Къде в Пловдив??? - 14

• 53 845
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Само да уточня в кремчетата слагат много захар...а плодовете са плачевно малко!!!!

Разликата е ,в това че на Богомил има нова кухня и храната все още е качествена(доколкото може да се каже)

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 23:01 от Мари я

# 571
  • Пловдив
ок, дано сте прави, по спомен нещата преди 5 години бяха плачевни.
пък и на мен ми е доста сложно - понякога оставам извън града - трябва да мисля за кухнята в белащица, обаче когато ми се налага да тръгна от сутринта - трябва да разчитам на такава в града и въобще много сложна логистика.
обаче тази в кършиака до моста на герджика май ще ми е най-удобна. много ли се чака, в смисъл трябват ли връзки или просто отиваш и се записваш?
Колкото по-рано я запишеш-толкова по-добре.Иначе се чака-може би около 3 месеца  Peace

# 572
  • Пловдив
Каспър,запиши я малката още от сега в желаните държ кухни.Като дойде ред ще решаваш коя ще ползваш

нашата държ кухня също е добра-кайма изключително рядко,риба всяка седмица,през другите дни е пилешко/чат-пат телешко или свинско/.десертите не ги давам-много захар има.

# 573
Elfita,прощавайте към коя кухня сте...и риба имате Thinking

# 574
Ние посещавахме детската кухня до 14-та ясла в Кичука и там всеки четвъртък предлагаха риба. В останалите дни имаше ястия с пилешко, свинско и кайма, рядко телешко.  Детето си изяждаше всичко с апетит, а и според моя вкус храната  беше добра.
Между другото, не мисля че рибата, която ни даваха беше пангасиус, както предположи някой по-горе.  По-скоро бих я определила като скумрия по миризмата. Независимо от вида на рибата обаче, яденето си беше вкусно.

# 575
Явно си има разлики във всеки филиал. При нас плодове има , а захар почти не се слага. За сметка на това се готви основно телешко и пилешко.

# 576
  • Пловдив
Е то за толкова пари лапточето ще е доста слабичко ?!

Аз днес си взех една доста добра машина , но цената е доста по висока .
Стационарния компютър вече го превзе дъщеря ми и лаптопа стана необходимост .

Не ми трябва много мощен, искам го за училище. От една страна имаме някакви допотопни касетофони и СД-та, на които се моля музиката да тръгне и ми се провалят часовете ако не ще да подкара - на децата им става смешно, после се изнервят, ако се повтаря непрекъснато, аз още повече и става купон докато се укротим  Crazy От друга страна програмата ми е пръсната цял ден и имам много свободни часове, когато нямам какво да правя, защото   за един час не си струва да ходя заникъде и си уплътнявам времето. Та ми трябва да ми събира музиките, да има СД, за да пускам и дискове и да зарежда интернет.

# 577
Привет, момичета! Така, както сте заговорили за торти, да попитам и аз нещо свързано с тях. Знаете ли, къде се продават от тези кръглите картонени подложки, върху които се поставят тортите? Сигурна съм, че съм виждала да се продават, но не се сещам къде. Ако може да ми кажете някоя сладкарница ли, магазин ли, за да не обикалям като гламава.
Подобно нещо видях в новия ДМ на Капитан Райчо.Обаче не ми се сториха много дебели (като в сладкарниците).Ако искаш провери,намират се до торбите за смет,фолиата,пликчета за лед и т.н.Там открих и хартиени формички за мъфини,а толкова ги търсих преди месеци..накрая си донесох от Германия,а формичките за бонбони от Гърция Joy

# 578
ок, дано сте прави, по спомен нещата преди 5 години бяха плачевни.
пък и на мен ми е доста сложно - понякога оставам извън града - трябва да мисля за кухнята в белащица, обаче когато ми се налага да тръгна от сутринта - трябва да разчитам на такава в града и въобще много сложна логистика.
обаче тази в кършиака до моста на герджика май ще ми е най-удобна. много ли се чака, в смисъл трябват ли връзки или просто отиваш и се записваш?
По принцип се чака, но с лек разговор с управителката - става. Само се мотивирай и бъди настоятелна, но изключително любезна  Wink

# 579
Да попитам някой правил ли е изследвания (чревни) за дете, което ще тръгва във втора група. Познати ме убеждават, че педиатрите дават направления само ако детето ще тръгва в първа група, т.е. нямало смисъл да ходя до лекарката, а направо в лабораторията. Дали е така?

# 580
  • -
Да попитам някой правил ли е изследвания (чревни) за дете, което ще тръгва във втора група. Познати ме убеждават, че педиатрите дават направления само ако детето ще тръгва в първа група, т.е. нямало смисъл да ходя до лекарката, а направо в лабораторията. Дали е така?
Да,миналата седмица,в сряда ги пуснахме,в петък следобяд бяха готови-лаборатория Писанец в Кичука,с/у 2лв.Доктора ни даде направление без проблем.

# 581
  • Пловдив
Привет, момичета! Така, както сте заговорили за торти, да попитам и аз нещо свързано с тях. Знаете ли, къде се продават от тези кръглите картонени подложки, върху които се поставят тортите? Сигурна съм, че съм виждала да се продават, но не се сещам къде. Ако може да ми кажете някоя сладкарница ли, магазин ли, за да не обикалям като гламава.

Еднократни картонени подложки може да намериш ТУК

# 582
Здравейте момичета, искам да попитам някой може ли да ме насочи от къде да си купя хубаво олекотено одеяло. От години не съм купувала, но сега сменихме спалнята и старите са ни малки. Търся като размер за спалня 2/1,64 м. Завивката мисля трябва да е малко по-голяма от този размер. Иска ми се да си взема качествена и да знам че ще я ползвам с години. Благодаря предварително за отговорите   bouquet
П.П. Така се зарадвах като видях Пепи тук  Hug. Здравей мила, ти си чудесна! Heart Eyes

# 583
  • София
Да, миналата седмица в събота пуснах чревни изследвания за 2 група, бяха готови във вторник, даде ми личната направление без проблем, а в Писанец на Гранда платих само 1 лв. такса. Носех в контейнер ако, направиха ни и скоч лента. Това беше всичко. Сега обаче чувам от една майка, че пак в Гранда са им направили и изследване за салмонела, за което са заплатили ок. 11 лв. Е те такова чудо аз не знам, че е нуобходимо и не съм правила.

Освен това преди малко разбрах, че има голяма вероятност градината ни да не отвори на 15,09 - та чревните 14 дни ли имат давност?

# 584
  • Пловдив
Коя маршрутка ходи до Джъмбо. Само помня, че през военна болница минава, но кой номер беше? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт