Отговори
# 285

аз бих искала някой ако знае развлекателно филмче да ми препоръча- гледа ми се нещо с вещици Crazy, магия, мистерия Crazy

Това е детско, но доста приятно филмче с вещици, магии и мистерии Simple Smile
 http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=147319

# 286
Tommelise е не така де,пии повечко течности,толкова го мразя това кръвно и аз  #2gunfire ,ама да чукна на дърво засега ме слуша!
п.с.Само в телефона гледам  Mr. Green ,ааа няма ли да долети някое смс-че за бебчеее  Mr. Green !

# 287
  • у нас
аз ако пия течности още повече ще скочи Cry

aissa80 ей сега се закотвям пред телевизора Sunglasses

# 288
  • Варна
 Честито на всички празнуващи живи и здрави много любов и усмивки  Hug  bouquet!!!
Вчера ми спря нета до сега ви четох не съм изтървала попълнения слава богу  Joy днес ходих при личната за последните си направления и ЕКГ и дърадъра направиха ми ЕКГ-то и после ми мери кръвното 140 а високо викам и ами аз се изморих стани легни ала бала аз съм 90 кила как да стане и тъй!

isito5 да ти дам тел. мъжа ми ще те закара до болницата няма старшно споко Laughing

Може ли паролка да видя бебоците

# 289
Пребрах се от консултация. Бебка е слязла доста на долу и докторката и акушерката ми казаха, че най късно до края на другата седмица ще устискам ама най късно. Казаха ми да се разхождам максимално абе едва ли не да предизвикам раждане Shocked Кръвното ми високо 140/75 първия път като го измери, после почаках 10 мин уж да се успокоя, а аз не съм се разтревожила и стана 145/75 та ми изписаха хапчета за кръвно, че не било добре за бебето това кръвно. Аз никога не съм имала такива високи стойности преди да забременея беше ниско 90/50 а сега точно на финала пълен шаш. Оффф да минава всичко веднъж, че да се успокоя вечииииииииии

Ember- Да ти е жива и здрава бъдещата кака и много да слушка и помага за бебока newsm51

Щица- Честита годишнина още дълги години да се обичате и радвате на детски смях Hug

# 290
влизам само за да се оплача  Confused - с такава настинка съм се подредила, сигурно от климатика. хрема, гърло, Т - в тая жега само Т ми липсва и климатика не смея да пусна... ooooh! отивам да си охкам в леглото.

И ние сме така, двете деца и аз  Crossing Arms Само температура нямам, но климатика не спирам  Laughing

Щица, честита годишнина!

Честит рожден ден и на Вики на Ember!

# 291
  • Варна
deskutu Не се тревожи нали ти казвам с това кръвно или е от топлото или от умора аз такова кръвно най много съм дигала 130/90.
Чак пък хапчета незнам следи си го сутрин преди кафета и закуски да видиш реално колко е!

# 292
Tommelise, гала е била преди обед тук, но за днес е предвиждала катеренето...
а Яничка виси горе на балкона и си трае - последно е писала че отива на вилата и ще следи през телефона

да видим дали някоя от двете ще е "изненадата" днес

може ли и на мен паролка за албума?

# 293
Ох незнам какво да мисля вече аз като отидах днес нито бях пила кафе нито бях закусвала та това ме стресира чесно казано ама сега ще го следя постоянно.

Kalinastamatova - Ти къде ще раждаш?

# 294
Ember честито на рожденичката ти  newsm59 Да бъде най-послушната и щастлива кака  Hug
Щица честита годишнина  Two Hearts

Мамита а аз не мога да си вдигна Д-то олт леглото  Blush Прохладно ми е на климатика и само на сън ме унася  Crazy Наваксвам си за целия месец август безсънни нощи  hahaha Ама и как си хапвам между пробужданията  Rolling Eyes
За първи път се усещам леко подута и отекла. WhistlingАмааа..така ще е

# 295
  • София
Аз залагам че Гала ще ни изненада днес.С тази нейна разходка ..... в този етап на бремеността .... много ще ми е чудно ако и се размине  Laughing .

# 296
Честито на всички празнуващи   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета, помагайте! Излезе ми едно хемороидесто нещо, много боли  Tired Може ли да се третира с нещо освен с обичайните мазила? Не ми се иска да мажа химии разни, а с доки ще се видим чак другата седмица.

И аз съм така от 3 дена - ужасно е.  Аз се мажа с прокто-гливенол, но май никакъв ефект няма / освен, че много боли, даже започна и да кърви/. fata_morgana ако разбереш някакъв по-ефикасен цяр моля сподели че...  smile3514

# 297
  • Варна
Ох незнам какво да мисля вече аз като отидах днес нито бях пила кафе нито бях закусвала та това ме стресира чесно казано ама сега ще го следя постоянно.

Kalinastamatova - Ти къде ще раждаш?

За съжаление ще  е секцио в окръжна при Скочев другата седмица Rolling Eyes

# 298
Честито на всички празнуващи   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета, помагайте! Излезе ми едно хемороидесто нещо, много боли  Tired Може ли да се третира с нещо освен с обичайните мазила? Не ми се иска да мажа химии разни, а с доки ще се видим чак другата седмица.

И аз съм така от 3 дена - ужасно е.  Аз се мажа с прокто-гливенол, но май никакъв ефект няма / освен, че много боли, даже започна и да кърви/. fata_morgana ако разбереш някакъв по-ефикасен цяр моля сподели че...  smile3514
аз съм ползвала това и ми помогна, но не знам дали става за бременни http://www.framar.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83-s-%D1%83%D0% … -pid13002705.html

# 299
Tuk sum, tuk sum Wink na prohlada na vilata. Eeei spala sum do 10.30. Tova ne mi se e sluchvalo ot meseci! Sledja vi prez telefona,che posle njama navaksvane. Umrjah da se smeja na tova s balkona Simple Smile)) Drugo si e tuk.
Chestito na vsichki praznuvashti!!!

Общи условия

Активация на акаунт