90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 669
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • София
janeta*, да да.. това го четох и принципно вероятно е така. Но ми се струва, че има индивидуалност при различните хора. Соред мен би трябвало да се постигат резултати дори ако ядеш до 21:00 примерно, но това да е режимно. Мисля си, че по-скоро в режимността е разковничето. Не става дума за големи разлики в часовете.  Hug

# 121
Vache принципно би трябвало да е така. Но пък късния час не е добър при отслабването. И винаги е по-добре ако вечерята е по-рано Peace
silvanapei разгледай примерните меню и все нещо ще измислиш. Може-бутерки със сладко, шоколад, баница с тиква/ябълки, може някой сладкиш или паста, маже спагети с доматен сос, постна пица, филийки с лютеница, или дори лютика с филия хляб....Има много неща особено за въглехидратен ден Peace

# 122
Аз също вечерям към 21часа, защото тогава се прибирам от работа и няма как да ям по-рано. Свалям кг и зациклям само когато ям нещо, което не за съответния ден. Embarassed уви, понякога ми се случва, макар че много ме е яд после. Досега удържам само на вода, тръгвам на работа и довечера като се прибера ще пиша дали съм устискала. Ловче, как си ти мила, с  водния днес? Дръж се, всички са с  нас!

# 123
Момичета, на мен днес ми е първи ден. Искам да ви попитам има ли нещо позволено,което мога да хапна сега, колкото да изтрая до вечерята, че много ми "омекнаха краката" . Наливам се с вода, но работата е сериозна  Laughing

# 124
Хапни един плод.Друго не може. Mr. Green

# 125
Petkova поздравления - страхотни резултати !!!
Хари поздравления и за теб и твоя резултат е впечатляващ . меджду другото ти сега как се храниш след като  приключи преди няколко дни. Имаш ли някаква схема ???

# 126
Здравейте, момичета
Поздравления за всички с минуси,  Петковаsmile3501 smile3501 smile3501
Днес съм бобова и за вечеря ще са печени картофки с подправки.
Хубав и минусов ден Simple Smile

# 127
Дундичка, сега ям в общи линии, каквото ми падне.За няколко дни качих сумати килограми, благодарение на Луната.Сега започват да падат по малко и като си стигна максимума от режима ще се похваля със снимки.Тия дни смесвам белтъчен и въглехидратен най-често.Плод ям за закуска.В общи линии това е.Надявам се да успея да ги запазя.В понеделник започвам да лунувам 3 дни, защото имам ефект.Тогава ще започне масовото "отводняване".За 4 дни бях свалила 4 кг.Режимът работи, така че като сте стриктни и кантарите ще се отблагодаряват. Wink

# 128
Аз през първия цикъл хапвах плод в 15ч - по един грейпфрут и си правех кафе. И резултата ми беше най-голям точно в този цикъл Mr. Green Сега за третия дали ще сваля нещо Laughing

# 129
Аз все се каня да попитам за чесъна newsm78Много обичам да го ям и почти всеки ден си го хапвам,ама много се подувам от него.Дали нещо пречи или не?

# 130
Освен на околните, не виждам с какво може да пречи. Laughing

# 131
Освен на околните, не виждам с какво може да пречи. Laughing
А и на високото кръвно също - мачка го надолу Joy и бактерийките ги мори, както и вирусите

Споко, Рени, хапвай си го - и аз с гранулиран чесън съм си овкусявала постоянно.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 17:24 от Withy

# 132
  • София
Petkova, браво, супер си, аз малко се отчаях с тези 300 гр. след воден, а пък и "цели" 1,600 кг. съм свалила за целия втори цикъл, ама нищо, какво да се прави, дано в 3-ти да ми върви малко повечко Simple Smile

# 133
свалила съм 1 килоооооооооггграамммммм  newsm44 newsm44 newsm44

# 134
  • София
Момичета и аз имам проблем.
Значи откакто съм на диетата вече пети ден като си мокря ръцете кожата на пръстите ми става все едно съм се киснала във вода с часове. Може да няма нищо общо с тоя режим на хранене, но това е нещо ново за мен и се появи сега. Какво мисите? възможно ли е да има връзка? Някаква промяна в метаболизма да е причината. 3 чинии да измия и веднага ми се появява това нещо, иначе ръцете са ми ОК нямам проблеми ако не са във вода  Wink

Общи условия

Активация на акаунт