Отговори
# 315
Добро утро отново  Crazy Crazy Crazy
Лелеле днес наистина не мога да се събудя  Laughing Заспивам постоянно  Mr. Green
Добре ,че мъжо ми звъни да ме събужда периодично.Обещах му повече да не отнасям,че довечера ще трябва да съм в киносалона  hahaha

Гледам още нямаме нови попълнения в отбора  Whistling

# 316
  • у нас
няма и аз дебна Crazy

# 317
  • Варна
Почва се дебненето Shocked Whistling Whistling Whistling

# 318
Благодаря, момичета!

Alximika, и ние сме позиционирали двете легла в нашата спалня, пък ще видим после как ще е.Ако е някой малък ревльо таткото ще се спасява в хола, а пък Вики или с него или ще я прехвърлим в нейната стая.Тя все още си спи при нас (в смисъл в нашата стая, но в нейното си легло) и не ми се щеше точно сега да я местя, но живи и здрави като се роди бебчо ще го мислим. Peace

# 319
Да са живи и здрави всички родили се бебенца, да радват много мама и тате!!!!

Като стана дума за хемороиди направо  newsm43 newsm43 newsm43, това ми е най-големия страх откакто съм бременна!! По едно време си казах, че ще ги преживея. Колкото и тъпо да звучи, наистина ми е голям кошмар само да си представя колко е гадно. Да чукна на дърво, още нямам  smile3501 smile3501 но все пак имам още три седмици .... и да видиме. Даже досега и запек съм нямала.... и още по-добре.

Аз какво си мислех, че ще раждам по-рано  hahaha то шубето е голяма работа. Нито е слязъл надолу нито нищо. Ритка си ме, както си трябва под ребрата и живот си живее. По цял ден си лежа, и бутаме с него. Понякога нещо ми става и почвам да си рева, бързо минава и после си се хиля, усещам аз хормоналния ми дисбаланс, но хубавото е, че не съм агресивна  Naughty както бях по едно време, че хич не е прииятно и за мен, за бебе, и за околните.

Снощи сънувах (ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ) че раждам. И почнах веднага да си го кърмя без проблем, беше като урок по кърмене! Та както си го кърмя и му говоря как толкова време го чакам да излезне той ми даже ми отговори, че не искал да ме притеснява и да ме паникьосва и затова не се е родил по-рано. Искал да съм спокойна и подготвена  Joy Joy Joy Joy Joy Викам си, брей, колко грижовен син си имам, още от утробата мисли кое е добре за мен.  hahaha hahaha hahaha

Та почвам да си мисля, че до термина или поне до 1ви септември ще сме 2в1! Мъжа ми вчера се върна от командировка и му купил 3 бодита и две шапчици, на които пише I love MUM и на другата I love DAD, а преди това пак беше купил  тениски за 6м. на които пише Мам ловс ми, и Дад ловс ми. Хем му казах нищо да не взима, че сме заринати в дрехи, ама той не мога, нямаше да мога да спя, ако не ги бях взел. Направо ми пълни душата, миличкия няма търпение вече, само му говори и гали.

Утре чакам легълцето с шкафа и да почвам да пера, гладя и подреждам - истината е, че хич не бързам и ми е едно такаво спокойно, чак се дразня че нищо не съм подготвила да има готово. За количката родителите ми са малко суеверни и казват, че ще я вземат в деня, в който се роди (не знаех 4е били суеверни, ама никога не е късно да разбера). Само трябва другата седмица да отидем до Хиполенд и да я покажа, а и да видя и другите колички, току-виж може да си променя избора като нищо Peace. Комплект за изписване също нямам.... ама в понеделник ще гледам вече да взема, че хич не искам някоя баба да го купува.

# 320
аааа а з си дебна от сутринта  Joy

# 321
  • София
и аз ,и аз  Joy

# 322
  • София
Едва успях да изчета новата тема, тепърва ще се връщам да чета старата...

Danna, LITA, grix, ilik123, честито, милички! Да са ви живи и здрави рожбите! Да растат обградени с много обич и внимание!

Щица, честита годишнина! Истинско семейно щастие, любов и разбирателство да царят в дома ви!

Ember, elliii26, честито и на вас! Весел празник и много усмивки от вашите вече пораснали слънчица!

Мама на Део, добре дошли у дома с прекрасната Ема! До колкото си спомням, ти щеше да раждаш в Шейново. Ако имаш време и възможност ще се радвам да ни споделиш впечатленията си, може и на лични.

Да си кажа и аз за протокола - последните изследвания са ми ОК. Хемоглобина ми си стои на 128 от месеци. Другата седмица ще ми правят първия запис на тоновете (в 38 г.с.). Чудя се дали не е късно за първи запис, но се надявам, че всичко е наред.

Вкъщи почти сме готови за малката мишанка. Всичко е изпрано и изгладено. Даже за разкош сложих обиколника и няколко играчки, за да не стои съвсем празно легълцето докато си дойде господарката му. Мога и да се оплача от комплекта за изписване, който купих от TEXTURA (доста скъп магазин за домашен текстил). Едва след като го изпрах видях, че са се появили дребни дефекти и се наложи да го позакърпя. Бих отишла да им го върна, но го купих преди повече от месец и едва ли щяха да ми признаят рекламацията. Сега ми е доста тъпо. Това ще са първите и собствени дрешки и те ще са кърпени. Май ще сменяме тоалета...

Още едно оплакване - моите скъпи счетоводителки не са си направили труда и още не са ми занесли болничния в НОИ,а той ми е издаден на 31 юли! Пълни безхаберници! Иде ми да ги застрелям, но знам, че това няма да реши проблема.
Последно - и мен като някои от вас ме мъчат хемороиди и то вече трети месец. Боли ме така, че чак дъхът ми спира. Мажа се с Пайлекс. Първоначално имаше известен ефект, но явно към края на бременността нещата се влошават и мехлема вече не действа. Лекарката от ЖК ми препоръча да "Анален" и сега ще ходя да си го закупя. Иначе, пробвах да натрия мястото с кубче лед и ме облекчи за една нощ, но това не е лечение, а временна мярка.

# 323
Мами, сега си взех изследванията  Sad Малко съм уплашена - срещу урина - белтък - пише леки следи. Моля ви, споделете дали трябва да се тревожа? newsm78 Кръвното ми е ниско, почти нямам отоци ...
Ще се радвам ако споделите някакво инфо   Hug. Аз съм на доктор чак във вторник, а до тогава ще го мисля  newsm78

Hug Hug  Hug

Аааа и аз чакам бебчета  Party

# 324
  • София
brilliant , и моя болничен не е подаден още  #2gunfire .Чудя се дали да звъня да се разправям или да почакам още няколко дена.Последния път когато бях в болничен става въпрос за болничен от месец и половина / ми го занесе счетоводитеката ,чак в края на тримесечния срок  #2gunfire .Тогава бяха големи разправии от моя страна и се надявм ,че няма да се повтори , но знае ли човек - немарливеца си е немарливец.Просто изобщо пак не ми се занимава и разправя с тази тъпа патка  #2gunfire !

# 325
  • Sofia
dessynik1 , щом пише леки следи мисля, че не е проблем, а е добре че не вдигаш и кръвно!
Ако са високи стойностите трябва да се пази безсолна диета и да се пият много течности. Нека и други мами да кажат, аз когато бях бременна със сина ми имах белтък и високо кръвно - беше ми писнало да ям безвкусни храни но....всичко си заслужава цената. Simple Smile

# 326
Мами, сега си взех изследванията  Sad Малко съм уплашена - срещу урина - белтък - пише леки следи. Моля ви, споделете дали трябва да се тревожа? newsm78 Кръвното ми е ниско, почти нямам отоци ...
Ще се радвам ако споделите някакво инфо   Hug. Аз съм на доктор чак във вторник, а до тогава ще го мисля  newsm78

Hug Hug  Hug

Аааа и аз чакам бебчета  Party
Не се притеснявай.Преди месец имах същия проблем, миналата седмица пак - първия път пуснах веднага след това стерилна урина и всичко беше ок.Сега пак давах втори път, но си купих контейнерче и си я взех в къщи след като хубаво съм се измила (така ми каза докторката) и пак е наред.При мен се оказа, че е от бялото течение.Ако имаш такова много е вероятно да е от това. Peace

# 327
Мамиииииииии пак заспивам  Blush hahaha Blush

# 328
Мамиииииииии пак заспивам  Blush hahaha Blush
И аз станах преди малко от сън и пак във възглавницата гледам  ooooh! ,все едно съм в първите месеци,така ми се спи.  Mr. Green

# 329
Rossi, вчера се рових за нещо друго и попаднах на това: http://www.potema.bg/index.html Във Варна имат офис, сигурно и в София.
За тапицерията на дивана някой Рейнбоу може да свърши това.

Мерси, *Мирка*!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт