Добри фризьорски курсове в София?

• 78 408
  • 140
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,ако някоя скоро се запише някъде,моля да сподели впечатление.

# 121
  • На село
Дъщеря ми в момента се обучава (трети месец) в Училището по фризьорство на Л'Ореал - много е доволна и ентусиазирана, а за мен като родител (който финансира обучението й) това е най-важното. Колебанията при избор на школа/курс/училище (или както искате го наречете) бяха между Стефан, Л'Ореал и Арлет. Ако имате конкретни въпроси, насреща съм да отговоря.

# 122
Относно академия Стефан, искам да попитам как се става "доброволец" за курсистите? Нали има хора, на които се учат, и тъй като често си правя експерименти с косата, нямам против някой да се учи на мен, но не знам как стоят нещата newsm78

# 123
  • На село
За Стефан не знам, но за Л'Ореал можеш да станеш модел като попълниш някаква форма и след няколко седмици или месец ти се обаждат. Аз се боядисвах преди месец и съм много доволна от това, което се получи - курсистите са много внимателни, непрекъснато има учител, който следи какво се случва с косите на моделите, от материали (бои, шампоани, маски) не се пести, както може да ти се случи в обикновен фризьорски салон например. Напълно безплатно получаваш качествена услуга, единствено че ти отнема повече време, защото "учениците" действат по-бавно.

# 124
Здравейте, някои има ли мнение за Национална школа - http://nscc-bg.com/coaf/obuchenie.htm или Интеркозметика - http://intercosmetica.bg/bg/KURS-PO-FRIZIORSTVO-ZA-NAChINAEShtI/45/course_view/

# 125
Здравейте момичета Simple Smile

Аз съм работещ фризьор,но си търся фризьорски курс за по напреднали, за да се доусъвършенствам в този занаят. Някой може ли да ми препоръча някоя добра академия.
Ходих в академия Stephan бяха много мили и любезни, вдъхнаха ми доверие, също така се колебая между Академия L'Oreal и Академията на Вени Игнатова, можете ли да ми дадете някаква информация, къде е най добре да се запиша.

Благодаря ви предварително   bouquet

# 126
Здравей, аз записах курс в Академия Stephan и останах страшно разочарован от тяхното обучение.
За мен това е най прехвалената академия в България. Според мен и от разговорите ми с колегите тази академия лежи на стара слава. Нещата който са описани в техният сайт са описани толкова цветно и така добре, че няма начин да не те грабнат но всъщност няма нищо общо с написаното от тях. Също така, като отидете да говорите с артистичния директор на академията той така ви говори, че ................

От написаното в сайта:

Усвояване на всички необходими за работа фризьорски умения в рамките на 6 месеца - Относно 6-те месеца аз не видях такъв ученик за 6 месеца да е усвоил всичко ... повечето курсисти бяха на по 10-11 месеца и някой от тях не можеха дори сешоар да правят а камоли нещо друго ...
За да се явиш на изпит трябва да има определен брои група от курсисти иначе не става могат да те държат и година.

Натрупване на практически опит под ръководството на преподавателите - тези преподаватели не ти показват и не ти обясняват нищо идват в стаята за обучение показват ти един път ти разбрал не доразбрал мъчиш се а те отиват в салона и цял ден стоят там без да дойдат да те видят как е справяш ли се разбираш ли го или не ... Аз си мислех, че има преподавател който стой в стаята с ученици и не мърда от там и показва и обяснява ноооо нищо подобно по цял ден стояхме на столчетата згъвахме кърпи и метяхме косми.

Обучение по един от най-популярните методи на подстригване, уникален за България - няма нищо такова това са базови неща, като във всеки един курс  единственото различно което е при тях е, че изправят клиентите си прави което е малко глупаво.

Придобиване на задълбочени теоритични знания - тези лекци с теоритичните знания ... я ги водеха я не ...

Обучение в продажби и консултации на клиента
Култивиране на обща култура и комуникативни умения   - няма такова нещо ...

Достъп до записите/материалите по метода Stephan- за толкова време аз такива записи и материали не видях.

Мога да говоря със дни за тази академия това е на кратко ; )
Дано да съм бил полезен Simple Smile

# 127
Здравейте! Искам да ви споделя, че аз изкарах страхотен курс по фризьорство. Курса ми продължи 3 месеца, след което по мое желание останах и на стаж там. Ментора- страхотен човек на които ще бъда благодарна цял живот. Невероятен професионалист, които дори и хора като мен( не знаех нищо преди това) обучава така, че може да започнете работа веднага след курса като Фризьор. Дори избирате в кои салон искате да работите и в кои не. С две ръце ( и два крака) препоръчвам студио Евима и ментора Венислава Атанасова! Ако искате наистина да се обучавате, не само да вземете диплома там е мястото!

# 128
Cvete_to, благодаря за споделеното мнение! Това в София ли е? А колко ти струваше този курс?

# 129
В София е да, цената на 3 месечния курс( които е по 8 часа дневно) е 950 лв, ако нямате възможност за този има и 6 месечен- 1200 лв. Може да откриеш във фейсбук студиото- Евима студио, там има много информация както и телефони. Аз ще бъда благодарна цял живот на менторката! Няма такъв човек и професионалист !

# 130
Благодаря! bouquet Радвам се, че си останала доволна. Желая ти успех и скорошна реализация!

# 131
Благодаря ти, аз вече започнах работа в салон в които исках да работя  Heart Eyes Това е мястото в което ме обучаваха http://evima-studio.com/frizyorski-kursove/frizyorski-kurs-660-uchebni-chasa.html
а най хубавото е, че през цялото време курсистите имаме реални клиенти. Има си ценораспис на учениците Simple Smile. Дипломата е от МОН

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 14:23 от cvete_to

# 132
Здравейте някой има ли отзиви за учебен център Венера

# 133
Момичета, можете ли да ми кажете какъв точно документ е желателно да получиш след завършване на един фризьорски курс? Гледам, че различните школи предлагат и различни тапии.
- Държавно Свидетелство за Професионална квалификация
-легитимно Удостоверение за професионално обучение валидно за страната и всички стани членки на ЕС
Или това всъщност е едно и също?

Някой може ли да ми каже мнение за Националната школа по фризьорство и козметика?

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 17:09 от ~Дар~

# 134
  • София
За въпросната школа нямам сведения.
Какъвто и документ да получиш за назначаване на работа се искат умения и практика.
Дъщеря ми има най-просто свидетелство и много опит. В момента е в чужбина - за да започне само и погледнаха информативно документа.
Поискаха да доведе модел и да направи 2 различни прически - ежедневна и официална.
Заведе гаджето/с коса почти до кръста/ и го нагласи по-красив от Кончита Вурст. Бъдещите и колежки се влюбиха в него.

Общи условия

Активация на акаунт