Къде в Пловдив??? - 14

• 53 819
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Здравейте, мами! Знаете ли къде освен в мола има фирмен магазин на Тач? Преди няколко седмици видях, докато се возех в колата, но сега не мога и не мога да се сетя. Благодаря ви предварително.

# 661
  • Пловдив

Здравейте, мами! Знаете ли къде освен в мола има фирмен магазин на Тач? Преди няколко седмици видях, докато се возех в колата, но сега не мога и не мога да се сетя. Благодаря ви предварително.

Мисля, че беше преди тунела отдясно, от станата на Баня старинна.

# 662
  • Пловдив
Точно там беше, mamada! Като каза и веднага ми просветна  Simple Smile Дано има и голям избор, утре ще се разходя до там. Благодаря!

# 663
  • Майничка
Да знаете, че паркинга на "Капитан Райчо" пред Гранд-а вече е платен - 2 кинта/час, Общинска охрана. Mr. Green

# 664
  • Пловдив
Да знаете, че паркинга на "Капитан Райчо" пред Гранд-а вече е платен - 2 кинта/час, Общинска охрана. Mr. Green

абсолютно безобразие !

# 665
За това сигурно отзад ми се виждат повече колите. Да вземат да искат пари и на тези, които паркират в градинката, че ми писна от тях...

# 666
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря шаблони за стена. Боядисваме в детската градина и искаме да разнообразим малко  Simple Smile Да им е по-весело на децата 

# 667
Здравейте! Искам да си пусна кабелна на Булсатком за втори телевизор. Може ли да ми дадете номера на офиса им, да не ходя до там?

# 668
  • Хасково
Ето тук ги има номерата http://www.bulsat.com/contacts.php?go=68 зависи вече на кой офис ти трябва Simple Smile

# 669
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря шаблони за стена. Боядисваме в детската градина и искаме да разнообразим малко  Simple Smile Да им е по-весело на децата 

Пепи, шаблони сме купували от Домко и Баумакс  Peace

Търся кошара за едно момиче, нещо евтино и по-възможност да е разглобяема, ако някой има излишна, да ми пише на лични!

# 670
Пепи , аз от Джъмбо съм купувала. Там има и доста голямо разнообразие.

# 671
Ето тук ги има номерата http://www.bulsat.com/contacts.php?go=68 зависи вече на кой офис ти трябва Simple Smile
Мерси много!   bouquet Намерих точно каквото ми трябва!

# 672

абсолютно безобразие !
Абсолютно безобразие е и знакът за забрана за паркиране и вдигане с паяк на бул. "Мария-Луиза" в отсечката след Папараци!

# 673
Здравейте момичета.Имам малко затруднение и се надиавам да ми помогнете.В училището на синът ми ниама занималня за 4 клас.Бихте ли ме насочили към частна такава ако има В Тракия или да ми дадете мнение за такава в Пловдив.Благодаря

# 674
  • София

абсолютно безобразие !
Абсолютно безобразие е и знакът за забрана за паркиране и вдигане с паяк на бул. "Мария-Луиза" в отсечката след Папараци!

Така е наистина, там работя и всеки ден вдигат яко, изобщо не спирайте там. А отсреща на Авенюто паркинга до скоро беше безплатен, но от няколко дни пак е платен, гледм един се разхожда със светлоотразителна жилетка и кочанче в ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт