Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЪДЕЩИЯ БАТКО МАРТИ. МНОГО ДА СЛУША И ДА ПОМАГА НА МАМА И ТАТЕ ЗА БЕБЕТО.
А НА ВСИЧКИ БРЕМЕНИЛКИ И ВЕЧЕ РОДИЛИ МНОГО  Hug И   love001 ОТ МЕН.
ОТИВАМ В НАЙ - ГОЛЯМАТА ЖЕГА ДА ИЗБИРАМ КОМПЛЕКЧЕ ЗА ИЗПИСВАНЕ И МАТРАЧЕ .

ДНЕС МОЖЕ ПЪК ДА НЯМА БЕБЕВАЛЕЖ  Confused ДО СЕПТЕМВРИ ИМА ВРЕМЕ , А НИЕ КАК СМЕ Я ПОДКАРАЛИ САМО...
ДА ПОИЗЧАКАТ ОЩЕ МАЛКО ......

# 271
влизам само за да се оплача  Confused - с такава настинка съм се подредила, сигурно от климатика. хрема, гърло, Т - в тая жега само Т ми липсва и климатика не смея да пусна... ooooh! отивам да си охкам в леглото.

# 272
Добър ден и от мен.
Тъкмо се прибрах от запис на тоновете. Нещата са добре, няма контракции и за момента няма да пия гинипрал, продължавам си с магнезия само. Дребното реши, че по време на записа е удачен момент да се разхълца, голям майтап беше.
Иначе очите ми като че ли лееееко се подобряват, поне оттоците са поспаднали и не са толкова червени, макар че все още зрението ми е силно влошено, вероятно ще се оправи и това с времето.

Иначе искам да ви почерпя. Днес нашето семейство става на 5 години Simple Smile

# 273
  • София
Бих искала да помоля мамите ,които ввече са родили да разказват за раждането си.Този разказ може да е много от полза на такива като мен ,на които им е за първи път.

Уффф вчера пак забравих да погледна в Тина Киркова списъка с всичко ,което ми е необходимо за раждането.Ще съм благодарна ако някой ми го пусне на лични  Blush

Щица честито! Много любов и щастие ви пожелавам!

# 274
Щица,Честита ви годишнина!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 275
Честит рожден ден на Марти!  bouquet
Честита ви годишнина Щица!  bouquet

# 276
  • София
ellliii26, Честит Първи Рожден Ден на бъдещия батко Марти!!! Да расте здраво и усмихнато дете и да радва всички в къщи! Желая му весело детство и много щури игри!
Честит Рожден Ден и на порастналата принцеса Вики на Ember!!!  От сърце й желая да расте здрава, щастлива, жизнерадостна и лъчезарна! Слънчево и безгрижно детство, изпълнено с весели игри и безброй вълшебства!

Щица честита годишнина! Желая ви чувствата, които са ви събрали да бъдат все така силни и непреходни! И малкото човече, което чакате да ви направи най-щастливите родители!

# 277
  • у нас
честито на всички празнуващи и от мен  bouquet много радости, семейно щастия, усмивки и незабравими мигове  bouquet

днес gala. ми се губи нещо - тя днес ли каза че ще катери Мальовица
 newsm78
и Jani4ka я няма
 Laughing

# 278
Честито на празнуващите   bigdance2

Момичета, помагайте! Излезе ми едно хемороидесто нещо, много боли  Tired Може ли да се третира с нещо освен с обичайните мазила? Не ми се иска да мажа химии разни, а с доки ще се видим чак другата седмица.

# 279
  • В царството на мечтите
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ
Аз днес съм си с нас и сега сам се отдала на newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang prostor

само че ми е многоооооооо топло sweating

# 280
  • София
Оффф голям мързел ме е обхванал ,нищо не ми се прави ,а пък умирам от скука ,даже и филм ме мързи да си пусна да гледам.

# 281
Мама на Део, прекрасна е, толкова миличка! Hug

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Ellliii26, весел празник!   bouquet

ЩИЦА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

Днес моето момиченце става на цели 4 годинки! (кога минаха... Simple Smile)
Искам само да си пожелая да ни е жива и здрава! Heart Eyes
Да се почерпите.

*Мирка*, благодаря! Hug

# 282
  • у нас
днес много празнуващи  bouquet да ти е жива и здрава бъдещата кака, много да ви радва и да помага за бебето Wink

аз бих искала някой ако знае развлекателно филмче да ми препоръча- гледа ми се нещо с вещици Crazy, магия, мистерия Crazy

# 283
Преядох,жега ми е и ме мързи да пиша  Mr. Green !
Ембър.Честити рожден ден на Вики,да я цункаш от мен!  Heart Eyes  Hug  bouquet
Рали,губят се верно доста хора днес  Mr. Green  newsm78  Mr. Green !
Дали довечера няма да почне някой бебевалеж!  Mr. Green
п.с.Ако дойде някой да ми измие и чинииките сега  WhistlingMr. Green

# 284
  • у нас
и днес кръвното ми е на небесата  Sad   до къде ще я докараме- не знам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт