Отговори
# 225
  • някъде в България
Мале Лита пу-пу много е сладък Митко да не го урочасам а колко моми го чакат като порастне от групата ни Mr. Green

# 226
  • София
Лита,страхотен е Митенце  Heart Eyes да ви е жив и здрав!  Hug Heart Eyes  bouquet

sterretje(Дида),Руби си е в къщи Simple Smile папкат и се глезкат с Божидарчо и най-важното е,че всичко е наред  и са много щастливи всички заедно! Heart Eyes

Благодаря ви на всички за пожелаnията!   Hug
Надявам се и аз и се моля скоро да сме си в къщи всички! Praynig

# 227
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ИЛИКИ,ДА СЛУШКАТ,ПАПКАТ И СПИНКАТ КАТО АНГЕЛЧЕТА,на мама бързо възстановяване и много сили и пожелавам. newsm51 smile3525

ГРИКС,ЧЕСТИТА ТИ МАЯ,НЕКА БЪДЕ ЗДРАВА И МНОГО ДОБРИЧКА.на теб бързо възстановяване. леле,много се развълнувах нали и моята щерка е Мая Blush

мама на Део, добре дошла пак  bouquetпожелавам ви бърза адаптация и кротко бебе в къщи.  bouquet

Мирка, аз и предишната количка и тази си ги пера с пароструйката(имаме такава),но просто по-отдалече ако е силна много Peace

Галче, тези ревливи състояния може да са си предвестник  за скорошно раждане Winkприятно изкарване утре на разходката.Едната девойка от наште при февруарките миналата година изкачи карандила и вместо във Варна(родния и град) роди в Сливен hahahaта да внимаваш Heart Eyes

ОООО,колко е сладък Митето,Lita кога успя и снимка да ни пуснеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 228
  • някъде в България
Кира порових малко тоя модел http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2759  май е като твоя и има на картинката кош за новородено.Ако не съм сбъркала можеш да питаш във фирмата предлагат ли закупуване на коша и какви пари ще ти струва.

# 229
 LITA_ , прекрасен е

# 230
Melani34  благодаря ти мила за идеята,аз така се паникьосах че не ми дойде на ум да проверя дали можем да купим отделно кош за новородено,летния вариант ок,седалката за кола ок,но зима иде,а летния вариант само че в легнало положение не ми се вижда надежден.Ще проверя дали може отделно,ако не ще трябва нова количка Tired,което пък от една страна е по добре,поне аз ще си я избера,въпреки че много разходи ни се събраха/ремонти,нови обзавеждания.лудница пълна/само затова се навих да послушам родата,но съвет от мен,не се ръководете от суеверия,че свекървата все повтаряше,на за това рано,за онова рано а сега аз си блъскам главата ooooh!
Хайде и другите мами да покажат бебчовците си,Митето го видяхме,малкият сладур Hug

# 231
  • София
Лита, пу-пу, голям сладур е Митето!!! Направо да му изпапкаш бузките!  Heart Eyes
vany666, честита ти придобивка! Вече наистина звучиш по-добре!   Grinning
Нанси, най-вероятно е 60/120. Ние сме с този - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2532 За 2,8 г. активна употреба, включително и като батут, не е мръднал.
Pile76, като не си купувала матраче, на какво ще спи тогава бебчето? Дюшечетата, с които се продават кошарките не са достатъчни. Все пак в началото бебчетата прекарват почти цялото си време в тях и хубавият матрак е от голямо значение. Даже не е толкова важно каква е кошарката, а по-скоро матрака е определящ.
isito5, добре че ме светна да занеса и кошарката на автомивка. Че и с нея не се справих много добре. И тъкмо мислех утре да я повтарям.
А за климатика - не питай как оцелявам. Вкъщи е денонощно над 30 гр. През деня се разкарвам полугола, за радост на комшиите, а вечер се будя с мокра тениска и възглавница. Ама не можахме да го докараме до климатиците това лято.
Спокойна и прохладна нощ желая на всички ви!  Simple Smile

# 232
*Мирка*, прецених че мекичкото на горното ниво ще е достатъчно за начало...
после за долното ще го мислим  Thinking

# 233
LITA, Митето е прекрасен, как сладко спинка! Hug

GRIX, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!  bouquet

Мама на Део, добре сте си дошли! Peace
Vany666, честита придобивка!Добре, че е климатика иначе няма да оцелея, аз преди 5-6 часа не си показвам носа навън.

# 234
Честито, grix! Чудесна новина! Пожелавам ви здраве и много усмивки!

LITA, Митето е голям сладур!   bouquet

Kirra, чудесна си е количката. Може да я ползваш и без кош, тъй като има напълно легнало положение.
Иначе, може да й купиш кош, ако искаш.

ето един
ето още един

# 235
Олееее Митето е страшен!!! На всички ни пожелавам такива бузести бебоци Simple Smile
Вани, да ти е честит климатика, най-накрая, милата, много се измъчи.

# 236
Към кремовете за белези да добавя Cicaplast на La Roche Posay. Ползвам го за доста стари белези и има видим ефект. Преди това си бях купила един скъп прехвален Dermatix с абсолютно никъкъв ефект, не видях ефект и от Контратубекс, само ми дразнеха кожата. Cicaplast  обаче ползвам за белези на лицето, чудя се дали ще върши работа за след секциото  Thinking

# 237
  • София
brawn,ще питам докторас другата седмица с какво мога да си мажа белега и ще споделя!  Hug

# 238
Момичета качих снимки в албума.

# 239
  • София
Хехех,,,страхотен е  Heart Eyes
ДА ви е жив и здрав! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт