Къде в Пловдив??? - 14

• 53 820
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Добри, добри, зависи кой за какво го води
Отначало го водих за разнообразие, защото заниманията са под формата на игри, в малки групи и тн т. Но след като отказва да говори и не дава индикации, че разбира, защо да правя ежедневно всякакви гимнастики в най-натовареното ми време. До преди няколко дни когато докато си миеше зъбите ми каза всички думи - мивка, вода, сапун, зъби и тн т, лятото на морето без мен пак е показал, че знае доста думи. Така че съм на кръстопът дали да го запиша и тази година или не.
Иначе от догодина тръгва на сериозна истинска школа.

# 691
и да имат няма да ги подаряват точно днес Joy
Ти пък за подаряване.. Аз питам, ако много на зор нещо и всички деца са с шоколади, да има вариант за свекървата да и купи, че тя не може да и отказва Simple Smile Освен да и купя предварително един свестен шоколад и ако се наложи свекървата да е подготвена  Joy

# 692
Момичета,Венера работи всеки ден 9-20 ч.,включително събота и неделя.  Peace

# 693
от колко часа е на Милка днес ??

# 694
от колко часа е на Милка днес ??

От 10ч.

В Джъмбо плаща ли се с карти? Да не е като във ВВ.

# 695

В Джъмбо плаща ли се с карти? Да не е като във ВВ.

да в пловдивското Джъмбо пазарувах с кредитна карта, че дребното се побърка да хвърля в количката все глупости.

# 696
Добри, добри, зависи кой за какво го води
Отначало го водих за разнообразие, защото заниманията са под формата на игри, в малки групи и тн т. Но след като отказва да говори и не дава индикации, че разбира, защо да правя ежедневно всякакви гимнастики в най-натовареното ми време. До преди няколко дни когато докато си миеше зъбите ми каза всички думи - мивка, вода, сапун, зъби и тн т, лятото на морето без мен пак е показал, че знае доста думи. Така че съм на кръстопът дали да го запиша и тази година или не.
Иначе от догодина тръгва на сериозна истинска школа.
Каспър, а кои са сериозните, истински школи? И аз съм в чуденка тази година накъде, след две години в Берлиц, където нито съм доволна, нито недоволна, понаучават думи, но за нищо повече не може да се говори, за сега.

# 697
Кажете ми има ли английска детска градина или забавачка в Пловдив.Моята приятелка,която не живее в България ще си идва за зимния период и не иска малката да забрави англ.език докато са тук.През март ще тръгне на детска градина в страната, в която живеят,но в същото време желанието и е и тук дъщеря и да посещава детско заведение, дори и да не е целодневно,за да свиква и с присъствието на други хора и най-вече деца.Там където живеят в момента ,няма тази възможност и са по цял ден само двете.Малката е на 3 години.

# 698
ДГ Джой е единствената възможност за нея.

# 699
ДГ Джой е единствената възможност за нея.
изобщо не съм съгласна..в,.Джой,, пренебрегват децата.

# 700
Всеки държи на различни неща
В Джой всеки ден се учи английски на добро ниво, много добро
Само до обяд е
Друга частна детска градина да набляга толкова на английски не съществува в града ни
Завършванията им са изцяло на английски, пиеските.
Само там. Това имах предвид.

# 701
Извинявам се, и Слънчевата къща е обявена като английска забавачка, но не знам много за нея и никога не съм ходила.

# 702
  • Пловдив
Здравейте!
Знаете ли откъде в Тракия мога да си купя боя /черна/ за текстил, или пък да дам някъде за боядисване?

# 703
Някой знае ли,къде в Пловдив продават от адидас ментетата,по-скоро дрехите ме интерсуват,а не маратонки.

# 704
Някой знае ли по центъра как вървят детските маратонки,че нашите ни станали малки smile3511 !

Общи условия

Активация на акаунт