Отговори
# 630
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА БИБИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 631
Честито на мама  Биби.М    bouquet   bouquet   bouquet -  живо и здраво да е бебчо Иво

крайно време беше  Mr. Green

# 632
  • София
Ехеее... страхотно! Party
Биби,да ви е жив и здрав и много послушен сладуркото! Heart Eyes Hug  bouquet

И аз не спя добре но моето е от друго...
Вчера видях бебките миличките спинкаха но се размърдаха по едно време и започнаха да плачат защото май бяха гладни Rolling Eyes беше почти 13,00 ,а те им дават тогава!
Вики е  1670 кг. а Валя 1520 кг. в отделни боксове не знам защо и се надявам тези дни да ги извадят на термолегла! Praynig

# 633
Честито на мама Биби.м

да й е жив и здрав, само радост и усмивки!  Hug

# 634
  • София
Честито на Биби.М!Да и е живо и здраво синчето!

Да краййно време беше да се появи ново попъление в бебшкия ни списък   Laughing .

# 635
Димяни  Hug

Значи не сме останали все пак без бебче вчера- хвана последен шанс за лъвче  Laughing
Да е живо и здраво и само радости да носи на мама Биби.М !!!

# 636
ЧЕСТИТ СИН НА БИБИ.М,нека расте здрав и послушен,на мама бързо възстановяване.  bouquet

Димяни, напредват малките мишки,мамини златни,идва скоро момента в който ще си ги гушкате в къщи Heart Eyes

# 637
  • Sofia
Честито бебче на мама биби, да расте здраво и щастливо детенце! /b]  bouquet  bouquet  bouquet

На мен тази сутрин ми изтече нещо бяло, гъсто и лепкаво като кисело мляко бяло - това течение ли е, тапа ли е? Днес съм на консултация на обяд и ще питам......тепърва мислех да започвам да пера и да гладя дрешки, не съм си докупила някои неща...нещо започвам да се притеснявам.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 09:57 от Rossi

# 638
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥,стискай още малкоо  Praynig  Hug Hug!Само ти си знаеш какво ти е,дано бебките наддават и в най скоро време да се приберете  Hug Hug Hug!

# 639
ЧЕСТИТИ НА мама БИБИ......... и моя мъж се казва така да са живи и здрави  smile3501 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 640
  • София
Благодая ви милички!  Hug
Дано  PraynigМного силно се надявма този месец вече да си ги гушкаме  в къщи Praynig Praynig Praynig
Днес ще ходя за сведения и после ще се кача пак да видя дали ще влезна да ги видя! Heart Eyes

# 641
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥  Hug ,пиши после.Дано те пуснат да ги видиш,те усешат когато мама е там  Heart Eyes !

# 642
  • София
Даниелка,и аз си мисля,че усещат!
Ако знаеш като им говоря как въртят очички милите ми  Heart Eyes толкова е сладко....
КАто се върна ще пиша! Hug

# 643
alximika, нали и аз ще раждам в шейново и да кажа, че там имаш даже два вида нощници - една за предродилно и на една за след. И знам че са задължителни. Моя приятелка там роди и отделно докторката ми каза, че НЕ ТРЯБВА да мъкнеме нощници. Само чехли, и там душгелове и тн. Аз си взех и гащи за еднократна употреба, но се чудя дали 5 бр. за 3 дни (живот и здраве) ще са ми достатъчни ...  newsm78 newsm78 newsm78 .

# 644
  • у нас
добро утро Hug леле не мога да си отворя очите, а коремчето ми е стегнато Crazy и подготвителните така са зачистили, но пу.... няма да мога да хвана последния влак за лъвче Crazy, а така се надявах Mr. Green- две лъвици вкъщи щяхме да се преборим с един рак (че сега понякога виждам зор Crazy).

Честито на мама Биби- отбелязахме се значи Grinning да е жив и здрав малкия, да радва мама и тати, да е палав  и много обичан Hug

♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ сигурно не ти е лесно, но отстрани наддават и растат Heart Eyes дано скоро си ги приберете Hug

Palmirka определено и мен ме затрудняваш с това писане Crazy Crazy Crazy не се притеснявай излишно. При бебетата има и вариабилност на тоновете, което е показателно за добра сърдечна дейност- т.е. тонове 140-136-160-165-120... и се сменят... Навлизаме в едни подробности, които просто не е необходимо да знаете. Ако има някакъв проблем с бебето и акушерка или гинеколог е забелязал някакъв вид фетално страдание- никога няма да ви изпратят вкъщи Naughty. На последната консултация напр. моето кръвно беше високо, пулса ми ускорен --->детски сърдечни тонове над 160. Лекарката ме посъветва да си следя кръвното- ето я връзката при мен. При теб може да се дължи на 1100 др. причини. Нищо временно не е опасно(освен ако не говорим за някакво грубо нарушение).

туй пък мойто ми изора вътрешностите- то не бе разпъване, но те бе ритане Crazy

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 10:04 от Tommelise

Общи условия

Активация на акаунт