Отговори
# 300
  • Sofia
Здравейте момичета, още бебчета си имаме, честито на обебилите се мами, да са здрави и много щастливи малките слънчица!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз вчера бях  при лекаря с който имам уговорка и ща не ща пак ще съм със секцио - сега трябва да избирам две дати в началото на септември.  newsm78 Хич не ми се ще да определям аз, но няма начин.
Имам едно въпросче, ако някой е запознат моля да ми пишете - искам да  изпера 2 детски матрака и един голям, а също така и тапицерията на един диван, ако знаете такава фирма и ако сте ползвали такива услуги моля ви споделяйте?
С това кръвно внимавайте - почивайте повече, аз заради това кръвно дето го вдигах със сина ми, сега няма да ми разрешат да опитам нормално раждане, много ме е яд.
Честит Рожден Ден на Вики - да бъде здрав, щастлив и с много късмет!
Честита годишнина и на Щица - още дъъъълги години да сте заедно и щастливи!   bouquet

# 301
И на мен ми се появи хемороид преди някъде 2 месеца беше и много ме болеше, мажех го също с прокто-гливенол, не знам дали помогна, ама някъде за 1 седмица се оправих...минаха ми болките де, ама иначе си ми остана едно такова външно Sad
Да се отчета и аз след днескашния преглед..вече и аз съм с 2см разкритие и доки каза най-много до началото на септември да устискам, т.е. още десетина дена, а термина ми беше за 17.09, но до тогава абсурд!
Между другото го чаках 3 часа пред кабинета, защото отиде да води раждане...някоя мама роди бебе 4кг....да си признава бързо коя е  Laughing Laughing Laughing става въпрос за Тина Киркова.

# 302
  • Sofia
vesy_evi , ако си в началото на септември значи с теб ще се засечем в болницата, със сигурност.

# 303
Благодаря на всички за пожеланията!!!
Ember, Честит рожден ден на твоята принцеса. Да расте здраво и добро дете, да те радва много и да слуша.
Щица, Честита Ви годишнина!!!
Аз по принцип имам паролката на албумчето, но нещо не м мога да вляза, да няма някаква промяна? Ще съм Ви благодарна, ако някой ми я изпрати отново.
За първа страничка - ще раждам в Окръжна болница - Бургас, за сега нормално, но се появи един проблем/сега няма да Ви занимавам с него/, та в понеделник съм на преглед и се моля да не се наложи секцио, но каквото и да е - здраве да е.
Отивам да се чипкам, че после ще има тържество и трябва да сваря всичко на време да свърша.
 Hug

# 304
vesy_evi, за началото на септември, за Тина Киркова на първа страничка са записани гала и аисса 80  Peace

дали пък не е гала?

опааа - и емили арии също е записана за там  Sunglasses

# 305
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ,НЕКА БЪДЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И МНОГО ПОСЛУШЕН. newsm67

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ,БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА.ПОЖЕЛАВМ НА МАМА И ТАТИ ДА БЪДЕШ НАЙ-ДОБРАТА КАКА НА СВЕТА. newsm59

ЩИЦА,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ УВАЖАВАЙТЕ ОЩЕ 100 ГОДИНИ.  loveuuu

Днес и моя най-голям племеник има рожден ден,в 2 през ноща ми прати смс да съм раждала на неговата дата,че такъв подарък искал от мен Mr. Green
И аз искам да му го подаря,но май не зависи от мен Whistling

Томелис, не се ли хапваше чесън за сваляне на кръвното newsm78поне няма да ти навреди,а може да те облекчи,е и малко ще мирише,но здраве да е Hug

Хемороиди и аз имам,ползвам прокто-гливенол свещички те са по ефикасни от кремчето Peaceна мен са ми наследство от първото раждане,не ми се мисли сега какви ще станат пак от напъните Sick

АУУУУУУУУУУУУУУ,СЕГА ВИДЯХ И АЗ МАЛКАТА ЕМА,РАЗКОШНА Е.ТОЛКОВА ОФОРМЕНА И БЕЛИЧКА,НЯМА ПЕТЪНЦЕ.ПУ-ПУ ДА НЕ И Е УРОКИ. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мисля и аз да си направя едно албумче в общото,да ми видите големия тумбак и част от детската стая(която е и наша спалня).Как ще спят двете деца в една стая се чудя newsm78ще пробваме,ако не стане татито със щерката в хола,а аз с малкия в спалнята.

Другите мами с по две на които децата им спят при тях,как ще бъдете?
Спирам,че стана много.Айде дано до края на деня да си имаме нови бебета Heart Eyes

# 306
Ами да така е доста сме Simple Smile ама аз не знам кога (то не че много от нас знаят Wink ) само ми каза, че няма да мога да си изчакам 17.09 и вероятно ще е до 10 дена....ако се засечем с някоя мама от тук ще е забавно Simple Smile

# 307
  • у нас
сега е нормално  Peace , а с чесъна ще ме изгонят Laughing

# 308
аз съм още тук Simple Smile.

Държа положението, и уж да се ражда скоро, то така кротко си седи вътре, че като нищо и ще го пренося Simple Smile. и аз заминавам следобед на село Simple Smile). Да видим дали ще се връщаме по спешност!. Там имам интернет и ще ви следя за нови бебчета Simple Smile).

# 309
Честито на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet Само усмивки и радостни мигове.

Kalinastamatova може и да се възползвам от транспорта ама ако и двете се разраждаме едновременно много ще му дойде стреса на човека  hahaha hahaha hahahaи накрая най- много и двете с такси  hahaha

# 310
Това с балкона и мен много ме развесели   Joy ама верно като гледам колко сме се наредили там - явно голямо дебнене пада  smile3508

# 311
останаха гала и емили да се обадят  Joy Joy Joy
(дали че са тук или с бебчета)

п.с. а това с балкона го научих пак от тук, но от Деца в училищна възраст... там го видях използвано и ми хареса  hahaha

# 312
  • у нас
ще си правим сутрешна и вечерна проверка Joy

# 313
  • Варна
Честито на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet Само усмивки и радостни мигове.

Kalinastamatova може и да се възползвам от транспорта ама ако и двете се разраждаме едновременно много ще му дойде стреса на човека  hahaha hahaha hahahaи накрая най- много и двете с такси  hahaha

ти си далеч още пък аз съм другата седмица тъй че няма страшно Joy То пак нищо не се знае ама.... Rolling Eyes

# 314
  • София
E.L., baby_doll бързо да се оправяте!  Hug
fata_morgana, за хемороидите, които получих след раждането на мен лекаря освен, че ми изписа мехлемче (което аз така и не си купих, след като му прочетох листовката в нета), ми препоръча да се храня с по-течни и разхлабващи храни, като круши, сливи, овесени ядки, за да не се допуска запек, а също и да си правя хладни бани на дупето. Така че защо не пробваш да си свариш малко смрадлика и да си направиш баня.
alximika и ние ще спим всички в спалнята. И понеже стана малко тясно, се чудя дали изобщо да приготвям кошара за бебчо или направо да си спи при нас. Така като се размърка през нощта веднага ще му запушвам устата с манджата и няма да буди каката. Лошото е че и Ивана има навика като се събуди по някое време да идва при нас и ще ни стане малко тесничко, въпреки че специално за целта се обзаведохме с по-голяма спалня. За всеки случай си оставихме стария матрак и сега е в хола, та да има къде да се евакуират таткото и каката.
Коликите се надявам да ни пропуснат... Grinning, но ако бебчо има мисля да купя възглавничка против колики с костилки от череши, която да затоплям и да поставям на коремчето, съчетано с хомеопатия и методите на д-р Карп.  

Аз току що изпрах първата бебешка пералня и ми стана едно тъжно и носталгично. Май най-сетне осъзнах факта, че скоро бременността ми свършва и че надали друг път ще ми се случи да изживея всички тези незабравими емоции и вълнения. Колкото и да ми тежеше, за мен това бе едно вълшебно време и нещо не ми се иска да свършва.

И да споделя с вас едно нежно и прочувствено клипче, за тези, които не са попадали досега на него, а и за всички останали.
http://www.vbox7.com/play:9111b6a2
Винаги като го гледам ме обхващат едни такива сълзливо-щастливи настроения. Страшно въздействащо ми е, особено сега с тия хормони дето бушуват.

Общи условия

Активация на акаунт