Къде в Пловдив??? - 14

• 53 888
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Дрози,отиваш сутринта много рано,взимаш си номерче и към обяд отиваш пак да видиш докъде са стигнали номерата и ще се ориентираш кога ще минем
майка ходи два дни подред-единия като отиде на обяд й беше минал номера,на другия ден успяла да мине само с 2 часа чакане

# 496
Точно от това се опасявах  Confused Мерси за експресния отговор все пак   bouquet

# 497
  • Пловдив
Здравейте, трябват ми пликове за картички, размер 127x127mm. В пощата не продават такива. Някой има ли идея къде мога да намеря?

# 498
  • Майничка
Здравейте, трябват ми пликове за картички, размер 127x127mm. В пощата не продават такива. Някой има ли идея къде мога да намеря?

В Офис 1 или в големите книжарници за канцеларски м-ли.

Някой да се сеща за нотариус в района на Партийния дом/Ректората на ПУ?

# 499
  • Пловдив
И аз съм много разочарована от сладкарниците в Пловдив, та дори и от тортите на Бътерфлай.
...

Лошото е, че и от Бътерфлай вече се разочаровах и вече не знам откъде ще взимам торти, а наближаваме пореден РД  Confused Бътерфлай години държаха качество, а последните 2 пъти ми връчиха едни евтини сметани и бои, един еднакъв вкус (пък поръчах различни торти)... Освен да взема и торти да си правя вече  Laughing

# 500
Леле изпуснах темата ooooh!

# 501
То,хубаво да си ги правим  и тортите, вече/ама аз лично за празник не се захващам,`щото винаги нещо ми се прецаква баш тогава/.......,ама нали за ДГ искат сертификат,та поне за там трябва да е от официален производител........

# 502
едни момичета отвориха наскоро сладкарски цех, уж са с големи амбиции, ще ги видим
едната е работила във виенския където беше на главната, бътерфлай, лагуна в софия - усетих, че ги разбира нещата. ще я видим, ще я пробвам.
иначе ми каза, че може и еклерова да прави перфектна, и мока, и бос и бисквитена - чакам я да ми донесе мострите и ще се произнеса окончателно

# 503
Момичета, някоя от вас скоро да е ползвала услугите на фотограф?
Ако можете да ми препоръчате някой, както и да дадете инфо за цени, срокове на изпълнение, въобще всичко, което мислите, че е важно да притежава един фотограф.
Става въпрос за изписване на бебе, което е доста по-кратичко и непретенциозно събитие, в сравнение със сватба например . Не ми се е налагало досега да ползвам подобен род услуги, така че ще ми е от полза всякаква информация / отзиви.

# 504
  • Пловдив
Каспър, ха дано да донесеш и на нас добри тортени новини  Grinning Пък и японската ако правят  Crazy

# 505
студио дит
може на изписването и да направи след това една сесия вкъщи
100 лв
може да се поръча и при мен в Тон Бонбон
също има и украса за изписване на бебе - мога да пусна снимки на мейл

# 506
като заговорихме за торти-на едни РД ядохме Брюле на сладки "Елена"-някъде към Тракия и много ми хареса  .
Също Антоан от тортената тема прави хубави торти ( и май има сертификат ?).

Бътерфлай мирише ужасно на цигари,чак ми се повдига като вляза,умирисват се и сладкишите им Sad

# 507
Давам отчет за КАТ - в 4 без 10 имаше 7-8 човека за получаване и след 20 минути вече бях си взела книжката  Peace Има някакъв списък - по това време бях 240 номер - според мен до към 250 минават до края на деня.
За подаване нямаше никаква опашка в този час  Peace
Вън пише, че работят с граждани до 16.30, но всъщност вътре те обслужват до 17 часа  Peace

# 508
Мерси, Каспър! Не искам нещо специално. Просто човек с ясно съзнание, който да знае в кой момент кого да щракне, кой с кого да застане... че то в суматохата...  Laughing И после да имаме качествени снимки в едно албумче, по някоя снимка за бабите и това е.

# 509
Каспър, ха дано да донесеш и на нас добри тортени новини  Grinning Пък и японската ако правят  Crazy
..това чудо иска да опитам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт