Отговори
# 645
  • София
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥  ,дано всичко се нареди и малките надават бързо!Всеки път се разчувствам много като чета за малките принцески!

# 646
На 06.08.2010г в 12.25ч в МБАЛ- Пазарджик, се родиха Борислава-3.300кг - 50см и Михаела- 3.000кг - 50см. На 17.08.2010 ни изписха и вече сме си у дома при тати. Всички сме добре.  newsm51 smile3533 smile3514 smile3534 smile3525 newsm44 newsm68   Пожелавам леко раждане на всички мами и здрави бебчета!

# 647
ИИИИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Пак бебевалеж!  newsm44 newsm44 newsm44
delfin121112,Честити ти принцески Борислава и Михаела!Радвам се че вече сте си вкъщи! Hug Hug Hug

# 648
Здравейте,
Честито на мама Биби М и новото попълнение, да й е жив и здрав сина.
Като чета да ви кажа честно и мен сън не ме хваща, а като заспя започвам едни тъпи сънища да сънувам. Аз по принцип не сънувам и когато това стане определено нещата не са на добре.
Нещо съм се притеснила пак. Всички около мен се скъсаха да ме питат няма ли да раждам, че нали вече съм в деветия месец. Какъм им е зора на тия хора не мога да разбера. А таткото си мисли, че термина като ме и на 17.09. и няма мърдане. Вчера точно ми казва като родя на 17-ти той как щял да дойде да ни види и после се отдавал на празненства, луда работа. Аз му казвам, че ще има и задължения по раждането - да запише детето в съвета, да го признае пред нотариус, защото не сме женени - нашия за напиването си мисли.
За количката вече реших да не се тревожа, но и на мен ми стана чудно като не искаха да ми я сменят дори за по-скъпа. Както и да е, да съм гледала, когато е трябвало, ама само това не съм видяла да му се не види, иначе не ми пречи, че е тежка - имаме голям асансьор, а аз съм доста висока и тази дръжка и положение са ми добре. Но както и да е.
Около мен като гледам какви спокойни бременни има, направо им завиждам.
Сега съм се замислила, че с тия мои нерви нон стоп да не се роди някоя лудетина, че дупе да ми е яко Simple Smile)

# 649
delfin121112 ЧЕСТИТОООООО...ох преливам от вълнение като прочета че имаме бебчета newsm51 newsm51 newsm51  bigdance2 миличките те много се радвам

# 650
  • у нас
delfin121112 честито и на теб- двете госпожици д растат в безгрижие и много детски смях да има винаги около теб  bouquet

Gergan_ka  това с нотариуса отпадна- с двете лични карти бащата отива в службата по ЕСГРАОН и записва детето. Иначе и у нас се готви голямото пиянство....снощи му звъни телефона и с вдигането казва "още нямам бебе, но вече се напивам Crazy- шантава работа" Laughing

# 651
  • София
delfin121112 ,ехааа Simple Smile да са ви живи и здрави  Heart Eyes  bouquet

# 652
  • в мечтите си
Добро утро тумбачета!

Честито бебче на мама биби!!! Честити рожби и на delfin121112 !!!

Влизам за мъничко да си споделя ,че днес съм на преглед и силно се надявам да изберем дата за секциото /в което се съмнявам/ Sad
Стискайте палци!

♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥   стискам палчета да видиш малките душички!А и по-хубаво от това няма,мама да е до тях...

# 653
  • София
delfin121112 ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА !

Tommelise ,Gergan_ka ,вашите татковци поне си признават ,че само с това ще могат да се занимават.Нашия пък твърди ,че всичко ще накупи за бебето тогава.Ама аз си го познавам много добре и му нямам никаква вяра.Знам си го и отлично знам ,че няма да изтрезнее до изписването.Поради това изобщо не му се връзвам  #Crazy и го изнудвам от време на време да купим по нещо ,че като направих списъка лошо ми стана.

# 654
Ехаааааа, супер, имаме си още близначки! Браво и на тях, и на майката! Да растат здрави и щастливи!

Честито и на мама биби!
Записахме се с още едно момченце при лъвчетата! Да ни е живо и здраво и то и само радост и усмивки да носи в къщи!

# 655
ЧЕСТИТО НА МАМА БИБИ И НА МАМА ДЕЛФИН ДА А ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ!

# 656
А момичета, да ви питам, не помня дали сме обсъждали тази количка: http://www.baby-markt.de/ABC_DESIGN_COenvertible_StrOeller_3_Tec … sign,,a_lshop.htm , но някой ползвал ли е такава? Аз май на нея се спрях последно, само че ми допада единствено черната на цвят, дали е подходяща за бебко в този цвят или по-добре да не взимам черно? Плс, пишете,ако имате наблюдения.

# 657
  • Варна
 Добро утро,ЧЕСТИТОООООООО НА МАМА БИБИ И МАМ ДЕЛФИН ДА СА ИМ ЗДРАВИЧКИ РОЖБИТЕ И САМО ДА ГИ РАДВАТ Hug Hug Hug

БРАВО ДИМЯНИ МНОГО МЕ РАДВА ЧЕ БЕБКИТЕ НАДДАВАТ И СКОРО У ДОМА Hug Hug Hug!!!

# 658
БРАВОООО .......СУПЕРРРРРРРР .... Пак си имаме бебчета!

Честито на мама БИБИ! Да е жив и здрав малкия мъж! Много да ви радва!

Честито и на баба ДЕЛФИН! Двете принцески да растат здрави и щастливи за радост на мама и тати!

# 659
Честито момченце на мама Биби!!! Да расте здрав и щастлив! Heart Eyes

Честити госпожици на делфин! И колко са големички само, браво  Hug Да ви радват всеки ден! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт