Къде в Пловдив??? - 14

• 53 918
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте мамита,

имам спешно питане относно детски раници за училище.
Моля Ви предложете ми от къде мога да намеря хубави ранички.
Харесахме една в книжарница Джулия,от където винаги сме взимали такива неща,но като отидох да я купя беше свършила. Малкия доста се поразтрои.
Раницата беше с анатомичен гръб и дънно.Оранжаво със светло синьо и беше с героите на Уол Дисни-Тазманийският дявол,Спиди Гонзалес,Туити и май заека.
Раницата беше на някаква италианска марка.

Моля Ви ако някои е виждал такава раница или поне има предположение за името на марката нека ми пише!

Ще очаквам и други предложения за места,където има хубави чанти.

# 436
Нищо не казвате за пантофките на КиК, аз съм доволна от тях.

И аз съм доволна, ама цента на Бифадо и качеството им ме устройва повече. Mr. Green
Ами за цената - от Мечо Пух ги купувам за 10 лв, а тези дето ги обсъждате са  почти двойни, аз затова се намесих в обсъждането  Simple Smile

МалинкаКалинка, тези, които ги купуваш от Мечопух са outlet на КиК. Не искам да казвам нищо лошо за тези пантофи, но те не могат да бъдат сравнявани с Бефадо. - зад цената в повечето случаи има качество- ламинация на плата, дишаща подметка, цветна гама, разнообразие на модели.
Има клиенти за едните, има и за другите... но те са много различни- така, че не могат да се сравняват цените. newsm78

# 437
  • Пловдив
sari123, в Халите на втория етаж има магазин с такива раници, като в Джулия, в книжарницата в Мола също беше доста заредено преди две седмици Peace

# 438

Ами за цената - от Мечо Пух ги купувам за 10 лв, а тези дето ги обсъждате са  почти двойни, аз затова се намесих в обсъждането  Simple Smile

От там и аз купувах , докато не му порастнаха краката . За по-голямо краче нямаше

Тъй като се замисля само един път сме нацелили от там пантофи на КОлев и Колев на номер и модел

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 18:40 от kremena

# 439
  • Пловдив
Пантофките на Беко не ги ли харесвате?

# 440
  • Пловдив
Пантофките на Беко не ги ли харесвате?

Много спарват крачето.

# 441
И ние сме с Бифадо от миналата година. Нито се късат, нито вмирисват на гума

И ние сме така,вчера пак и купих 2 чифта пантофки на Бефадо,от магазинчето,където е в началото на "Гладстон"   Peace

Къде точно се намира този магазин...
В самото начало на Гладстон,като тръгваш в посока от тунела надолу,магазина е в самото начало /как го обясних само,дано си ме разбрала/   Rolling Eyes ,цените са между 15 и 17 лева   Peace

# 442

От там и аз купувах , докато не му порастнаха краката . За по-голямо краче нямаше

Тъй като се замисля само един път сме нацелили от там пантофи на КОлев и Колев на номер и модел
Аз  и веднъж не случих-оказаха се тесен модел и детето не искаше да ги носи изобщо,така и си останаха.Иначе съм фенка на Мечо Пух и КиК.

# 443
сигурни ли сте, че лекциите му ще са в Рекората? Ще е хубаво да проверите.
1 колежка така си наела квартира с-у Рекората, а се оказа, че ВСИЧКИ лекции са ни в Нова сграда. Просто давам съвет де.

Миамиа, тя живее мн простичко, бе, жена. ГСМ едва ли има. Не работи и със записани часове. Отиваш, бае ти, заминаваш си. Аз не вярвах, ама след като му позна катастрофата, повярвах.
Ако решиш да идваш, пиши ЛС, ще те заведа и кафе ще пием Hug.

Много ти благодаря!!! Ако не успея да намеря в Пловдив ще скокна до там, още веднъж ти благодаря:)

# 444
Хмм аз малко ще подосаждам още за този магазин с пантофки Бефадо-нещо не разбрах къде е точно. Извинявайте, че пак трябва да обяснявате, ама трябва да взмемаме за градинката...Благодаря!  bouquet

# 445

Да взема и аз да попитам-водили ли сте си някъде децата да им леят куршум? Някакви координати?
Благодаря!:)

МиаМиа,в Кичука има една баба,казва се баба Себахат,живее на улица"Павел Калпакчиев",но не знам как точно да ти го обясня...но когото и да попиташ на улицата за бабата,дето лее куршум всеки ще те насочи.
http://www.bgmaps.com/link/2C70E20D573D6A902C19DE68F7DABFDC

О, чудесно! Много благодаря!!!  bouquet Flutter

# 446
Хмм аз малко ще подосаждам още за този магазин с пантофки Бефадо-нещо не разбрах къде е точно. Извинявайте, че пак трябва да обяснявате, ама трябва да взмемаме за градинката...Благодаря!  bouquet

Ще ти пиша на Лс, за да не се повтаряме с обясненията, че на някой да не им им стане досадно  #Crazy

# 447
Някакви отзиви да имате за занималня "MAGIC", намира се до Градската градина. По принцип чух че обслужвала малката лиляна и Алекото и, че групите били по 6 деца?
Но ще бъда благодарна, ако някой сподели нещо относно горноописаната занималня.

# 448
Ти отиде ли въобще да я видиш? Защото ако беше отишла, едва ли щеше да питаш.

Сега по моя въпрос-
знам, че многократно е писано за препарата против петна, но никога не съм имала сериозен проблем и затова сега да попитам - едно гадно силиконово боядисано желе бионъкъл ми се лепна на дивана, който е тъмно кафяв. Пробвах с препарата за петна на Сано максима, не става /което е странно, защото той ми е махал дори от кафевите капки коларгол/. Дайте идея какъв да купя или да извикам някой да третира или какво да правя.

# 449
  • plovdiv
Здравейте мамита,

имам спешно питане относно детски раници за училище.
Моля Ви предложете ми от къде мога да намеря хубави ранички.
Харесахме една в книжарница Джулия,от където винаги сме взимали такива неща,но като отидох да я купя беше свършила. Малкия доста се поразтрои.
Раницата беше с анатомичен гръб и дънно.Оранжаво със светло синьо и беше с героите на Уол Дисни-Тазманийският дявол,Спиди Гонзалес,Туити и май заека.
Раницата беше на някаква италианска марка.

Моля Ви ако някои е виждал такава раница или поне има предположение за името на марката нека ми пише!

Ще очаквам и други предложения за места,където има хубави чанти.

Аз вчера купих тази раница от Джулия, беше последната, но бях без малкия, той ще се пребере в неделя и ако нещо се тръшне, че не е снеговите любими герои/тези не ги познава / ще ти пиша на лични. Иначе марката е "Pigna"

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 09:42 от diangi

Общи условия

Активация на акаунт