Отговори
# 75
Здравейте момичета,
Моля майчетата, които са в чужбина да кажат какво знаят за стволовите клетки и имат ли такава опция. Надеждно ли е всичко това у нас, защото вече вяра на никой и за нищо нямам:(. То от нашата държава всичко може да се очаква. Като гледам как варират цените за БХС и ФМ и за раждане. Просто всичко все до пари опира.

Поздрави и лек ден!!!

# 76
Здравейте от мен.    bouquet
Не мога да се включвам често, защото в къщи е лудница.
Сестричката ми е на гости с племенницата ми, мъжа си и сина му от предния брак.
Децата не са вече деца, а на по 19 и 21 год. и искат да се излиза по барове, наляво на дясно.
Снощи до 3 часа на бар на Златни пясъци, сутринта не можах да отлепя от леглото.
Май вече не са за мен тези неща    ooooh!

Забравих да спомена, че вчера на консултацията и когато ме гледа на УЗ, лекарката ми видя, че яйчника ми е много поликистозен и каза "Чудя ти се как си забременяла."   Confused
Малко се сконфузих честно казано, защото пък на предния преглед не се спомена нищо за кисти и си мисля, че са се появили скоро.

За капак от лабораторията са ми изгубили изследването за Хепатита и сега се разправям да искат препис, защото направлението е употребено, а те казаха, че май е са работили такава проба. Какво става не ми е ясно.

# 77
  • София
barbaroska аз не пия много кафе, ама така взе че ми се допи  Joy

Бенджолина е вилняла през нощта, а аз с кокошките си лягам напоследък  Blush

огнена стихия нормално е който е препатил да си има винаги едно на ум. Пожелавам наистина всичко да мине добре при теб  Hug

Grinning При мен прегледа мина много добре, всичко е наред с бебоците или както доктора им вика "мушмороците", броихме пръстчета, много доволен е от резултатите , добре вървят и по седмици. Именно затова и аз почнах да се чудя дали освен при моя доктор по ЖК да продължавам да ходя и в клиниката по ин-витро, че там като почнат и процедурите на момичетата няма да имат много време и след като вървят добре нещата и на мен ми се иска да отдъхна и да не търча на няколко места по изследвания и прегледи, но още го мисля  newsm78

ЗА ФМ не съм проверявала къде какви цени са  Blush , записах се при Марков, даже мислех, че за близнаци ще ми вземат по 2, но ми казаха че е 100лв ( няма значение 1-2 бебета ). Днес моят доктор ми каза, че явно това е от малкото места при които е така, защото при Томова, във Фемина ги таксуват по 2. Той беше леко възмутен от това, смята че трябва цената да е една.

Момичета, да Ви питам какви витамини за бременни пиете?

# 78
Здравейте,

Днес имам юбилей(как звучи Confused) хихи
Почерпете се за мое здраве...
ХУбав ден,аз съм заета доста днес,утре ще пиша...

# 79
Привет, коремчета! Вече съм в къщи и се чувствам чудесно с моите любими мъже.
Успях да мина и при моя лекар  / каза момиче!/, пуснах си всякакви изследвания, последваха БХС, където също ми казаха, че ще си имам момиченце, така че вече съм почти сигурна. И, естествено , много щастлива. Дано и резултатите са добри.
Барбароска, страхотни кафета- искам такива всяка сутрин!
Бенджолина, и аз вече не издържам - вчера отказах пиано бар с моята женски компания, което до преди два месеца беше направо немислимо!
Огнена стихия, надявам се този път да имаш най- леката бременност и най- лесното раждане! А за бебето не се съмнявам, че ще е здраво и красиво!

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 17:18 от happy-mamma

# 80
Бенджолина  не се притеснявай не вярвам да са се появели сега имала си ги преди  но си забременяла защото е само единият поликистозен а аз не бях така и двата ми бяха поликистозни и имаше доста ходене по лекари и доста гьлтане на лекарства в продьлжение на 3 години и даже преди 5 или 6 месеца ми беше казал един идиот от Горна  Оряховица даже ми и постави диагноза че сьм стерилна и уж бил голям специялист фамилията му е Кабакчиев викаше ме по 3 в седмицата и уж работеше сьс здравната каса а накрая искаше на всяко ходене по 30лв  но накрая се оказа че той е преовеличавал и с  прием на малко лекарства в продьлжение на 3 месеца  и резултатат е налице   ИЗВИНЕТЕ АКО СЬМ ВИ ОТЕГЧИЛА

# 81
  • област Варна
anilevi честито, важно е на колко се чувстваш, нищо че е юбилей! Пожелавам ти да си много обичана жена и най-прекрасната мама за твоето бебче.
Лизи аз пия О`мами и едни имуностимуланти Биозин, че съм много податлива на бронхити. Поне витаминките са ефтинки, дано са и ефективни.

