Къде в Пловдив??? - 14

• 53 865
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Имам още едно питане
- Търся учител по италиански език за частни уроци
- Къде да намеря хубави детски часовници за момченце, ако може и ориентировачни цени

Вчера записах колежката ми в Кеймбридж на италиански индивидуално обучение, 1 ниво, цената е 11 лв. за 40 мин., проверих също така и в читалище Алеко Константинов - също има, имах препоръка от преподавател от ПУ за там, там е 10 лв. за 40 мин. Дано съм ти полезна.

# 466
Момичета, някъде в Кършака(така ли се пише?) има ли нормална сладкарница, от където да се купи торта?
Червената Шапчица-намира се под един блок зад линиите до ОМВ-то на кръстовището на Дунав и Васил Априлов-ако не си ме разбрала (понеже аз така обясних   Embarassed   ) пиши ЛС.
Хубави ли са тортите?
Харесвам на Мега-та, защото са леки.

# 467
  • Пловдив
А да препоръча някой читава школа по модерен балет за деца?

# 468
  • близо до София
сигурни ли сте, че лекциите му ще са в Рекората? Ще е хубаво да проверите.
1 колежка така си наела квартира с-у Рекората, а се оказа, че ВСИЧКИ лекции са ни в Нова сграда. Просто давам съвет де.

Ами почти всички лекции ще бъдат в Ректората.

# 469
Имам още едно питане

Секретарката в офиса дава уроци, 10лв за 1 астрономически час(60мин). Тя е заклет преводач и ежедневно говори с италианци Simple Smile Ако се интересуваш ми пиши на лични.

# 470
Благодаря за отговорите за сладкарници.

Само недей взима от Неделя! Вчера седнахме да хапнем по едно парче...беше много стара тората, хапнах малко и я оставих, а после как ме боля корем не е истина. Много съм разочарована, ужасно са занижили качеството.

# 471
а на Флавия някъде няма ли? и те са добро качество ...

На Флавия преди имаше фирмен в пресечката точно срещу Халите на главната-отдавна не съм ходила, не знам дали го има още.
А иначе имат си фирмен магазин пред завода, доста добре зареден беше преди.

# 472
  • Пловдив
Относно тортите - не е точно в кършака,но е на центъра - на Шести септември , в района на четвъртък пазара. Сладкарница "Чочко" се казва - малка е, не може да се седне да се яде торта , но за в къщи взех пасти, да пробваме, от три различни вида, ами и трите много ми харесаха. Има и цели торти, може би и по поръчка правят. Не питах. За РД на малкия, който е скоро, мисля да пробвам от там. Има и много парти артикули - шапки, домина, балони.

# 473
а на Флавия някъде няма ли? и те са добро качество ...

На Флавия преди имаше фирмен в пресечката точно срещу Халите на главната-отдавна не съм ходила, не знам дали го има още.
А иначе имат си фирмен магазин пред завода, доста добре зареден беше преди.

А,тоя го затвориха преди много години......имат магазин и в "Гранд-а" на втория етаж,но гледам,че продават и на други фирми,не само техни......и нямат голям избор..Най-сигурно е пред завода.
За тортите-и аз днес не бях очаровата от "Неделя"-имаше разлика от това което помня като вкус от преди...А,иначе бих похвалила сладкарница"Мон Шери",но е далече от Кършияка/на "Лев Толстой" е,това е улицата от Ескалибур-а към гробищата,дето отива/-често взимаме от там тортички и пасти-досега не са ме разочаровали.

# 474
Някой да има идея къде има магазин за панделки, мъниста, пайети и изобщо някакви неща, с които може да се украсяват дрехи?  Simple Smile

# 475
  • Пловдив
Момичета, аз вече се отчаях, голяма мъка са ми зимните обувки.  ooooh! Давала съм от 40 до 140 лв. и пак не издържат един сезон. Вече си нямам и идея къде да си търся боти или ботуши. Оглеждам ги уж, но или аз лесно се заблуждавам или те перфектно ги докарват на вид, а качеството след това се вижда.  BlushНякой ако има предложения за марки или магазини ще се радвам да сподели.

Магазин Мария Магдалена/Пещера/ на гърба на Тримона.............старата бариера.........
Почти 90 % от моделите им са от естествена кожа и са много качествени.
Незам какво харесваш като модели и дали ще то допаднат, но аз от 7 год. пазарувам почти от тях и всичките ми видиве обувки и ботуши са живи - дори и първите............. Simple Smile

Някой да има идея къде има магазин за панделки, мъниста, пайети и изобщо някакви неща, с които може да се украсяват дрехи?  Simple Smile

Магазин М-р Гоблен - на спирката на Понеделник пазара.
Магазин за конци на Заимов и в капана, близо до Бижуленд, но ме знам улицата.....

Момичета, някъде в Кършака(така ли се пише?) има ли нормална сладкарница, от където да се купи торта?
Червената Шапчица-намира се под един блок зад линиите до ОМВ-то на кръстовището на Дунав и Васил Априлов-ако не си ме разбрала (понеже аз така обясних   Embarassed   ) пиши ЛС.
Хубави ли са тортите?
Харесвам на Мега-та, защото са леки.

На Червената шапчица - да. Леки са и ефирни...................

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 06:54 от did_tag

# 476
Като ви слушам за тортите и се разколебавам чак да питам за нещо... Да хвалите трето качество торти, чак ме е страх като питам за лекарите.
В града ни има една сладкарница, по-точно остана само една сладкарница, с нормален вкус и това е е Бътерфлай, може би именно заради това.

друг въпрос имам - опитах електронна цигара и ми хареса и искам да си взема, но не искам да поръчвам от нета. Има ли място където да продават и да има разнообразие от филтри? Може би в Каза Дел Тобако ще има?

# 477
  • plovdiv
Имам още едно питане
- Къде да намеря хубави детски часовници за момченце, ако може и ориентировачни цени
Хубави часовници за момченце гледах в МОЛ Галерия, на 1ви етаж, на островче бяха /не в магазин/,на Swatch, около 60-100лв, имаше много модели

# 478
...
друг въпрос имам - опитах електронна цигара и ми хареса и искам да си взема, но не искам да поръчвам от нета. Има ли място където да продават и да има разнообразие от филтри? Може би в Каза Дел Тобако ще има?

Има. Цигарата е в комплект с 10 филтъра, има леки, средни и тежки като сила. Върви с три зарядни - за кола, за компютър и за контакт. Цената е 30 лв.

# 479
  • Пловдив

Като се слиза от моста на Новотела към аптека Марица вдясно, отзад, на гърба на сградата - откъм четвъртък пазара - най добре да се слезе по стълбите и се отива право там. Не знам дали го обяснявам правилно - от страната на паркинга, там има и нотариуси.

Общи условия

Активация на акаунт