Къде в Пловдив??? - 14

• 53 871
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Вчера ходехме по работа и са отворили нови магазини Wink Даже и фризьорският салон работеше Simple Smile На още 5-6 магазина имаше разлепено, че ще отварят октомври.

# 541
Вчера ходехме по работа и са отворили нови магазини Wink Даже и фризьорският салон работеше Simple Smile На още 5-6 магазина имаше разлепено, че ще отварят октомври.
да, да, то беше април, сега е октомври, после ще бъде май...
ти и миналия път писа, че са отворили нови и викам хайде така и така имам гости от чужбина, дай да им покажа още един мол, уж най-новия, както писах хората си останаха безмълвни - питаха тези които са го правили проучване за търговските площи не са ли правили, кой е взел управлението и тн т, по случайност единият работи за италиански дизайнер на търговски площи и човекът се хвана за главата. А като видяха, че количките на Карфур се возят в асансьорите за клиенти на мола, мухъла и миризмата при пързалката, паркинга и тн т подробности, вече спряха да коментират, излишно беше.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 09:44 от Каспър

# 542
Е, аз миналия път писах и кои 2-3 магазини са отворени Simple Smile) То ясно, че предишните + тези новите не са много. Най- впечатляващото за мен в новия мол е стената за катерене, другото не е било нужно да им го показваш  Grinning Аз водих майка ми, че беше дошла от София да инсталира едно пост устройство на едни момичета и я разведох из мол-а. Хареса го на пръв поглед, но и нямаме професионално око относно строителството. Сега чакаме Марково тепе да го видим.. Някой има ли инфо кога ще го откриват? Каспър няма ли да имаш присъствие там?

# 543
Не, нямам, поне не засега
Опитът показва, че никога не можеш да говориш със сигурност. Често нещата се случват в последния момент.
Принципно се говореше, че Марково тепе трябва да отвори къмто декември, но дали е така не знам, изпуснала съм нишката. Знам много неща, но няма да ги напиша тук, където чете половината град. Ще поживеем, ще видим.

# 544
  • Пловдив
Коя маршрутка ходи до Джъмбо. Само помня, че през военна болница минава, но кой номер беше? newsm78

# 545
  • София / Пловдив

Аз пак да питам, че зимата си идва, ако някой е отговарял в по - старите теми, сори за повторението.

Ципове на ботуши къде сменят, някой да знае?

И още една питанка - търся грейка - долнища за момиче, размер 7-8г. Но да не е гащеризон, панталон ми трябва само.

# 546
  • В царството на мечтите
 Joy

# 547
Момичета,къде има м-н на Zara? Този на главната са го затворили.

# 548
  • Пловдив
Някой знае ли къде продавам комбинезони, от тези за бабите?
Бабчето ми не си открива и е в паника жената, така че , ако някой може да помогне   bouquet

# 549
  • Пловдив
Момичета, търся си лаптоп - евтин, хубав и с добри параметри.  Crazy  Ако може и без пари, ама едва ли ще намеря  Laughing Нямам нищо против втората употреба, но да е от сигурен човек или магазин.

# 550
Момичета,къде има м-н на Zara? Този на главната са го затворили.

няма още
най-близкия е в мола на цариградско в софия
има много хубави неща новата колекция, ха дано към декември им паднат цените, ама и сега са много хубави нещата

# 551
Момичета, търся си лаптоп - евтин, хубав и с добри параметри.  Crazy  Ако може и без пари, ама едва ли ще намеря  Laughing Нямам нищо против втората употреба, но да е от сигурен човек или магазин.

постоянно гледам оферти- 450 -600 лв
по-евтино от това едва ли ще има
не се лъжи по втора употреба
батериите са им много слабо място
аз имах един на 3 години и батерията гръмна, ама така гръмна, че експлоадира и съм го гасила с пожарогасител
от фирмата производител ме обещетиха с последен модел за близо 2000 евро и 1000 евро в брой, за да не разгласявам случая и най-вече фирмата. И няма да го направя, де. Simple Smile

# 552
Да не е бил от 3-те модела на Тошиба, които ги изтеглят от пазара, че много загрявали? Grinning Не очаквам отговор Wink

# 553
Да не е бил от 3-те модела на Тошиба, които ги изтеглят от пазара, че много загрявали? Grinning Не очаквам отговор Wink
Shocked стига де. Нашият е Тошиба. Ама американски, ако има значение, с подсилена батерия. Тук подобен се продаваше за 1800 лв и не беше Спешъл едишън като нашия.

# 554
Момичета, имам нужда от помощ.
за моята първокласничка- търся качествени водни боички и спален комплект или шалте с Хана монтана.

Общи условия

Активация на акаунт