Къде в Пловдив??? - 14

• 53 986
  • 762
  •   2
Отговори
# 345
Виж предните страници,доста се изписа за доставчици и дрязгите им .Аз съм с квартален доставчик ( един чичо разхвърля нет) и съм доволна Simple Smile

# 346
  • Пловдив
Момичета , чудя се да сменям ли интернет доставчика. Ние сме на ДСС .От вчера имаме интернет но преди това 3дни ни оставиха без нет. Ходих до офиса на близу/ стария евроком/ Много примамливи оферти имат обаче искат докоговор за 18месеца и в нета прочетох доста лоши мнения .  В момента с ДСС не съм на договор. Има ли доволни от близу?
Ние пък сме доволни от Близу-то. Сега сме с пакета цифрова, кабелна, интернет и телефон. Ами не мога да се оплача.

# 347
http://www.entry.bg/
и това не е за изпускане-добра им е офертата

# 348
Ние преди бяхме с Визио и бяхме доволни, сега сме с М-нет(ЕйнджълСофт) и пак сме много доволни. Изобщо не се налага да им се обаждаме(дано да е все така).

# 349
Благодаря ви за отговорите за столчетата Hug
Аз мисля да поръчвам от Май Тойс, не за друго, ами защото съм избрала конкретен модел, а там в момента е на страхотна промоция, излиза ми със стотина лева по-евтино от тук. Само ми се искаше да видя и премеря наживо как ще стои детето вътре, защото вече веднъж се прецакахме и купихме неподходящо столче, та сега искам да видя наживо...

Ние засега си оставаме на ДЦЦ, оправили са си бакиите и би трябвало всичко да е наред...Всички са един дол дренки, за съжаление Tired

И пак въпрос: ще трябва да купуваме 4 килима, за всички стаи...но не знам откъде, трябва ми голям магазин, с достатъчно избор (не съм претенциозна) и прилични цени Simple Smile

# 350
Някой знае ли какви тържества ще има утре по случай 6-ти септ.?

И търся хубави, качествени килими ... моля, помагайте? ... А, със Стеф сме се наговорили за това питане ... Peace

# 351

Аз взех на Мадъркеър, уникално розово, в момента са в намаление, ако са останали, много хубави и на много добра цена излизат.

Коя категория е? И каква е промоцията?

Не знам от 9 нагоре, но до колко не знам, ама така  като гледам до 3-4 години ще става, абе докато минем само на седалка. Аз го харесах заради цветовете - основа бледо розово, има и циклама, и сиви цветчета. Градът обърнах и по-хубави цветове не намерих, въпреки че хич не ми отива на колата и тапицерията.
Намалено е от 250 лв на 170 лв.
Като имаш време, можеш ли да видиш дали го има на сайта им? От няколко месеца се каня и аз да купувам стол Simple Smile

# 352
Момичета , чудя се да сменям ли интернет доставчика. Ние сме на ДСС .От вчера имаме интернет но преди това 3дни ни оставиха без нет. Ходих до офиса на близу/ стария евроком/ Много примамливи оферти имат обаче искат докоговор за 18месеца и в нета прочетох доста лоши мнения .  В момента с ДСС не съм на договор. Има ли доволни от близу?
Сменяй го  Peace
 В момента двамата собственици се разделиха или все още се разделят.
 И взаимно си правят мизерийки типично по български .
 Ходят и си режат кабелите .

Това не се знае колко ще продължи, но потърпевши ще са  абонатите .

Ние сме на бившите Гигабиг, сега вече Близоооо... доволна съм  Peace

# 353

И търся хубави, качествени килими ... моля, помагайте? ... А, със Стеф сме се наговорили за това питане ... Peace

И аз си търся нов килим за хола .
 Искам от онези пухкавите, дебелите и качевствени .
 А .. и на хубава цена .

# 354
  • Пловдив
Каспър, на началната им страница на сайта тече рекламата "Вече с оферта за 4 телевизора"  http://www.bulsat.com/.
Аз пък точно от Близзо искам да се махам.

# 355

Аз не съм чела в нета, но съм им потребител от години. Както казах и преди няколко дена, сравнително доволна съм. Налага се да им се обаждам за нета на ок 1-2 месеца по веднъж. Преди години нямах почти никакви проблеми. Навреме реагират(най- късно на следващия ден), като се има предвид, че съм мека мекушинка по телефона, някой ако им викне може и начаса да дойдат и отстранят проблема. До скоро бяхме на договор за 35 лева за ТВ, нет и телефон. Сега съм на 25 лева за трите неща(даже 4, че и цифрова ни прекараха). Договорът наистина е някъде там - за 18 мес., но мен не ме бърка, досега плащах чинно с 10 лева отгоре Simple Smile

# 356
  • София
Да кажа за магазинчето за пантофки Бифадо - вчера купих на дребния, намират се срещу пицария Верди, веднага след края на градската градина, където почва Гладстон, тези преди бяха на Кап. Райчо, вече 7-8 път купувам от тях, много съм доволна от обслужването, жената е много мила, то си е нейно магазинчето.

От същата тази страна в посока първия светофар на Гладстон веднага като се излезе от подлеза има аутлет на Кимекс, долнища 8-10 лв, комплекти ок. 22 лв. Явно е нов, защото често минавам от там, но едва в четвъртък го забелязах.

Това е от вчерашното ми предградинско обикаляне.

# 357
Здравейте,
Имам две питания:
Къде мога да намеря хубави кебапчета и кюфтета за скара (сурови)?
Къде се продават качествени анцузи и пижами за деца на 4г? В този склад до Бирената има ли детски анцузи?

За кебапчета да кажа-много ми харесаха на фирма Попов /а аз съм страшно претенциозна за месо/-тези на които с големи, червени надписи пише, че са без консерванти, соя и т.н.
Има ги почти навсякъде. Аз вземам от фирмения им магазин на булеварда от Мебелна къща към Метро. Магазина е на самия булевард, след първата отбивка, в дългия блок на булеварда-Люляк май му е името.

# 358
Каспър, на началната им страница на сайта тече рекламата "Вече с оферта за 4 телевизора"  http://www.bulsat.com/.
Да, от другия месец казаха, че ще пуснат
Типично по български половината не са осведомени какво точно предлага собствената им фирма

За пантофките и подготовката за градина - аз съм взимала много хубави и удобни на Дефонсека от Италия, дали има някъде разнообразие от детски модели?

# 359
  • Пловдив
Да, от другия месец казаха, че ще пуснат
Типично по български половината не са осведомени какво точно предлага собствената им фирма

За пантофките и подготовката за градина - аз съм взимала много хубави и удобни на Дефонсека от Италия, дали има някъде разнообразие от детски модели?
Днес видях такива пантофки в един магазин на главната точно до Адидас-продават маратонки Рънарс и имат Дефонсека -аз исках да купя на малката такива,защото познавам и ползвам марката от години но нямаха малки номера (19-ти)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт