Къде в Пловдив??? - 14

• 53 859
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Къде могат да ми ушият дамаска като шалте?Не искам да купувам готово, защото поръчах обзавеждане за стаята на дъщеря ми, но в тази стая има диван, купуван от другаде и от магазина ми казаха, че могат да ми поръчат същата дамаска за леглото.Преди много време срещу Халите, до "Елитна мода" имаше магазин, който изпълняваше подобни поръчки, но вече го няма.Дамаската не е от промазан плат.

# 481
Момичета, благодаря ви за пердложените магазини за обувки.   bouquet Сега поне знам къде да гледам и дано да харесам нещо. Това е трудното - да намериш нещо качествено и хубаво. Доста често намирам само второто и е хубаво докато не се разбере, че му куца първото - качеството.  Laughing

# 482
  • Пловдив
Като ви слушам за тортите и се разколебавам чак да питам за нещо... Да хвалите трето качество торти, чак ме е страх като питам за лекарите.
В града ни има една сладкарница, по-точно остана само една сладкарница, с нормален вкус и това е е Бътерфлай, може би именно заради това.

По умни от мене са казали:
По вкус и цвет, тавариш нет  Joy Joy Joy Joy Joy

# 483
Някой да има идея къде има магазин за панделки, мъниста, пайети и изобщо някакви неща, с които може да се украсяват дрехи?  Simple Smile
Мъниста и дребни джунджурии калибър като за дрехи има и в магазина на гърба на халите посока Мармалад, в който правят и бижута (евтинждоските)  Wink

# 484
  • София
Като ви слушам за тортите и се разколебавам чак да питам за нещо... Да хвалите трето качество торти, чак ме е страх като питам за лекарите.
В града ни има една сладкарница, по-точно остана само една сладкарница, с нормален вкус и това е е Бътерфлай, може би именно заради това.

друг въпрос имам - опитах електронна цигара и ми хареса и искам да си взема, но не искам да поръчвам от нета. Има ли място където да продават и да има разнообразие от филтри? Може би в Каза Дел Тобако ще има?

Абсолютно подкрепям Каспър, за мен не трето, ами пето са Чочко, за Мон Шери - става за по една паста, ама не бих поръчала за празник никога от там. Скоро ми казаха за нянакви сладкарници - Лагуна и Фенси? Нищо не ми говори това, вие знаете ли къде са, какви са, бива ли ги?

За електронната цигара- преди имаше и в Баумакс, в отдел Инструменти, но не зная дали все още имат.

# 485
Благодаря на всички отговорили ми за уроците по италиански език и за детските часовници!  bouquet

Магазин за мъниста и панделки има на Брезовско шосе точно до ТЦ Нова има голяма жълта табела с надпис Мъниста, пайети и др. Веднъж ходих там,но беше масово зареден с материали за правене на мартеници и народа купуваше като обезумял. Седях точно 1 мин. и си тръгнах, но пък сега в близко време няма такъв тип празници, така че може да провериш.

# 486
И аз съм много разочарована от сладкарниците в Пловдив, та дори и от тортите на Бътерфлай. И все пак те наистина са по-малкото зло.
Като повдигнахте тема за електронна цигара, аз пък имам следния зор. Мъжът ми е заклет пушач и пуши вече твърде много. Има желание да ги откаже, но още не сме намерили правилния специалист. Бихте ли ми препоръчали специалист за отказване на цигари, plz?

# 487
Аз не съм ги отказвала със специалист- само с Табекс. Но пък безотказно. Мъжа ми също с Табекс.

И в чест на истината още има моменти в които ми се пуши.

# 488
И аз ги отказах с Табекс преди повече от 10г., но на него му прави киселини Rolling Eyes

# 489

По умни от мене са казали:
По вкус и цвет, тавариш нет  Joy Joy Joy Joy Joy
Много си права  Simple Smile
ама да казваш на триците хубаво брашно, няма нищо общо с вкуса

# 490
  • Пловдив
Момичета... правете си домашни торти. Не винаги украсата трябва да е водеща.
На мен ми е много по-сладко да хапна домашна тортичка с млечен крем отколкото която и да е купешка

# 491
Бихте ли ми препоръчали специалист за отказване на цигари, plz?

Hug
 И аз търся такъв специалист , но още не съм го намерила .
 Четох книгата на Алън Кар / цели три пъти /  - разбрах му идеята на човека, ама какво от това ...
 Някак не успя да ме убеди до такава степен, че да спра цигарите .
 Ако намериш подходящия човек - пиши ми и на мен  Peace Praynig

# 492
 Виж, аз ходих и тук
http://medicine-pharma.infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info … cast&id=25222
 За извършване на биоинформационна терапия се използват немски апарати по разработка на инженер Rasche.   Процедурата е много ефективна при отстраняване на пристрастяването към цигарата. При отказване от пушенето, пациентът донася една наполовин изпушена цигара с пепелта от нея която се поставя между електродите на апарата, за да се установи най-ефективната програма. При тази процедура се стремим да отстраним нуждата на организма от никотин. Терапията е напълно безболезна и няма никакви странични последствия, независимо от периода през който сте пушили и дневната консумация на цигари. Процедурата трае 60 минути, необходими са две процедури в рамките на 24 часа. Цената на терапията за пушачи  е 210 лева (две процедури). Нуждата от запалване на цигара изчезва на следващия ден. Остава единствено  навикът към запалване на цигара, който благодарение на волята изчезва от ден на ден.

Аз ходих миналата година - ПЪЛНА ГЛУПОСТ !
Лекуват и стрес и кво ли не с този апарат .
И там е една невроложка, която смея да твърдя, че сигурно  съвсем скоро е завършила или все още е студентка  Joy

Не те съветвам да ходиш там и да си даваш парите

# 493
  • Пловдив
Когато отговарях за тортите, уточнявам - не познавам изброените от Вас сладкарници и т.н., с изключение на Червената шапчица.
Купуваме 2-3 пъти в годината такова чудо и досега не е имало проблем - тортата се прави по поръчка и се доставя след 3 часа в къщи. За всички други видове торти, пасти и т.н. съм абсолютен лаик..................

# 494
Някой ходил ли е скоро в КАТ за получаване на готова книжка? Моята е издадена, но като се обадих в КАТ една дама обезкуражително ме информира, че хората правели списъци с чакащи за получаване и тази опашка била по-голяма от подаващите и как следобед ако отида няма как да мина до края на работното време ...
Ако някой има инфо - моля да сподели, че нещо ми секна ентусиазма, ако трябва да губя цял ден и за получаването на документа  Tired

Общи условия

Активация на акаунт