# 82
  • София
Happy-mama, как така са ти казали пола на бебето на БХС?

Anilevi, честит юбилей. Жива и здрава и много щастлива и едно прекрасно бебе на финал ти желая! Wink

# 83
Ето ме и мен тук на отчет. HugБоядисах си главицата и сега стоя кротко омазана  Mr. Green да ми мине времето и да се накисна хубаво в банята.Днес детето ми много ме ядосва и за такива дребни неща избухвам от време на време,че се чудя как ще съм с две занапред,само да са живи и здрави се моля.Добре,че това се очертава да е друга зодия различна от козирог(Дария) и телец(аз),че ще ми дойдат в повече рогата у нас.Очертава се да е на баща си бебока (водолей),ако не реши да закъснее де.
Иначе тези дни започнах да наблягам отново на течния шоколад и разните му там Фафлички и незнам до къде ще я докарам така с килограмите.... Embarassed
Анилеви,честит ти юбилей!Весело да си изкараш празника и голяяям подарък от половинката ти да получиш довечера! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 84
Анилеви,честит ти юбилей!Весело да си изкараш празника и голяяям подарък от половинката ти да получиш довечера! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чакам гооо Whistling
Мерси на всички

Не се ядосвайте милички за тези изследвания,дори да не са по каса,направете си ги пак,не са толкова скъпи,а определено ще се успокойте Hug
Бенджи-направо е за убиване докторката,какъв речник... ooooh!,ама не се очудвам вече,махаш с ръка и една на ум Mr. Green
Пека разни манджички та имам малко време да Ви споделя,минах през работа да почерпя,много колеги ме съветват да не се връщам наработа,а да си стоя в болничен...никой няма да ми даде тиквен медал-беше израза,но не обичам половинчати неща,имам много за довършване -голямо мислене ще е...казах си

Отивам на печката,там минава рожденния ми ден,но вечерта е кеффф

# 85
anilevi , Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и най-вече февруари да си имаш малък здрав и хубав водолей!!

За Марков цената вече 100 лв ли е-ужас, аз знаех,че е 60-70 лв. Явно ако ще правя ФМ, ще е само във Фемина. А пък моят частния така или иначе ми гледа всичко, от миналият месец е почнал да ми гледа за дефекти и аномалии,че се чудя дали да ходя на ФМ въобще, той е много добър специалист. Днес ме попитаха искам ли болничен, аз отново отказах за сега и се почувствах отново най-голямата патица на света-на работа все ме питат защо съм още там и че работата няма да спре без мен, ама нали ми е криво да ги оставя още и все си повтарям-да отида още малко,да обуча поне колежката...ама все си мисля,че няма да стане така, че колкото да ходя, все няма достатъчно да я обуча и все ще съм крива накрая като изчезна. Та за това се чудя от какъв зор гледам все да угодя на другите и не мога да си отговоря. При положение,че имах доста лоши контракции миналата седмица и се бях пооплашила и пак мисля как да угодя на шефа.  ooooh! То пък ще има и съкращения от септември при нас-и за моя късмет-да ме хване такова,щото съм още на работа  Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 14:27 от огнена стихия

# 86
  • София
anilevi, честит празник! Пожелавам ти много щастие и слънчеви моменти bouquet!

# 87
anilevi честит празник и от мен. Здраве, щастие и много любов. И разбира се много спокойствие  Hug    bouquet
огнена стихия ти откъде беше. Не си ли от Варна?!?

# 88
jarebi4ka, ако ме подсетиш на 16.09, ще питам доки на 17 за стволови клетки.

Янчето, защо да не спиш по гръб? Да не е по корем?

Хепи мама, ех, че хубаво, най-накрая мома!  Simple Smile

Аз вчера казах на моята мама "една тайна", а тя: "Ще имаме бебе", хич не се изненада, каза, че това е най-голямата й мечта. Ама иска момченце, казах й, че май е женско  Simple Smile. Така свеки ще се радва повече, че е мъжка мама, а моята е женска.

Ани, честит празник!   bouquet

Лек ден!

# 89
anilevi честит празник! Пожелавам ти много късмет и щастливи мигове!

Общи условия

Активация на акаунт