Къде в Пловдив??? - 14

• 54 010
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
А аз да питам... ще съм студентка в Аграрния и си намерих квартира на Четвъртък пазар. Доколкото знам не е близо, но винаги имало градски транспрот натам... аз още съм толкова неориентирана в този град, а и не съм ходила до квартирата все още да видя как стоят нещата. Само че не ми е много сигурна информация и ако може да си кажете мнението? Как е квартала и дале в близост ще мога да хващам транспорт?

# 316
  • Пловдив
Извинявам се, ако е обсъждано, но имате ли представа къде мога да намеря спален чувал за 5 годишно дете.
Ще съм благодарна, понеже едва смогвам да завивам моя шавльо, а вече всички налични чувалчета ни умаляха.
 Hug

# 317
  • Майничка
А аз да питам... ще съм студентка в Аграрния и си намерих квартира на Четвъртък пазар. Доколкото знам не е близо, но винаги имало градски транспрот натам... аз още съм толкова неориентирана в този град, а и не съм ходила до квартирата все още да видя как стоят нещата. Само че не ми е много сигурна информация и ако може да си кажете мнението? Как е квартала и дале в близост ще мога да хващам транспорт?

Имаш удобен транспорт, споко.
И пеша ще можеш да се връщаш, около 40-45 минути е през Главната (без зяпането по витрините).

Мamada, ако е туристически спален чувал - в Юск.
Каката до 7г. я "прибирах" в бархетен плик за одеало с копчета и илици отгоре, закопчавах по 1 копче на рамената и оставях другите свободни за главата и раменете.

# 318
  • Пловдив
gargamela, благодаря.
Но търся спален чувал за сън в къщи- надявах се да шият и за по- големи.
 Thinking

# 319
  • Пловдив
Освен да ти ушият по поръчка. Най-лесно, пък и ще е такова, каквото искаш.

# 320
L.I.L.I... , до Аграрния от Четвъртък пазара, а и обратно можеш да ходиш и пеш, имаш и удобен транспорт - автобуси 44, 99 и за други сега не се сещам.

# 321
Предстои ми да поднеса закуска за 10 човека, която ще се хапва ,,на крак,, (дълго е за обяснение Simple Smile ).Предложете ми откъде да напазарувам нещо по-хубаво- френски кроасани или банички,прясно приготвени,нещо от този тип.Трябват ми за неделя сутринта.Не се сещам за някоя по-хубава сладкарница или закусвалня.Закуските от OMV донякъде отговарят на това което търся,но не ми се иска оттам а и не ми харесват много
В Кауфланд на изхода мисля,че ги приготвят на място и има разнообразие
Асеновградската фирма е Кръстьо Иванов,но трябва да са им пресни тогава са хубави-има в Метро

# 322
Благодаря  ви много за информацията!   bouquet

# 323
  • гр.Пловдив
Предстои ми да поднеса закуска за 10 човека, която ще се хапва ,,на крак,, (дълго е за обяснение Simple Smile ).Предложете ми откъде да напазарувам нещо по-хубаво- френски кроасани или банички,прясно приготвени,нещо от този тип.Трябват ми за неделя сутринта.Не се сещам за някоя по-хубава сладкарница или закусвалня.Закуските от OMV донякъде отговарят на това което търся,но не ми се иска оттам а и не ми харесват много

Симид и мистър пан, имат разнообразие от бутер банички и мини кроасанчета - има на много места в града - аз съм клиент на тези срещу паметника на Съединението и тези на Хр.Г.Данов срещу Юнион банк

# 324
  • гр.Пловдив

Районът около Четвъртък пазара е супер, работя там и съм суперррр доволна. Всичко има в близост, няма нещо което да ми се е наложило да ми трябва и да го няма наблизо, много централно място е, а и отностно транспорт има от всякъде и навсякъде, ако искаш пиши ЛС, да ти дообясна, а даже и с удоволствие да ти покажа Wink

# 325
не съм минавала скоро насам...
Гледам, че за кабелни оператори говорите - отвратена съм от ДЦЦ, пълни смешници, въвлякоха клиентите в селските им разпри...Платихме си чинно на каса, а на следващия ден ни спряха интернета, вече не знам кой ден няма Sick Искам да се махнем от тях, обаче не знам при кого да идем...От Евроком се махнахме поради ужасно качество на услугата...Както и да е, да си задам въпроса, заради който минавам Embarassed Искам да ви питам дали сте виждали в Пловдив магазин, където се предлагат столчета за кола Maxi Cosi? Във Вис Виталис ми хрумна най-напред, защото съм виждала колички там, но на столчетата не съм обръщала внимание...
Или другаде?

# 326
  • Пловдив
.:.Stef.:. ,във Виса има столчета на Макси Кози.За нета-ние сме на Визио от много години и сме доволни

# 327
  • София
Момичета, от колко часа и къде ще бъде утре представлението на театър Хенд? Гледах във фейса, но не можах да го открия. Какви са цените на билетите?

# 328
не съм минавала скоро насам...
Гледам, че за кабелни оператори говорите - отвратена съм от ДЦЦ, пълни смешници, въвлякоха клиентите в селските им разпри...Платихме си чинно на каса, а на следващия ден ни спряха интернета, вече не знам кой ден няма Sick Искам да се махнем от тях, обаче не знам при кого да идем...От Евроком се махнахме поради ужасно качество на услугата...Както и да е, да си задам въпроса, заради който минавам Embarassed Искам да ви питам дали сте виждали в Пловдив магазин, където се предлагат столчета за кола Maxi Cosi? Във Вис Виталис ми хрумна най-напред, защото съм виждала колички там, но на столчетата не съм обръщала внимание...
Или другаде?

Ние сме към Евроком, сега Близуу, или както там се произнася. Доволна съм. Не са идеални, но тук в Бг важи, за съжаление, принципа на  по-малкото зло. Първите две години, откакто имам ПС и нет(2007) горе- долу нямах никакъв проблем с нета, последните 1-2 ми се налага да им се обаждам поне веднъж на 1-2 месеца. Сравнително свестни са. Пускат и разни промоции - сега сме на 25 лева за (цифрова и кабелна) тв, интернет и телефон, доскоро плащахме по 35 лева за тези трите неща.

# 329
FB  страничката Театър Хенд
от 10,30 ч.,билети 5 лв./2,50 за деца

Общи условия

Активация на акаунт