Къде в Пловдив??? - 14

• 53 818
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Днес гледам почва Етно-Еко фест. Ето програмата - http://artiant.blogspot.com/

# 676
Момичета, моля, споделете впечатления от дрешките на Съником - по специално долнищата, бельото ?

# 677
Момичета, моля, споделете впечатления от дрешките на Съником - по специално долнищата, бельото ?
Гащичките са ок. Долнищата и блузите (ватирани) малко се свиват, но като за тази цена са си супер  Peace

# 678
  • Майничка
Днес ли беше фиестата на Милка на площада или утре?

# 679
  • Пловдив
Днес ли беше фиестата на Милка на площада или утре?

утре

# 680
  • Майничка
Мерси.
Язък, мислех си, че днес съм постъпила много умно, като съм завела лапетата на екскурзия, пък то утре трябвало... Mr. Green

# 681
  • Пловдив
ами утре нова екскурзия Laughing

днес на главната беше кошмар-на пощата имаше някакво празненство с маратон в градската градина

в градската градина на люлките също имаше някаква детска програма
надуха ни главите

# 682
Здравейте, момичета  bouquet
Къде мога да запиша, петгодишната си дъщеря на уроци по плуване?

# 683
Някой ходил ли е миналата година на Милка? Много лудница ли е било? Свекървата иска да води детето, че от махалата всички деца щяли да ги водят, но на мен хич не ми се ще. И ако раздават нещо безплатно, представям си каква блъсканица ще е...

# 684
Да, раздават подаръци
Минали години е било игри и сътезания, което автоматично изключва всички под 4 години, поне според мен. Но си е едно разнообразие за децата. Ако нямах ангажименти, моето бих го завела.

За плуване разбрах за хотел Беркут, че имало. Наистина там базата е страхотна, и на мен ми е близо, но не ми е останало време да проверя. За майка където се чуди какво да прави, да си го запише там на плуване, пък да си пие с кеф кафето на това страхотно място.... За съжаление не съм в тази група и ще правя преговори кой да го води и взима.

# 685
Дано да има голяма навалица и да ги заведат в градинката Simple Smile)) Хич не ще да я води там, но част от нейните познати от махалата отиват до центъра само, ако има такива мероприятия (на 7-8мин от Тримонциум сме)

А, тия Милка предполагам, че нямат натурални шоколади?

# 686
и да имат няма да ги подаряват точно днес Joy

# 687
  • Пловдив
Момичета в коя езикова школа да запиша 5 годишната ми дъщеря на английски. Моля ако някой има опит да ми помогне. Аз си мислех че училищата са 2-3 те се оказаха много повече, а аз нямам никакви впечатления.

# 688
за толкова малко само Берлиц
4-5 годишно му е трудна концетрация и тн т, трудно е много
Моето ходи 2 години в Берлиц, да кажа, че съм във възторг не е вярно, но това е защото и аз не съм работила с него. За големите има много варианти, но за съвсем малки освен Берлиц няма алтернативи.

# 689
И аз мисля да водя моят син в Берлиц, онзи ден им звънях, но не ми вдигнаха, утре ще пробвам пак. Отзивите са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт