Отговори
# 255
ellliii26 , да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet
Истински порой от бебета в нашата отчетна тема настана.  Hug
Да са честити и здрави всички малки сладурковци, да са спокойни бебета и да носят огромна радост на родителите си.  bouquet
Не знам дали ви прави впечатление или само на мен така ми се струва, защото са си нашите септемврийски бебета, но всички имат прекрасни имена - кое от кое по хубави.  Heart Eyes
Оставям ви, за да изведа бъдещия батко на разходка и с надеждата за новини за още бебета и в днешния ден...

# 256
Добор утро!
Коя ли ще е днес? newsm12
Вече нямам търпение, като си представя как някои от вас вече си гушкате бебчетата  Hug

# 257
Мама на Део, много сладка Ема   bouquet

ellliii26, честит рожденик! Да ви е здрав и засмян!  Gift Tada

# 258
  • у нас
добро утро и от мен:)
Мама на Део добре дошла отново при нас-  bouquet сега ще погледна и снимчиците
LITA Митко е голям сладур и тези бузииии Heart Eyes

за кремовете за стрии- този на ларош също е добър, но не можах да се сетя за заглавието му Embarassed те са 1000010 мазила Crazy

аз днес ще взема да доизгладя дрехите, пелените, и т.н. за родилното Whistling

# 259
Добро утро сладурки Hug
След малко отивам на консултация и да си вземе направлението най на края и да се успокоя, че така като нямам направо лудите ме прихващат после ще се отчета.

LITA, мама на Део- Много сладки бебешоци си имате newsm51 Да са ви живи и здрави Hug
ellliii26- Честит ти рожденник newsm59

Надявам се докато се завърна да си имаме още бебчета smile3508 Коя ли мама е днес?

# 260
Мерси момичета Simple Smile

аз чакам да стане 13ч да отида до болницата да го видя Simple Smile
ходя по 2 пъти на ден и пак не ми стига...
ох а до неделя има цели 2 дена   Tired

# 261
  • София
Добро утро и от мен  Hug !
Поздравления , малките бебчовци са страхотни сладури!
Днес май трябва да влизам в деветия  newsm78 .обзема ме паниката.Таткото ни ще е извън София следващата седмица служебно и ми е много тъпо.Много се притеснявам да не тръгна да раждам по-рано .

# 262
  • София
Лита,ей я къде е неделя не се натъжавай! Hug
Аз също много искам да знам кога ще си ги прибера моите бебки но никой неможе да каже.... това е още по гадно!  Cry

# 263
  • у нас
Таткото ни ще е извън София следващата седмица служебно и ми е много тъпо.Много се притеснявам да не тръгна да раждам по-рано .

споко- на мен термина ми е 15,09, а нашия тати ще е на очни от 01,09 до 20,09 Crazy дано не са много чести фалшивите тревоги, че да не се получи като приказката за лъжливото овчарче Crazy и все пак трябва да си дойде когато тръгна да раждам Crazy

# 264
geryalekxandrova, и нашият татко ще е извън София за 3 дни и тъкмо се чудех дали болят много контранкциите и дали ще мога да се закарам сама до болницата, ако тръгна да раждам. Че ще се наложи и по-нататък да го няма за няколко дни и само правя едни схеми на пътуване, добре поне,че болницата ми е близо.

# 265
Хей маминкиииии   bouquet !!!!
Само един ден пропуснах да не ви чета и какви сте ги свършили  Joy Joy Joy
Честито на мамитата, които вече гушкат малки сладки бебешорчета

Днес ще дебна заедно с вас  smile3532 smile3521 smile3532 smile3533 smile3534
Хубав и прохладен ден!

# 266
Момичета нашия татко ще е извън България до началото на октомври Tired, но кураж важно е всичко да мине благополучно, аз най- верочтно ще ходя с такси до родилното, нооооооо............... здраве да е  Hug

# 267
  • София
Предлагам със закон да се забрани да се изращат мъже на бременни жени в командировка

# 268
geryaleksandrova на нашия татко работата му е такава - старши помощник е Naughty, но да се надяваме не за дълго поне такива са плановете  Praynig Praynig Praynig

# 269
  • в мечтите си

Добро утро!
Честито на мама на Део.Така ви завиждам,че сте си вкъщи и се гушкате.
Я кажете ритат ли ви повече от нормално бебчетата ?Знам ,че към края понеже им е по-тясно ритат по-малко.А моята бебка не спира с ръчички ,с краченца ,с дупенце.И това си е почти денонощно.Страх ме е само да не много мъничка и в това да е причината.....

Общи условия

Активация на акаунт