Къде в Пловдив??? - 14

• 53 822
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Пижамки по 8-10лв на early days има в детския магазин на гроздовия пазар. Не знам само дали има за по-големи деца, че съм гледала все за малката.

Еarly days са момичешки до 23 месеца. 

# 646
  • София
Пижамки на Венера и бельо съм виждала в магазина за бельо на Заимов, един срещу друг са два магазина - отдясно е фирмения на Ареал-Асеновград, а отляво е другия - в него съм виждала.

# 647
Пижамки и бельо на Венера има на кръстовището,където се отива за Гранда,точно на ъгъла от лявата страна има месарски магазин и до него е магазинчето,където продават пижамки и бельо на Венера!

# 648
Пижамки на Венера и бельо съм виждала в магазина за бельо на Заимов, един срещу друг са два магазина - отдясно е фирмения на Ареал-Асеновград, а отляво е другия - в него съм виждала.
Другата седмица ще получат на венера за момче 4-5 г. Peace
Пижамки по 8-10лв на early days има в детския магазин на гроздовия пазар. Не знам само дали има за по-големи деца, че съм гледала все за малката.
момчешки имаше по 10 лв,не ми се понрави качеството,евтинееха.Чакаха зареждане.

# 649
Момичета, препоръчайте невролог (не детски) - добър специалист и внимателен, ако такава комбинация съществува. Ще ви бъда благодарна.

# 650
Имаше и момчешки, но не съм гледала за по-големи от 2 год Peace. А материите не мърдат при ежедневно пране, за разлика от Мадъркеър, ноито на третото пране си сменят формата и размера Peace.

Магазинът е на гърба на  градинката на гроздовия пазар, с огромна витрина и розови надписи Барби. Лесно се забелязва.

# 651
  • Пловдив
От вчера нямаме телевизия /естествено,че сме абонати на ДСС/-кога ще се оправи проблема не е ясно.

Звънях в Булсат,за да се прехвърлим там.Нямат приемници в момента-голям наплив от желаещи клиенти имало и свършили-естествено отново бивши клиенти на ДСС

добре,че интернета не ни е на ДСС,че да имам връзка със света  Wink

# 652
Имаше и момчешки, но не съм гледала за по-големи от 2 год Peace. А материите не мърдат при ежедневно пране, за разлика от Мадъркеър, ноито на третото пране си сменят формата и размера Peace.

Аз имам на Мадъркеър и са си ок вече няколко месеца.

# 653
Момичета, препоръчайте невролог (не детски) - добър специалист и внимателен, ако такава комбинация съществува. Ще ви бъда благодарна.
Няма такова животно  Wink Ходих при Бързински - уж по по най - пак си говорим празни приказки и едва ли не аз казвам какво да правим.  Мнооого е внимателен, добър специалист е, ама то явно неврологията не е особено точна наука ами налучкваме   bouquet

# 654
Момичета,някой знае ли работното време на магазина на Венера в Гагарин?Все се каня да го посетя-може да е днес Simple Smile

# 655
От вчера нямаме телевизия /естествено,че сме абонати на ДСС/-кога ще се оправи проблема не е ясно.

Звънях в Булсат,за да се прехвърлим там.Нямат приемници в момента-голям наплив от желаещи клиенти имало и свършили-естествено отново бивши клиенти на ДСС

добре,че интернета не ни е на ДСС,че да имам връзка със света  Wink
и ние сме така от 2 дни.....http://marica.bg/show.php?id=34849

# 656
Няма такова животно  Wink Ходих при Бързински - уж по по най - пак си говорим празни приказки и едва ли не аз казвам какво да правим.  Мнооого е внимателен, добър специалист е, ама то явно неврологията не е особено точна наука ами налучкваме   bouquet

Благодаря ти, (разбирам те много добре...) ще се възползвам от този вариант, макар, че знам че "животното" дето търся е рядък екземпляр. Гадно ми става при мисълта само, че трябва да се ходи на лекар, но не е за мен, ща не ща...А някакви координати? И чака ли се много?

П.С Намерих координати, ще го видим Simple Smile Още веднъж благодаря

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 19:33 от Marigue

# 657
Момичета,някой знае ли работното време на магазина на Венера в Гагарин?Все се каня да го посетя-може да е днес Simple Smile

Мисля, че - 9 -20 часа, но ето ти телефона за по-сигурно тел.231007

# 658

благотворителния концерт в подкрепа на Ани ще се състои на Античния театър на 01.10.2010 от 19 ч.  ( мястото е променено)

А как да се снабдим с билети или входа е свободен?

# 659

благотворителния концерт в подкрепа на Ани ще се състои на Античния театър на 01.10.2010 от 19 ч.  ( мястото е променено)

А как да се снабдим с билети или входа е свободен?

и аз не знам,ще питам.А момичето,в чиято подкрепа е концерта е една много симпатична сладурана.Майка й пише тук във форума и се надявам повече хора да я подкрепят в борбата със сериозната диагноза  Peace

Общи условия

Активация на акаунт