Отговори
# 660
Честит син на Биби!   bouquet
Честити рожби на Делфин!  bouquet
Тони кураж,  Hug
 NKl да кажа за цвета, имам за породени черна и лично на мен много ми допада този цвят.  Peace
Стискайте ми палци да не започне раждането днес, че съм сама с двете деца, а мъж ми е в София Confused

# 661
Добро утро и о т мен  Hug
ЧЕСТИТИ БЕБКОВЦИ НА НОВИТЕ МАМИ   bouquet  bouquet  bouquet
Аз отивам  newsm55  Crazy Embarassed

# 662
  • у нас
на моята половинка очните започват от 10,09, а не от 01,09 както си мислехме Crazy дано родя преди 10, че да не го разкарвам само..... мале как ще се получи интересно- той няма да се е върнал от очни, на мен ще ми започне държавния стаж, бебка ще е вече факт Heart Eyes.... ще пада веселбаааа Mr. Green

# 663
NKI бежавата не ти ли харесва, на мен лично много ми допада

# 664
  • Варна
Който не знае за раждането - да гледа канал 1 Предаването на марта

# 665
delfin121112 честито и на теб- двете госпожици д растат в безгрижие и много детски смях да има винаги около теб  bouquet

Gergan_ka  това с нотариуса отпадна- с двете лични карти бащата отива в службата по ЕСГРАОН и записва детето. Иначе и у нас се готви голямото пиянство....снощи му звъни телефона и с вдигането казва "още нямам бебе, но вече се напивам Crazy- шантава работа" Laughing

От кога е отпаднало, етърва ми роди април и все още беше в сила?

# 666
  • София
Честито на Биби, да е жив и здрав Ивайло много да радва мама и тати!!!!!!!

Честита радост и на Делфин, да са й живи и здрави малките госпожици - много късмет им желая!!!!!!!

Аз след малко се запътвам пак на тонове. Вчера и моите бяха в порядъка 140-160, но листа ми го прибират в картона и нямам върху какво сега да се замислям, казаха ми само че са ОК.

# 667
NKI бежавата не ти ли харесва, на мен лично много ми допада

Да, харесва ми, но не знам защо ми изглежда по като за момиченце,а нашето ще е момче. Иначе на бежавата коша за новородено нещо не ми харесва, много е бежав  Joy . Сега видях,че в сайтовете предлагат някакви "екстри" - 'комфорт сет" се казват и представляват различни декорации с цветове за седалчицата и сенника, ако в България също се предлага, ще е много хубаво,защото ако черното се комбинира с малко друг цвят, ще стане много по-свежичко. След малко ще отида до Бейби мола да разгледам количките и да питам дали предлагат от тези сетове. Иначе в сайта,който съм дала има отдолу сам да си направиш как да изглежда с тези добавки. Може да пробвате, интересно е.

# 668
  • у нас
2-те мин които гледах видях пълна простотия ooooh! не че не е така, но начина по който беше представен е под всякаква критика ooooh!

# 669
Момичета Пак си имаме бебе,само,че засега е мистерия коя е майката.Получих смс:В 10:05 се роди Раян -2800,48см секцио.И двамата сме добре.Пожелавам на всички леко раждане като моето.Поздрави!
Няма име,коя е майката,сега и писах смс  Mr. Green да каже коя е !
п.с.Даниелкка !
Честито бебе Раян на мама nansita!Браво Станислава,само радости и усмивки да носи малкия!

# 670
  • Варна
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ НА МАМА ДЕЛФИН!

NKl, количката е много хубава. За цвета, аз бих заложила на черно и комбинациите с розово или оранжево. В тия варианти мястото където ще са крачетата на детето е тъмно и няма да се налага прекалено често да се пере. Бежавата и светлосинята са много симпатични, но много ще се цапат.

Tommelise, големия купон май ще бъде за бабата на бебето  Laughing  Wink.

Gergan_ka, относно записването на детето, ще ви обеснят в болницата. Например при нас, таткото подписва една декларация за припознаване пред вещо лице в болницата и всички бумаги по служебен път стигат до общината. Остава само от там един от родителите да получи готовия акт за раждане.

ЧЕСТИТО И НА МАМА НАНСИТА!

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 11:46 от antonia

# 671
ЕХААА, ЧЕСТИТО НА МАМА БИБИ, НА МАМА ДЕЛФИН И НА МАМА НАНСИТА!!!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Ама много голями тези близначки! Браво!  Heart Eyes

Аз се примирих вече с девата. Какво да се прави. Да ми е жива и здрава само. Нашия татко твърди, че нямало да се напива.  Crazy Но да прави каквото му дойде на сърце. Аз ще съм в болницата и без това, така че...

мама на Део, леле лошо ми стана като прочетох какво си преживяла. Особено да стоиш с вързана с колани толкова време. Малиии !!!  ooooh!

Аз се чудя кога да отида на кола, че да не си предизвикам по-скорошно раждане.  newsm78

# 672
Здравейте момичета Simple Smile

Влизам набързо, че нашия татко ревнува от форума  Grinning и само гледа каква работа да ми създава, за да му обръщам повече внимание и да не седя пред компютъра Simple Smile Сега бил гладен и искал да му сготвя - в тази жега как може да му се яде готвено не знам Simple Smile Но да си призная откакто бебо слезе надолу и моят апетит се отвори - праз 5мин ходя до хладилника да видя какво мога да лапна - не заради мен, а заради детето - сигурно и на него му се иска  Grinning

Искам да честитя на всички мами с повод - няма да изреждам, за да не пропусна някоя Simple Smile Новите бебенца ме правят много щастлива, но честно казано очаквах повече бебета за събота и неделя Simple Smile Да са живи и здрави вече прибралите се у дома бебчета Simple Smile

Събота и неделя и аз най-накрая се разчистих. Сложих си маска и ръкавици и цялата къща я минах с парцала. И днес се чувствам страшно виновна - ами ако от препаратите е станало нещо на бебо Sad Направо не мога да спра да се обвинявам, че не ползвах примерно веро. Слава богу легълцето не го пипнах, но искам да го изчистя и него добре, а не само с вода - все пак склада, после магазина, доста прах и мръсотия има по него.

Аз имам въпрос и се надявам да не е обсъждан. Мога ли като започнат контракциите да използвам крем депилатоар? Никак не ми се иска в болницата да свършат тази работа вместо мен, сама не се виждам, а кола маска не мога да понасям на този етап. Но се чудя това все пак си е химия - ще навредя ли на бебето?

А за паролата - аз точно за това не я искам - в началото я имах, но не успях да кача снимки и реших, че не е честно само да гледам. Иначе ми е мъчно, че не мога да видя новите ни попълненя.

# 673
Честито на мама nansita!!! Heart Eyes Да й е жив и здрав малкия юнак!

Почнаха Девичките вече Hug

Това с тоалета си е добре ако се оправи човек сам, ама де да знаем кога точно ще родим  newsm78 Мен ме избръснаха в болницата, нали ме задържаха по спешност и нямаше кога да се върна до вкъщи да се оправя. Ама така е, като бебчо реши да избърза. Но да ви кажа, акъла ми беше само в раждането как ще протече и клизмата и тоалета дето се вика не ги и усетих. Wink

# 674
  • у нас
Jani4ka ти ме убиваш- ние се трепем една след друга само да викаме че искаме да раждаме, а ти ако може до термин да се носите  Crazy

antonia вярно е, даже повече за бабата Laughing

честито на мама nansita  bouquet да е е жив и здрав малкия Раян и много да радва мама и тати

Gergan_ka не знам кога са го махнали, но братовчедка ми роди преди два месеца и сега говорих с нея да ми каже всичко как е. Те нямат граждански брак .... каза че от родилния дом `и дали някаква бележка- с нея бащата отива в ЕСГРАОН и двете лични карти и подава заявление или там както се води за издаване на акт за раждане. Освен това ме посъветва да изискаме и бележка за "родствени връзки" за да не ме разкарват после пак до там- тази втората трябвала за помощта от 250 лв при раждане на първо дете и 600 лв - за второ Peace

Общи условия

Активация на акаунт