Къде в Пловдив??? - 14

• 53 850
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Водни боички купих от Метро: "Фабер Кастел".

# 556
  • Пловдив
Момичета, търся си лаптоп - евтин, хубав и с добри параметри.  Crazy  Ако може и без пари, ама едва ли ще намеря  Laughing Нямам нищо против втората употреба, но да е от сигурен човек или магазин.

постоянно гледам оферти- 450 -600 лв
по-евтино от това едва ли ще има
не се лъжи по втора употреба
батериите са им много слабо място
аз имах един на 3 години и батерията гръмна, ама така гръмна, че експлоадира и съм го гасила с пожарогасител
от фирмата производител ме обещетиха с последен модел за близо 2000 евро и 1000 евро в брой, за да не разгласявам случая и най-вече фирмата. И няма да го направя, де. Simple Smile

Аз гледам уж, ама по-евтини от 800-900 лв не виждам  Embarassed 500 примерно звучи добре, но явно не гледам където трябва.

# 557
Е то за толкова пари лапточето ще е доста слабичко ?!

Аз днес си взех една доста добра машина , но цената е доста по висока .
Стационарния компютър вече го превзе дъщеря ми и лаптопа стана необходимост .

# 558
айде, бе, все едно баба ми все с мощни машинки и айфони е бръмчала

# 559
аз друго се сетих, че наближава да търся-
истински качествена бебешка кухня - независимо дали частна или държавна, почти независимо къде
предпочитам частна с доставка, но трябва да е много качествена

# 560
истински качествена бебешка кухня - независимо дали частна или държавна, почти независимо къде

На теб и много качествена да ти се стори, детето ако не я хареса, файда няма да има от нея!  Laughing
Пробвай да вземеш от хвалените в града и тогава си реши, ние сме взимали от Първа лъжичка, не се хареса от детето, след време почнахме да взимаме от Експресно парти, там се ядеше почти всичко, даже и спанак, дето аз не можех да го накарам от направения от мен с ориз в къщи да опита поне!  Peace
За това пробвай две, три кухни и виж от коя ще ти яде детето!  Peace

# 561
при моето е генно предедено - то никакви готови пюрета не желае да яде, за сметка на това много скача на нашето готвено, затова съм убедена, че ако е качествено ще го яде. Тази е родена научена... Тези които си ги писала ги знам, лични познати са ми, уважение за труда им, но не ме устройват.
Благодарна съм и на други предложения.

# 562
  • Пловдив
истински качествена бебешка кухня -

няма такова животно като качествена кухня според мен

по-скоро търсиш такава,която да се яде от детето както е отбелязала Орхидея
според мен държавните са по-добрия вариант.поне в Кичука е така-държавната е по-добра от частната Пълно коремче

# 563
  • Пловдив
И аз съм за Експресно парти. Работила съм при тях преди години и съм влизала в детската кухня. Поддържа се нужната хигиена и се ползват качествени продукти. /Поне тогава така беше/ Взимала съм за сина ми по това време / беше м/у 2г. и 3г./ И ядеше всичко от там, дори и неща, които по приндип не обича...
А и за мен бе важно, че храната им се слага в стъклени буркани, не в пластмаса.  Peace

# 564
И аз съм за Експресно парти. Работила съм при тях преди години и съм влизала в детската кухня. Поддържа се нужната хигиена и се ползват качествени продукти. /Поне тогава така беше/ Взимала съм за сина ми по това време / беше м/у 2г. и 3г./ И ядеше всичко от там, дори и неща, които по приндип не обича...
А и за мен бе важно, че храната им се слага в стъклени буркани, не в пластмаса.  Peace

Ами сега е в едни опаковки като тези термо чашите, пластмасовите, плътните за кафе. Поне при разнасянето до дома са в такива! И наистина доста от нещата, които готвя аз не се харесват от моето дете, а от кухнята ги яде, като спанак, риба с домати, крем супа, пълнени чушки, у нас не мога да го накарам като ги направя да ги помирише! Лапешка му работа!  Wink

# 565
Да не е бил от 3-те модела на Тошиба, които ги изтеглят от пазара, че много загрявали? Grinning Не очаквам отговор Wink
Shocked стига де. Нашият е Тошиба. Ама американски, ако има значение, с подсилена батерия. Тук подобен се продаваше за 1800 лв и не беше Спешъл едишън като нашия.
Ето -  ''Японският производител на електроника "Тошиба" обяви, че изтегля близо 41 000 ноутбука от целия свят.

Причината е доказана вероятност от подпалване, пише Газета.ру, цитирана от БГНЕС.

Мярката засяга моделите Satellite T135, Satellite T135D и Satellite ProT130. Досега компанията е получила повече от сто писма от клиенти с рекламации за продуктa.
Хората се оплакват от силно нагряване на корпуса на ноутбука и деформация на пластмасовата рамка около гнездото на адаптера.

Има и информация за случаи на повреда на имущество и за изгаряния от потребители.''

# 566
  • Пловдив
Сори за грешното инфо.
Бях при тях 2006 -2007г. Детската кухня се разнасяше в стъкло. Сигурна съм.  Peace
Сега не знам как са.

ПП: Не бих взимала храна за дете в друга опаковка, освен стъкло. Храната се сипва още топла...

# 567
  • Пловдив

Аз взимам от кухня 3 в Кършияка-до моста на Герджика-много сме доволни  Peace   И двете ястия-супата и основното - са с месо и то видимо и хубаво-не ползват кайма ("Народна"  Sick  ) и нашата госпожица всичко си хапва с удоволствие.Единствения минус е,че няма риба,но така или иначе мисля че навсякъде където дават риба тя е Пангасиус,която аз лично не бих дала на дете  Peace  Риба и давам аз събота или неделя.

# 568
По принцип държавните кухни в Пловдив са с добра репутация. Аз съм много доволна, детето яде храната безотказно, в кремчетата много често слагат и пресен плод- банан ябълка, праскова, сливи.
Около нас има 4 кухни и единствената забележка е , че в едната храната е по-пасирана. От нищо друго не съм чула да се оплакват майките.
Като минус мога да посоча , че не предлагат риба, но нищо не ми пречи да давам в събота и неделя.За тази смешна цена на купоните се справят чудесно.

# 569
ок, дано сте прави, по спомен нещата преди 5 години бяха плачевни.
пък и на мен ми е доста сложно - понякога оставам извън града - трябва да мисля за кухнята в белащица, обаче когато ми се налага да тръгна от сутринта - трябва да разчитам на такава в града и въобще много сложна логистика.
обаче тази в кършиака до моста на герджика май ще ми е най-удобна. много ли се чака, в смисъл трябват ли връзки или просто отиваш и се записваш?

Общи условия

Активация на акаунт