята до копчетата (срещу общината), там правят и малки кифлички.

# 311
  • Майничка
Според мен, като за неделя сутрин, най-добре се ориентирай към някоя работеща баничарница - поръчай си от предния ден бюреци и да ти ги нарежат на малки парчета и може и малки кифлички с мармалад или шоколад, не са кроасани, но като са пресни ще хванат дикиш.
Сещам се, че съм опитвала едни мини-кроасанчета с шоколад и сладко от ягоди, на някаква асеновградска фирма, в прозрачна опаковка, по 8-10, и те стават.

# 312
Това където го търсиш за закуската нема да стане, няма тикива работи качествени в града
Верди не правят, да, могат да направят малки пици и брускети, но не и кроасани или банички - в неделя отварят в 11 часа
Бътерфлай имат соленки от бутер тесто с кашкавал, но са си соленки, иначе са страхотни
Кроасани, корнети, прясно изпечени в този град няма, независимо от размера
Банички хубави също - масово се правят с извара и набухватели за изварата, според мен са откровено опасни за ядене
Така че или трябва да се разбереш с някой майстор да ти свърши работа или запрятай ръкавите.

Извинявам се, че не съм пуснала на ЛС тел на дърводелеца, после като се събуди мъжа ми, ще го взема от телефона му и действам, няма отлагане вече, срам ме хвана.  Simple Smile

За кабелните - аз съм разочарована от Булсатком, всички са селски тарикати и няма да се оправи тази държава. Предплатили сме за една година, солидна сумичка и сега искаме да включим четвърти телевизор и разбира се да си платим за него. Не можело, само до 3 телевизора на абонат. Ама къде го пише това, има ли го в общите условия, как така го решиха едностранно. Не, няма го, не, нямат обяснение, но не можело.
Ами като не може, след 2 месеца остават без нас. Аз с некоректни хора не се занимавам и 1 стотинка не им давам. А тези от ДСС по действията ми се виждат един дол дренки и двамата.

# 313
  • Пловдив
Каспър,в сайта им има оферта за 4 телевизора,може да е отскоро.

# 314
Каспър,в сайта им има оферта за 4 телевизора,може да е отскоро.

случката е от преди 3 дни
може ли да ми покажеш за офертата, че аз пък изрично се рових в сайта им да видя къде пише ограничението до 3 телевизора. и много ме яд на тъпаци, където не си ценят точните клиенти.
аз за клиенти от години и лоялни, на челна стойка заставам, тия ще ми се правят на лепа брена

Общи условия

Активация на акаунт