Къде в Пловдив??? - 14

• 53 882
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ти отиде ли въобще да я видиш? Защото ако беше отишла, едва ли щеше да питаш.

Сега по моя въпрос-
знам, че многократно е писано за препарата против петна, но никога не съм имала сериозен проблем и затова сега да попитам - едно гадно силиконово боядисано желе бионъкъл ми се лепна на дивана, който е тъмно кафяв. Пробвах с препарата за петна на Сано максима, не става /което е странно, защото той ми е махал дори от кафевите капки коларгол/. Дайте идея какъв да купя или да извикам някой да третира или какво да правя.

Каспър, опитай с препаратите за петна на Др Бекман, мисля,че ги има в Пикадили и ДМ, те имат над 13 вида различни препарати за различни петна.

# 451
Момичета, някъде в Кършака(така ли се пише?) има ли нормална сладкарница, от където да се купи торта?

# 452

Сега по моя въпрос-
знам, че многократно е писано за препарата против петна, но никога не съм имала сериозен проблем и затова сега да попитам - едно гадно силиконово боядисано желе бионъкъл ми се лепна на дивана, който е тъмно кафяв. Пробвах с препарата за петна на Сано максима, не става /което е странно, защото той ми е махал дори от кафевите капки коларгол/. Дайте идея какъв да купя или да извикам някой да третира или какво да правя.

Каспър, опитай с препаратите за петна на Др Бекман, мисля,че ги има в Пикадили и ДМ, те имат над 13 вида различни препарати за различни петна.

Каспър, според мен трябва да извикаш почистваща фирма. Спрей за петна, ако не е за сухо почистване (dry clean) се използва преди пране в пералня. А ти дивана трудно ще изпереш там. Препаратите на Др.Бекман се прилагат най-често с накисване в разтвор за определено време. Как ще стане с диван? Когато дойде клиент в магазина ни, ние го питаме пет-шест въпросчета преди да продадем препарат против петна.  От какъв характер е петното, прано ли е вече, къде е, каква е материята, как иска да го третира и т.н. Затова трудно се дават подобни съвети във форума.

# 453

Не, Каспър,  не съм ходила определено...  ooooh!но това, че не съм го сторила не е оправдание за несвършената работа.
Аз "Тон бонбон" го знам, но ми се щеше да знам какво друго има в Пловдив. newsm78

# 454
  • Пловдив
Момичета, някъде в Кършака(така ли се пише?) има ли нормална сладкарница, от където да се купи торта?

В "Мега Марина" правят торти. Но лично аз предпочитам да отида зад Военна болница и да си купя от там, нищо че не ми е под носа като въпросният супермаркет  Simple Smile

# 455
А петна от борова смола по шушляково яке как се премахват newsm78 Изпрах го , но нищо не стана???

# 456
  • Пловдив
Червената Шапчица-намира се под един блок зад линиите до ОМВ-то на кръстовището на Дунав и Васил Априлов-ако не си ме разбрала (понеже аз така обясних   Embarassed   ) пиши ЛС.

# 457
Благодаря за отговорите за сладкарници.

# 458
  • София
Да ви кажа, че от днес до неделя в Баумакс има базар с разпродажба на различни артикули - плочки, лампи, санитария на -50%.

# 459
Момичета, аз вече се отчаях, голяма мъка са ми зимните обувки.  ooooh! Давала съм от 40 до 140 лв. и пак не издържат един сезон. Вече си нямам и идея къде да си търся боти или ботуши. Оглеждам ги уж, но или аз лесно се заблуждавам или те перфектно ги докарват на вид, а качеството след това се вижда.  BlushНякой ако има предложения за марки или магазини ще се радвам да сподели.

# 460
violenza благодаря ти   bouquet! Ще проверя и там.
dianqi писала съм ти ЛС и ти благодаря   bouquet  bouquet

# 461
Момичета, аз вече се отчаях, голяма мъка са ми зимните обувки.  ooooh! Давала съм от 40 до 140 лв. и пак не издържат един сезон. Вече си нямам и идея къде да си търся боти или ботуши. Оглеждам ги уж, но или аз лесно се заблуждавам или те перфектно ги докарват на вид, а качеството след това се вижда.  BlushНякой ако има предложения за марки или магазини ще се радвам да сподели.

Веднага препоръчвам. Чувствам се опитна, защото по думите на мъжа ми - аз съм унищожител на обувки  Simple Smile

Кларкс- няма такова качество , цента не е малка, но е оправдана и ти гарантира няколко години употреба. В Пловдив в Хот Спот, в МОла на първия етаж и в Форум Тракия. Според мен е по-удачно да си поръчаш от нета или някой да ти ги донесе отвън- цената ще е наполвина. За мен това са най-качествените удобни обувки, ботуши и т.н.

От бг марките - препоръчвам Свик-Пещера - пак във форума в Тракия (може и другаде да има, аз от там съм взимала). Цени на боти около 70-80 лв -За пример ще дам с едни мои боти- издържаха ми две зими и половина- кожата не е мръднала, изтърках си тока.

# 462
а на Флавия някъде няма ли? и те са добро качество ...

# 463
Имам още едно питане
- Търся учител по италиански език за частни уроци
- Къде да намеря хубави детски часовници за момченце, ако може и ориентировачни цени

# 464
  • Майничка
Още един глас за "Свик". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт